• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin kıskançlığı yüzünden kıyafet konusunda ne yapacağımı şaşırdım:(

kızlar tavizde diyebilirsiniz ama benim eşim çok dar diye bi pantolonumu yırttı yani alıştırmayla falan olacak gibi değil

Çocuğun var mı? Ayrıca eşin senden taviz vermeni istiyor o da senin istediğin konularda taviz veriyor mu?

tabi benim istemediğim şeyleri inatl ayapmaz eşimle o konuda bi sıkıntım yok
ben hafif dar vs giyinince benim inadıma yapıyosun diyo öyle değil aslında galiba arayı bulmam lazım..

anladigim kadariyla sade bir bayansin. Dekolte ve agir makyaj olmamasina ragmen esin seni bu kadar kiskaniyorsa karisini cok güzel buldugu icindir heralde. Benim babam da annemi cok kiskanir. Annem kapalidir mesela ama kiskancligin bununla pek alakasi yok sanirim. Cnm cok acik giyinmeden de tabii ki de şık olabilirsin. şıklik illa dekolte demek degildir ki!
örnegin uzun bir elbise üstüne yarim kollu bolero giyebilirsin. yada diz alti etekle ceket. tarzini bilmiyorum ama ceketinin kollarini biraz sivayabilirsin de tarz olsun diye ;) böyle giyinebilirsin mesela dügünde :40:

anladigim kadariyla sade bir bayansin. Dekolte ve agir makyaj olmamasina ragmen esin seni bu kadar kiskaniyorsa karisini cok güzel buldugu icindir heralde. Benim babam da annemi cok kiskanir. Annem kapalidir mesela ama kiskancligin bununla pek alakasi yok sanirim. Cnm cok acik giyinmeden de tabii ki de şık olabilirsin. şıklik illa dekolte demek degildir ki!
örnegin uzun bir elbise üstüne yarim kollu bolero giyebilirsin. yada diz alti etekle ceket. tarzini bilmiyorum ama ceketinin kollarini biraz sivayabilirsin de tarz olsun diye ;) böyle giyinebilirsin mesela dügünde :40:

teşekkür ederim cvp için evt sade bir bayanım belki o yüzden biraz makyaj yapıp değişik kıyafetler giyince kıskanıyor eşim.
ben eşim izin verse de dekolte giymem zaten nefret edeim göğsün görülmesinden falan benim şikayetim aslında istediğim kıyafeti bulamamak .. konumun sonunda da yazdım zaten ne yapabilirim nasıl giyinebilirim diye ..

Siz,açık saçık giyinmiyorsanız ve eşiniz hala kıyafetlerinize karışıyorsa müdahale etmelisiniz.Ben eşimle nişanlıyken kıyafet konusunu konuştum,değişmeyeceğimi söyledim kabul etti.Ama evlendikten sonra karışmaya başladı.(Çok açık giyinen birisi olmadığım halde )Haklı olabileceğini düşünerek onun istediğini yapmaya çalıştım.Ama daha fazlasını istediğini anladığımda kendime geldim.Taviz vermek onlar için gerçekten herşeyi kabullenmek anlamını taşıyor.Bu durumdan rahatsız olduğunuzu,giyiminizin açık olmadığını eşinize bir şekilde anlatabilirsiniz belkide.

pantolon üzerine şık bir ceket giyebilirsin beyaz kısa kollu ceket bolerolar var mesela ... ya da sıfır yaka düşük kol şifon bir bluz olabilirr

pantolon üzerine şık bir ceket giyebilirsin beyaz kısa kollu ceket bolerolar var mesela ... ya da sıfır yaka düşük kol şifon bir bluz olabilirr

Belki haddim değil ama söylemeden edemeyeceğim gördüğüm hatalardan biri; eşinize “çalıştırma” o zaman demeniz. Yani izin vermemesi durumunda sizin tercih hakkınız olmaksızın boyun eğmek, tam anlatmak istediğiniz bu değil belki ama dikkatimi çekti.elbette karşılıklı kararlar önemli eşin kararları önemli ama benliğimiz çalışma ya da çalışmama durumumuz onların elinde değil bence. Kıyafet konusunda bazı erkekler çok esnek olmakla birlikte geneli bu şekildedir. Yine de sizinki biraz daha fazlaymış.

tulum çokk istiyorum bol pantolonlu hem şık duruyo dekoltesiz kısa kollu falan inşallh bulabilirim....

