Çok sukur oyle sorunlarimiz yok. Olduğumuz gibi kabul ediyoruz. Tam tersi ben kendimi begenmedikde 'benim dunya guzelime oyle deme' derKızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Bu biraz nispet gibi olmamış mı?Çok sukur oyle sorunlarimiz yok. Olduğumuz gibi kabul ediyoruz. Tam tersi ben kendimi begenmedikde 'benim dunya guzelime oyle deme' der
Hahaha valla yaaa ama adam sevmiyor kendine bakıyo o, spor yapıyor hergünEn deli olduğum konu. Beğenmiyosa evlenmeseymiş tanıştığında 61 kilo olan kadınla.
Eşimin böyle takintilari var. Mi yok .Kızlar, 160 boyunda (şu ara) 58 kiloyum. Allah aşkına sizce çok mu? Dalga geçiyor ben kilo alınca, balon gibi şişmişsin diyorEşim çok takıntılı kiloya, balık etli değil zayıf seviyor. Ben onunla tanıştığımda 61 kiloydum, beni çok beğendi sadece biraz zayıflasan ben kilo sevmiyorum dedi. Ben de zaten istiyordum, az yiyerek 54 kiloya düştüm. Ama şuan aşırı çok yiyorum abur cuburdan vazgeçemiyorum, diyet yapmak içimden gelmiyor. 54 kiloyla hamile kaldım. Hamileliğimde sadece 62 kiloya kadar çıktım. Chloe ting egzersizleri yapıyoruz şimdi beraber sizin eşinizin de böyle takıntıları var mı? Kendimi rahatsız hissetmiyorum değil, bence abartıyor.
Laf etmedi böyle de çok güzelsin dedi ama zayıflasan daha güzel olucağımı söyledi bana da bi cesaret zayıflamıştımSiz daha tanışır tanışmaz kilonuza laf eden birisiyle niye evlendiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?