Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

valla spor yapmak istemiyosa eger isin zor. diyetle de olmaz. olursada derisi sarkabilir. sen en iyisi
FIT TO FAT TO FIT *TLC* de cikiyo. ikimdin 6bucuk gibi.
esine izlet bunu. biraz gaza gelsin :)

SPOR ŞART ...

Hep kavga çıkıyor bu şekilde ben yardımcı olmaya çalıştıkça üzüyor beni

valla spor yapmak istemiyosa eger isin zor. diyetle de olmaz. olursada derisi sarkabilir. sen en iyisi
FIT TO FAT TO FIT *TLC* de cikiyo. ikimdin 6bucuk gibi.
esine izlet bunu. biraz gaza gelsin :)

SPOR ŞART ...
Spor yapıyor akşam salondan eve gelmesi 11 i buluyor o saatten sonra da 1 tencere makarna yiyor ne işe yaradı ?

Sanki bizi anlatmışsın
Burda beni taşladılar söyle böyle diye ama iğrenç gelıyo bana bende kilo aldım hamikeyken verdim su an iyiyim . Onun yanında fıstık gibiyim zayıflasın istiyorum yanımda güzle dursun sağlık acısından da istiyorum hala kilo vercek yirmi kilo gitse tamam ve çok degıl yirmi kilo neki millet elli atmış kilo verıyor

Evet guzel de durmuyor kendisine de zarar ama umrunda bile değil ve şimdiden böyleyse ilerde hiç veremez

Spor yapıyor akşam salondan eve gelmesi 11 i buluyor o saatten sonra da 1 tencere makarna yiyor ne işe yaradı ?
sporu nasil yapiyo acaba. kardiyo mu ? plates mi? agirlik mi ? vucut mu? kosu mu ...
bence esin sporu tam anlamiyla yapmiyor. spor yapan insan kilo almasi cok zor olur. yaglar erir ve kas olur. deri kas yaptiktan sonra sikilasir ve zaten istemsiz kilo veirir. eksik var kesin

O degil konuyla alakasız da arkadaş hani kocanıza laf anlatıyorum burda size akıl veriyorum sözde benim durduk yere canım reçel çekti. Şuan konuda tek aklımda kalan reçel yani. Oyüzden geri alıyorum lafımı kavganın nerden çıktıgını anladım ben
Alışverişi o yapar genelde yeme diyorum karışma bana diyor sonrası da kavga gürültü işte
Özürdilerim güldüm istemsiz ama valla kendime gülüyorum

Taşlamaları normal çünkü insan basına gelmeyince empati yapamıyor canım

Hayalperestcim sen adamı sevmiyosun senin sorunun kilo değildi.Konu sahibiyle aynı değil derdiniz

Bazen yüzüyor bazen de tenis falan oynuyor

Ypk yok önemli değil :)) Ramazan Ramazan reçel dememeliydim :))

Bazen yüzüyor bazen de tenis falan oynuyor
hayir. spor yapiyo deme esin icin. gunluk yapmasi gerekir. ve 1bucuk saat yeterli olur. bi sekilde tesvik etmelisin. ne biliyim evde birseyler yapmaya calissin. limon sarimsak kürü yapabilirsin. duzdnli olarak mekik sinav komando dansi, sag sol aparkat, bel hizasina gelecek sekilde tekme, vs vs....

Asla yapmaz bunların Hiçbirini

Sizinkinde niyet var işte bizimkinde niyet yok

Ypk yok önemli değil :)) Ramazan Ramazan reçel dememeliydim :))
adamın canı çekmiş yemiş ne var sanki diye adama üzülücem nerdeyse şu an seni de tamamen haksız çıkarıcam o kıvama geldim :) ama spor konusu önemli kaslı kaslı sporcuları izle diycem yok kavga dövüş olma ihtimali büyük. Bir spor dalına merak sal ve onu çok meraklı meraklı izle bence yalnış anlaşılacak birşey yok bunda. Belki kocanda onları seninle izleye izleye gaza gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…