Belki haddim değil ama söylemeden edemeyeceğim gördüğüm hatalardan biri; eşinize “çalıştırma” o zaman demeniz. Yani izin vermemesi durumunda sizin tercih hakkınız olmaksızın boyun eğmek, tam anlatmak istediğiniz bu değil belki ama dikkatimi çekti.elbette karşılıklı kararlar önemli eşin kararları önemli ama benliğimiz çalışma ya da çalışmama durumumuz onların elinde değil bence. Kıyafet konusunda bazı erkekler çok esnek olmakla birlikte geneli bu şekildedir. Yine de sizinki biraz daha fazlaymış.

aslında o kelimeyi kullanmak istemezdim ama o sinirle öyle söyledim..bu kadarına karışacaksan çalışmama da izin verme o zaman diyecektim ama kavga esnasında insanlar birbirini çok kırıyo..eminim bu laf onun çok gururuna dokundu

Diz altı,sıfır yaka,sıfır kol çok şık elbiseler var.Genelde Adil Işık gibi mağazalarda satılıyor.Oralara bakın isterseniz.

Benim eşimde kıyafet konusunda çok karışır bana. Bazen iyice sıkılıyorum. Dün mağazaları gezdim Sadece 2 parça şey buldum yazlık kendime uygun. Birde eşim yanımdaydı. Yok o kısa, yok önü açık, yok dar ...

ya aslında nerde ne giyeceğini bilen biriyim ondan gizli gizli de bişey asla yapmam onun da gönlü olsun isitiyorum istemediği bişeyi giyip kavgalı kavgalı düğüne gitsem ne işe yarayacak ki..oturduğum yerden kalkmayacağım.keşke bizim gibiler için daha çok seçenek olsa ...

Benim eşimde kıyafet konusunda çok karışır bana. Bazen iyice sıkılıyorum. Dün mağazaları gezdim Sadece 2 parça şey buldum yazlık kendime uygun. Birde eşim yanımdaydı. Yok o kısa, yok önü açık, yok dar ...[/QUOTEbazı mağazalarda ne kadar dandik şeyler var demi asla kendimize göre bişey bulamıyoruz...

Benim eşimde kıyafet konusunda çok karışır bana. Bazen iyice sıkılıyorum. Dün mağazaları gezdim Sadece 2 parça şey buldum yazlık kendime uygun. Birde eşim yanımdaydı. Yok o kısa, yok önü açık, yok dar ...

ya bazı mağazalarda hkkaten giyecek bişey bulmak çok zor...

Anlıyorum seni...Kısa olmasın,dar olmasın,yakası kapalı olsun derken alaturka,yaşlı tarzı giyinmek durumunda kalıyorsun.
Ama çok açık olmadan da hoş giyinmek mümkün.

Bu mevsimde,uzun kollu veya yarım kollu gömlek ve içine renkli atlet giyilebilir.Kareli ve çiçek-kuş desenli gömlekler moda zaten.
Mesela waikiki de koton kumaştan çok hoş gömlek-bluzlar var.
Veya yarım kollu,düz kesim elbiselerden alıp modern bir ayakkabı/babet ile kullanabilirsin.
Düz kesimli açık bej pantolonla ince kot gömlek de her zaman hoş ve modern durur.
Beyaz bir keten gömlek,her kıyafeti kurtarır.İçine hoş bir penye giyip,arkadaş ortamında gömleği çıkarabilirsin.

Derli toplu elbiseler için ilk baktığım mağazalar,koton,marks&spencer,gusto.

Back
X