• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kıskançlığı yüzünden kıyafet konusunda ne yapacağımı şaşırdım:(

polianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.702
12
158
Ankara
Kızlar merhaba birçok soruna göre benim sorunum çok hafif kalabiliri belki ama..
artık çok sıkıldım çalışan bayanım dekolte giymem diz üstü giymem kıyafetlerim hep bol pantolon hafif diz altı etek kısa kollular vs dir.ama alışveriş yaparken okadar çok zorlanıyorum ki ya göğsü açık ya kısa eşim her sabah ne giydiğime bakar , sabah yine tartıştık bi gömleğime karıştı bende çalıştırma o zaman dedim çook sinirlendi istifa ediyosun hemen dedi...
haftaya çok yakınımızın düğünü var ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum hoş içimde hev es de kalmadı ama...neden bu abiyeler hep açık boleradan nefret ediyorum kapalı ve açık arasında kalmak ne kötü arası yoooooookkk ya kapalı ya tam açık benim gibi olanlar var mı ne giyiyorsunuz nerden alıyorsunuz inanaın çok bunaldım...

Kızlar merhaba birçok soruna göre benim sorunum çok hafif kalabiliri belki ama..
artık çok sıkıldım çalışan bayanım dekolte giymem diz üstü giymem kıyafetlerim hep bol pantolon hafif diz altı etek kısa kollular vs dir.ama alışveriş yaparken okadar çok zorlanıyorum ki ya göğsü açık ya kısa eşim her sabah ne giydiğime bakar , sabah yine tartıştık bi gömleğime karıştı bende çalıştırma o zaman dedim çook sinirlendi istifa ediyosun hemen dedi...
haftaya çok yakınımızın düğünü var ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum hoş içimde hev es de kalmadı ama...neden bu abiyeler hep açık boleradan nefret ediyorum kapalı ve açık arasında kalmak ne kötü arası yoooooookkk ya kapalı ya tam açık benim gibi olanlar var mı ne giyiyorsunuz nerden alıyorsunuz inanaın çok bunaldım...

Annem de sizin gibidir.
Ne tam açık ne tam kapalı.
Hem babam kıskançtır hem de annemin tarzı budur.
O yüzden genelde diktirir annem gece elbisesi de olsa gündelik kullanım da olsa.

ya çok zor bi durum tesettür mağazasına gidiyorum tam kapalı normal mağazalar çok açık.diktirmeye hiç cesaret edemedim..

aynı şeyden bende çekiyorum. evli diilim ama ilk kez ciddi bir ilişki yaşıyorum ilk başta herşey güzeldi karışmazdı ama zamanla nasıl karışır oldu anlatamam okula giderken kıyafetime iyice bakar. bide fiziğimi çok beğenirim yani güzel şeyler fiziğimi gösteren şeyleri giyemyi seviyorum izin yok. hele bu sıcak günlerde daha berbat oluyo kapalı giydiriyo. abiye olarak bilemem ama ben kızdan uzuna giden bi etek giymiştim bikere abiye diye. tabi kısa tarafı çok kısa diildi hani önünde hafif kısalık arkaya doğru uzayan eteklerden. şıklık kattığını söleyebilirim onun dışında keşke yardımcı olabilseydim ama bugüne kadar pek kapalı giymediğim için aklıma bu geldi

Benim eşimde etek ve elbise giymemi istemiyor. Pantolan üstüne de açık olmayan bluz sıfır kola bile kızıyor bir tek tatilde biraz esnek...

bazen çok güzel kıyafetler buluyorum ama onların da yakası açık altına body giymek gerekiyo of off

Zor bir hayat olmalı.
Nasıl alıştınız böyle? Benim yapabileceğim bir şey değil...
Babam çok kıskançtı, her giydiğime karışırdı. Son birkaç senedir biraz biraz gözüne sokmadan alıştırdım...
Alıştırın başka çaresi yok... :41:

aynı şeyden bende çekiyorum. evli diilim ama ilk kez ciddi bir ilişki yaşıyorum ilk başta herşey güzeldi karışmazdı ama zamanla nasıl karışır oldu anlatamam okula giderken kıyafetime iyice bakar. bide fiziğimi çok beğenirim yani güzel şeyler fiziğimi gösteren şeyleri giyemyi seviyorum izin yok. hele bu sıcak günlerde daha berbat oluyo kapalı giydiriyo. abiye olarak bilemem ama ben kızdan uzuna giden bi etek giymiştim bikere abiye diye. tabi kısa tarafı çok kısa diildi hani önünde hafif kısalık arkaya doğru uzayan eteklerden. şıklık kattığını söleyebilirim onun dışında keşke yardımcı olabilseydim ama bugüne kadar pek kapalı giymediğim için aklıma bu geldi

teşekkür ederim çıkıp saatlerce gezmek lazım hem benim beğenmem hem eşimin onayından geçmem hem şık olmam içinn gliba

Şöyle birşey desem. Evlenmeden eşinin huyunu suyunu bilmiyor muydun? Biliyorduysan ve de bunu kabul ederek evlendiysen şimdi neden şikayet ediyorsun?

Ben kapali oldugum halde, esim zaman zaman giydiklerime karisiyor.
Ona gore yarim parduse giymem gerekiyor surekli.
Cok iyi anliyorum seni, insan ne giyecegini sasiriyor.
Birde tereddut icinde kaliyor surekli.

bu alıştırılmış hali önceden daha beterdi makyajıma falan karışırdı ağır yapmadığım halde ..
daha öteye gidemiyorum burda tıkandım..

teşekkür ederim çıkıp saatlerce gezmek lazım hem benim beğenmem hem eşimin onayından geçmem hem şık olmam içinn gliba

yapmayın kendinize bunu. ne demek eşimin onayından geçmem gerek? bu kadar yüz verirseniz devamı gelir

bence tesettüre girin rahat edin

evlenmeden neden müdahale etmesine izin veriyosun ki ilerisi senin için daha zor olur.

Şöyle birşey desem. Evlenmeden eşinin huyunu suyunu bilmiyor muydun? Biliyorduysan ve de bunu kabul ederek evlendiysen şimdi neden şikayet ediyorsun?

ben zaten çok acık giyinen biri değilim o zaman ufak tefek kıskançlıkları oluyodu tabi ama ayrı şehirlerdeydik yani aynı evde yaşamakla çıkmak çok farklı..

yapmayın kendinize bunu. ne demek eşimin onayından geçmem gerek? bu kadar yüz verirseniz devamı gelir

bence tesettüre girin rahat edin

tesettür de çare değil o zaman da renklerine karışır

siz nasıl giyinceğinizi bilmiyor musunuz da kocanızın onayından geçmeniz gerekiyor

Back
X