Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kader yaaaaa ben evlenmeyi düşünmüyordum aslında ama kaderde ne varsa o oluyorçok mutluyum eşimle ama bu sorunu göz ardı edersek
canım valla benim eşimde karışırki ben zaten normalde öyle mini falan giymem..o da işt bluzun kısa,pantolonun dar falan der...ben de tatlılık yapıyorum işte.. ama hayatım bak ne kadar yakıştı bana falan diyorum öpüyorum onu:))) komik gelebilir belki deerkekler bence biraz bundan hoşlanıyolar ..kadınlar bence istediklerini sert bi tavırla değil ama tatlılıkla yaptırabilirler..
![]()
yok biliyorummm öyle istedikleri için orda yioruz amannnnnnnnnnnn bende dert cok
Bu işler karışık!
Ben anlamam.
Evde yemek pişmiyor ama adam evde yemek istiyor.
Açık kadın almış kapatmaya çalışıyor.
Siz en iyisi giyin pantolonu,kazağı gidin kayınvalideye de karnınızı doyurun.
Nasıl olsa onlar öyle istiyor.
evlilik zor canım valla...ya hep ya hiç olmuyo..başka bişey olsa insan hemen arkasını dönüp gidiyo ama evliyken orta yolu bi şekilde bulmak gerekiyo..sen kendinden taviz verme tabiii ama çok sert çıkışlarda yapma derim..zıtlaşmak da bi yere kadar...elbet bi noktada buluşcaksınız![]()
haklıısnızama elimden birşey gelmiyor öyle pasif bi insan değilim sözümü dinletmesini hakkımı savunmasını bilirim ama bu konu hariç bu kıskanclık konusunda ağzımla kuş tutsam yol katedemedim
Yani???
Kayınvalidenizin evinde yemek yemekten bir şikayetiniz yok yani öyle mi?
Çok ilginç gerçekten!
bazen evimizde yioruz ama genellikle orda öyle bi mecburiyetim yok eşim sen nasıl istersen öyle yapalım dio onlara maddi yönden bağımızda yok yani durumumuz iyi tek çocuk olduğu için belkide manevi olarak bağımlıyızayrıca KAYINVALİDEM COK DÜŞKÜN OĞLUNA 2 GÜN GİTMESEM YEMEK YOLLUYOR SİZ GELMEDİNİZ SİZ ŞUNU YAPMADINIZ DİE SÖYLENİYOR BENDE KENDİMİ MANEVİ OLARAK BAĞIMLI HİSSEDİORUM BİZ OLMAYINCA YEMEK YİEMİOMUŞ AĞLIYCAK GİBİ OLUYORMUŞ ÖYLE DİO OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
![]()
Kadinin fendi yine erkegi yendi![]()
Eger sen tamam deyip yelkenleeri suya indirseydin,
isteklerinin arkasi kesilmeyecekdi.
Senin adina sevindim :)
Ben de şu erkekleri anlamıyorum.
Madem öyle kendine uygun bir kızla evlenseymiş. Bekarken açıklık hoşuna gidiyor,evlenince kapatmaya çalışıyorlar. Hele ki mini etek giymemeye izin vermemek de neymiş? Onun izniyle mi kıyafetlerinizi seçecekmişsiniz?
Bir kere boyun eğerseniz gerisi gelir arkadaşım. Ya inat edip kendi bildiğinizi okuyacaksınız ya da ona uyum sağlayacaksınız başka çare yok maalesef!