- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
O ameliyatta yiyemeyince diye birsey yokki evet basta yiyemiyorlar ama zamanla dikkatsizlik sonucu kilo alinabiliyor.Mide kucultme yaptirin kolay kolay veremez o kiloyu erkekler ,
Yiytemeyince zayiflar
Evet reçeli önünden alıyorum Zorla geri getiriyor bas edemiyorum ben bu sorunlaAynı benim eşim kilo aynı boy ıkı üç santim kısa benim ki . Bende öyle hep kavga edıyorum burdkaıler kızıyor bana ama ben haklıyım sevmıuorum kilo ve sağlık ıcın kötü . Baba Çünkü dikkat etmek zorunda
Kabul etmez ki canımMide kucultme yaptirin kolay kolay veremez o kiloyu erkekler ,
Yiytemeyince zayiflar
Et çok sever o diyet nasıl işe yarar mı ?Cok zararli o kilolar.
Et severmi dukan diyetini uygulatsaniz yuksek kilolar icin ideal.
Once bir dahiliyeye gorunun seker ,tiroid ,bobrek karaciger gibi bir sorun illa vardir ,saglik icin zayiflamasi gerekir ameliyati olur ,20 kilo verilircama erkeklerde irade sifirEvet reçeli önünden alıyorum Zorla geri getiriyor bas edemiyorum ben bu sorunla
Kendisi de askında vermek istiyor ama yapamıyorHaklısın da sen karışma diyen adama da ne yapabilirsin bilemedim. Sonuçta esim bile bana yeri geliyor zayıflama konusunda fikir veriyor sen karışma demiyorum ama. Bu erkekler de oluyor ya mesela cinsellikte kötü olan erkek cinsellik konusu açılınca hırçınlaşıyor. Onun gibi bir durum mu acaba. Kendini suçladıgı için sen karışma diye hırçınlaşıyor olabilir mi.
Sen karışma ben kendim halledeceğim diyor ama sonuç Sıfır bu konuda tartışamıyoruz bile hemen kavga çıkıyorOnce bir dahiliyeye gorunun seker ,tiroid ,bobrek karaciger gibi bir sorun illa vardir ,saglik icin zayiflamasi gerekir ameliyati olur ,20 kilo verilircama erkeklerde irade sifir
Yaramazmi 50 60 kilo verenler var.Dukanin gruplari falan var facebookta fotograflarina bakin.Et çok sever o diyet nasıl işe yarar mı ?
Sen karışma ben kendim halledeceğim diyor ama sonuç Sıfır bu konuda tartışamıyoruz bile hemen kavga çıkıyor
Sağlıklı mı ki acaba ?Yaramazmi 50 60 kilo verenler var.Dukanin gruplari falan var facebookta fotograflarina bakin.
Kitabi var once onu alip okumali anlatilacak bir diyet degil listesi saati yemek kisitlamasi yok.
Bende öyle yaoıyorum deneyeceğimHaletmeden beraber olmayin ,rahatsiz oldugunuzu belirtin ,tepkinizi koyun tabi bu bir risk isler sarpa sarabilir
Suan uzerindeki kilolardan daha saglikli.Vucudun almasi gereken her besini aliyor hazir gidalardan uzak daha saglikli bir yasam bicimi varsa oda karatay beslenmesidir ikiside birbirine cok yakin goruste doktorlar.Sağlıklı mı ki acaba ?
Mesela dedin ya daha demin önünden reçeli alıyorum geri istiyor. bilgilerinize göz gezdirdim çocuk yok diyorsunuz. Mesela evde reçel olmasın. Kilo aldıracak hazır gıdalar da olmasın. Yemegi genelde siz yapıyorsanız evde diyet yemekler pişsin. Dışardan alıyorsanız bilmiyorum diyet yemek satan yerler var mı. Varsa o yerlerden sparişinizi verin. Ve tek başına diyet yapmasını beklemeyin. Bu en zor olanı çünkü. Ona bu şekilde yardımcı olabilirsiniz bence.Kendisi de askında vermek istiyor ama yapamıyor
Sanki bizi anlatmışsınAynen benımkide verecek öyle dıyo güya dikkat etmeye başladı dört kilo verdi ama Ramazan sonrasıda dikkat etmesi lazım bende ne kavgalar ettim . Sevmıyorum kilo iğrenıuorum napalım Saglık acısından ayrı bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?