Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tavizde diyebilirsiniz ama benim eşim çok dar diye bi pantolonumu yırttı yani alıştırmayla falan olacak gibi değil
anladigim kadariyla sade bir bayansin. Dekolte ve agir makyaj olmamasina ragmen esin seni bu kadar kiskaniyorsa karisini cok güzel buldugu icindir heralde. Benim babam da annemi cok kiskanir. Annem kapalidir mesela ama kiskancligin bununla pek alakasi yok sanirim. Cnm cok acik giyinmeden de tabii ki de şık olabilirsin. şıklik illa dekolte demek degildir ki!
örnegin uzun bir elbise üstüne yarim kollu bolero giyebilirsin. yada diz alti etekle ceket. tarzini bilmiyorum ama ceketinin kollarini biraz sivayabilirsin de tarz olsun diyeböyle giyinebilirsin mesela dügünde
![]()
Belki haddim değil ama söylemeden edemeyeceğim gördüğüm hatalardan biri; eşinize “çalıştırma” o zaman demeniz. Yani izin vermemesi durumunda sizin tercih hakkınız olmaksızın boyun eğmek, tam anlatmak istediğiniz bu değil belki ama dikkatimi çekti.elbette karşılıklı kararlar önemli eşin kararları önemli ama benliğimiz çalışma ya da çalışmama durumumuz onların elinde değil bence. Kıyafet konusunda bazı erkekler çok esnek olmakla birlikte geneli bu şekildedir. Yine de sizinki biraz daha fazlaymış.
Benim eşimde kıyafet konusunda çok karışır bana. Bazen iyice sıkılıyorum. Dün mağazaları gezdim Sadece 2 parça şey buldum yazlık kendime uygun. Birde eşim yanımdaydı. Yok o kısa, yok önü açık, yok dar ...[/QUOTEbazı mağazalarda ne kadar dandik şeyler var demi asla kendimize göre bişey bulamıyoruz...
Benim eşimde kıyafet konusunda çok karışır bana. Bazen iyice sıkılıyorum. Dün mağazaları gezdim Sadece 2 parça şey buldum yazlık kendime uygun. Birde eşim yanımdaydı. Yok o kısa, yok önü açık, yok dar ...