Eşimin kıskançlığı beni çok bunaltıyor hep kavga ediyoruz

taviz tavizi doğurur, asla boyun eğme

BAZEN İSTEDİĞİNİ YAPIYORUM İSTEDİĞİ GİBİ GİYİNİYORUM O ZAMAN YÜZünde güller açıyor ama yapmazsam burnumdan getiriyor offfffffffffffffff sırf bu yüzden evliliğimi bitirmeyi bile düşündüm çok seviyorum ama kıskançlıkları artık bunaltıyor

Bence kesinlikle kendinden taviz verme, ozellikle giyim konusunda cunki ardi arkasi kesilmez isteklerinin. Erkeklere kalsa cuvala sokar oyle gezdirirler.

sizce onun istediği gibimi olmalıyım??????? napmalıyım çok mutsuzum tek sorunumuz bu allaha şükür bundan başka bi sorun yok ama bu bi bıçak gibi kesiyor bütün mutluluğumu bana bi akıl verin 21 yasındayım napacağımı bilmiorum başkalarına anlatıorum o eşin ne isterse onu yap öyle giyin diolar offfffff

Ben de şu erkekleri anlamıyorum.
Madem öyle kendine uygun bir kızla evlenseymiş. Bekarken açıklık hoşuna gidiyor,evlenince kapatmaya çalışıyorlar. Hele ki mini etek giymemeye izin vermemek de neymiş? Onun izniyle mi kıyafetlerinizi seçecekmişsiniz?
Bir kere boyun eğerseniz gerisi gelir arkadaşım. Ya inat edip kendi bildiğinizi okuyacaksınız ya da ona uyum sağlayacaksınız başka çare yok maalesef!

valla benim eşimde öyle çok kısakanç giyim konusunda ama artık pes ettim bende çok açık giyinen bir bayan değilim ama pantlonumun üzerine illa uzun şeyler giydirir artık alıştım ve çokta güzel tişörtler tunikler etekler alıyorum

ben evli degilim ama senle ayni yastayim. evli olmadigim icin evlilikle ilgili seylere yazmiyorum. yasayan bilir sonucta. sevgililik gibi degildir, sorumluluklari farklidir. o yuzden sunu yap diyemem ama esin ne isterse onu yap onu giyin diyenleri dinleme. herseyin vardir bi orta yolu. esinle bu sorunu asabilmek icin napman gerektigini en iyi sen bilirsin ama o yol tek tarafin tum istegini sorgusuz sualsiz yapmak olmamali. kiskanclikla bas etmek cok zor. aslinda nasil baslarsan oyle gider. arkadasin dedigi gibi taviz tavizi dogurur ama evlilikte insan bu kadar keskin olamiyodur heralde.

Neden onun istediği gibi giyinecekmişsiniz?
Siz onun kölesi falan mısınız?
5 yaşındaki yeğenim bile kendi ne isterse onu giyer,annesini bile dinlemez.
Kocaman kadınsınız. Yönlendirilmeye mi ihtiyacınız var?

o sizi böyle görüp evlenmedi mi? değiştirmekte niye?

offffff ya şimdide gelmiş yemek hazırla dio git annen hazırlasın dedim bağırdı bıktım artıkkkkkkkkkkkk

Erkekler evliliğin ilk yıllarında çok kıskanç olur zamanla düzelir dert etme. Ama taviz verme bence de.

yorumlara için tsk ederim arkadslar bende her kavgaada söylüyorum beni böyle gördün beğendin aldın böyle olacağını bilseydim evlenmezdim diorum hep aynı şeyleri sölüyormuşum papağan gibi napıyım içim yanıyo çeneme vurdu git kapalı birini bul diorum her defasında bıktım yaaaaaaaaa

canım bir kere taviz ver bak noluyor,sakın kabul etme çünkü arkasından başka başka şeyler gelecek.evlendiğim zaman eşimde şunu giyme bu giy,o olmamış bu falan filan sürekli baskı yaptı.bende o zaman gidip kendine istediğin niteliklerde bir kız alsaydın ben böyleyim asla senin dediğin gibi giyenemem dedim.zaman zaman kavga ettiğimizde oldu sırf bu yüzden ama gözü alışıyor sonraları.şimdi hiç birşey demez hatta kendisi alıp geliyor minileri filan

offffff ya şimdide gelmiş yemek hazırla dio git annen hazırlasın dedim bağırdı bıktım artıkkkkkkkkkkkk

Ne annesi ne babası yahu?
Ayol önce kendi sorunlarınızı çözün,annesini neden karıştıyorsunuz ki şu anda?

aynı şeyleri yaşayan arkadslar varmı yaaaaaaa belki basit birsey gibi gelir size aman eşin değilmi nasıl istiyosa öyle giiyin die içinizden geçirebilirsiniz ama öyle değil kendimden taviz vermek kendimi sırf o istedi die değiştirmek istemiorum hem alıştım artık böyle giyinmeye değiştirmem zor yeni evliyken surat asınca tamam istediğini giyin derdi ama artık söylemediği kalmıyor

Ne annesi ne babası yahu?
Ayol önce kendi sorunlarınızı çözün,annesini neden karıştıyorsunuz ki şu anda?

annesiyle bi sorunum yok annesinin evi yakın git onda ye dedim biz zaten yemekleri orda yiyoruz evde yiyecek bişey yok kalklmış bana yemek hazırla diyor

annesiyle bi sorunum yok annesinin evi yakın git onda ye dedim biz zaten yemekleri orda yiyoruz evde yiyecek bişey yok kalklmış bana yemek hazırla diyor

Neden ki?
Siz yemek pişirmeyi bilmiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…