Yok hamileyken yememi istedi dedim diyet yaptırıyor demedim. Doğumdan sonra da yememi istedi boşver dedi.Konu sahibi gülüyorsun aldirmamaya çalışıyorsun ama hamile halinle sırf kendi zevki için sana diyet yaptırıyor farkındasın degilmi ? Senin bol vitamine ihtiyacın var .zaten hamileyken bitkin halsiz düşüyor insan birde diyet bilemedim .hadi o bencil sen neden bunu kendine çocuğuna yapiyosun.o cokmu kusursuz hiçbir kusuru yokmu ???
Siz yazdığımı yanlış okudunuz sanırım hamileyken ve doğumdan sonra hiçbirşey demedi hatta aç kalmamam için sürekli yedirdiCilekcim ne alaka yavrum zaten 1.80 boy isteyen kadınlar genelde o boya sahip olmayan erkekle evlenmiyor . biliyosun biz kadınlar erkeklerin bizden uzun olmasini isteriz. Boy sabit kalan birşey belli yaştan sonra ama kilo öylemi tekrar verilebilir.kadini zaten öyle beğenip sonradan değiştirmeye çalışmak nedir ? Birde hamile haliyle.
Şuan hamile değilse bile emziriyordur.aman emzirmese bile onanee ya çok sinirlendim yinebedenim birtek beni ilgilendirir
Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
arada radikal bir fark yok ki. Bu kadar detaycı olması çok itici bence. Kendi sana soruyor mu benim beğenmediğin bir yerim var mı diye?Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
şunu diyen adamla evlenmezdim. evlenmeyi geç, flörtüm bile olamazdı.Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi.
Kendini ne sanıor acaba?Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Evet şakayla karışık dalga geçmesi sinir bozucu bazen ben de ona yapıyorum tabi ki ama canım dikkat et felan dese gülerim heralde ben çünkü ikimizde ciddi insanlar değilizesınızın uslubu cok kotu ınsan esının kılo sorunu yasamasını ıstemeyebılır bu aralar abur cubura cok dusmussunuz ya kılo almamanız ıcın canım dıkkat et saglıklı da degıl zaten dıyebılır ama yok sısmıssın yok soyle boyle olmussun dıyemez haddını bılsın bırseyı soylemenın adabı usulu var zaten 60 kıloymussunuz evlendıgınızde suan ondan zayıfsınız bunu soylersınız evlendıgım kılodan zayıfım kılo sorunum yok benımle konusurken cumlelerını dıkkatlı kur benımde sende memnun olmadıgım seyler var bırseyı soylemenın adabı var demelısınız sız net konusun kı o da kendısını bı toparlasın
Bana da tam tersine açık sözlü gelmişti o zaman hoşuma gitmişti ama şimdi yemek istiyorumşunu diyen adamla evlenmezdim. evlenmeyi geç, flörtüm bile olamazdı.
4. Gün kullandım göbek doğumdan sonra kalmadı benim şimdi kilo aldığım için çıktı doğum sonrası göbeği yok amadoğumdan sonra korse kullandınız mı? eğer kullandıysanız zaten göbeğiniz kalmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?