Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

Sabahtan Akşama kadar spor programları izler ama hiç hareket yok

O da bir işe yaramıyor her gün her gün yoruyor ama zayıflatmıyor
yaramaz olurmu

10 dk yaramaz...

ama gece baslayip sabah oluyosa iste o duzenli bi hayat icin en mukemmelidir. erkegi doyurur yorar terletir ve kadinina baglar

her gun sabaha kadar imkansiz ama haftada bi sabaha kadar, k
hafta icide her gun yapin derim en az 1 bucuk saat. 2 sefer 3 sefer hic fark etmez

ciddiye alinmiyorum suan. imternetten bi arastirin. sek s kilo verdirir mi? kac saat sek s kac kalori yaktirir diye.

10 dk nın tabi etkisi olmaz kız biz eskiden de çok spor yaptıgımız için vucut drençli sanırım

10 dk nın tabi etkisi olmaz kız biz eskiden de çok spor yaptıgımız için vucut drençli sanırım
valla aynen. spor dunyanin en guzel seyidir. kiloyu hic sevmem, kendine bakmayan kadinlari goruncede anlam veremem hic. hamilelikten sonraki 1 sene icinde verebilecegi kiloyu 3e katlayan kadinlarda var. bilemiyorum , bi kadin olarak bakimsizligi kabul etmiyorum sanirim :) sen de birakma sakin kendini. anladigim kadariyla spor la alakan da varmis canim :)

Sporu seviyorum sevmesine de deli gibi koşmak en güzeli hem spor hem terapi. En çok onu özledim göbüşüm sallanıyor ne olur ne olmaz diye koşmuyorum :) inşallah dogumdan sonra kısa zamanda toparlarım kendimi.

Sporu seviyorum sevmesine de deli gibi koşmak en güzeli hem spor hem terapi. En çok onu özledim göbüşüm sallanıyor ne olur ne olmaz diye koşmuyorum :) inşallah dogumdan sonra kısa zamanda toparlarım kendimi.
toplarsin merak etme.

sanki bende kac defa dogum yaptiysam

ya sporla ilgiliysen beden istiyo zaten. sen istedigin kadar oturmaya calis, bi bakmissin evde genel temizlik yapmissin bile. buda bi spor

toplarsin merak etme.

sanki bende kac defa dogum yaptiysam

ya sporla ilgiliysen beden istiyo zaten. sen istedigin kadar oturmaya calis, bi bakmissin evde genel temizlik yapmissin bile. buda bi spor
Yok yok bana temizlik işi ölüm geliyor ya. İnşaat işine giderim okadar zorlamaz yeminle ben niye kadın olmuşum erkek olaydım da amele olaydım daha iyiydi diyorum bazen. Allahım bana temizlik aşkı ver yarapbim aminn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…