taviz tavizi doğurur, asla boyun eğme
sizce onun istediği gibimi olmalıyım??????? napmalıyımçok mutsuzum tek sorunumuz bu allaha şükür bundan başka bi sorun yok ama bu bi bıçak gibi kesiyor bütün mutluluğumu bana bi akıl verin 21 yasındayım napacağımı bilmiorum başkalarına anlatıorum o eşin ne isterse onu yap öyle giyin diolar offfffff
sizce onun istediği gibimi olmalıyım??????? napmalıyımçok mutsuzum tek sorunumuz bu allaha şükür bundan başka bi sorun yok ama bu bi bıçak gibi kesiyor bütün mutluluğumu bana bi akıl verin 21 yasındayım napacağımı bilmiorum başkalarına anlatıorum o eşin ne isterse onu yap öyle giyin diolar offfffff
Ben de şu erkekleri anlamıyorum.
Madem öyle kendine uygun bir kızla evlenseymiş. Bekarken açıklık hoşuna gidiyor,evlenince kapatmaya çalışıyorlar. Hele ki mini etek giymemeye izin vermemek de neymiş? Onun izniyle mi kıyafetlerinizi seçecekmişsiniz?
Bir kere boyun eğerseniz gerisi gelir arkadaşım. Ya inat edip kendi bildiğinizi okuyacaksınız ya da ona uyum sağlayacaksınız başka çare yok maalesef!
offffff yaşimdide gelmiş yemek hazırla dio git annen hazırlasın dedim bağırdı bıktım artıkkkkkkkkkkkk
niçin erken evlendiniz madem öyle
offffff yaşimdide gelmiş yemek hazırla dio git annen hazırlasın dedim bağırdı bıktım artıkkkkkkkkkkkk
Ne annesi ne babası yahu?
Ayol önce kendi sorunlarınızı çözün,annesini neden karıştıyorsunuz ki şu anda?
annesiyle bi sorunum yok annesinin evi yakın git onda ye dedim biz zaten yemekleri orda yiyoruz evde yiyecek bişey yok kalklmış bana yemek hazırla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?