Eşimin kıskançliği

Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
He he aynen kardesim Harika adam super adam. Tek kusuru var psikopat derecede ruh hastasi. O da kucuk bi kusur canim önemsiz. En fazla seni bir gun parcalara ayirip her parcani baska yere atar falan, bunlar da her evlilikte olan sorunlar zaten. Sen kocana sahip cik

Bismilllaaaahhhh nasıl hastalıklı bir düşünce bu.
Harika bir adammış gerçekten. Eve ses cihazı , kamera falan da takmıştır. Bir de wc ye gitmenize izin veriyor mu ? Ay biri kızımla bana karışsa paralarım onu. Nasıl bir özgüvensizlikse hıncını sizden alıyor. Ama siz bi tane daha doğurmaya bakın bençee.

merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Bu kadar kısıtlayan adam eve internet bağlatmaz telefonda internet bulundurmaz hatta akıllı telefonunuz bile olmaz yeni üye ,buraya girdiğinizde göre çok da dediğiniz gibi değil durum :işsiz:

F tipi kapalı cezaevindeki mahkumlar bile sizden daha özgürdür.

Hala eşinizin çok iyi biri olduğunu söylüyorsanız size diyecek hiçbir şeyim yok. Sadece çocuklarınıza üzüldüm.

Telefondanda bişş yok sadece whatshap var demiş,adam fena yani.
Bide 2 çocuk üstelk.

Ben az teknoloji özürlüyüm, sim kartsız whtsappa girilir mi filan bilmiyorum hiç, girilmez sanırım illa bi tel no gerekiyor. Kaynananın nosuymuş; wifi dediği konu komşudan mı bağlanmıştır o kısım muallak. Herhalde annesinin numarası filan hiçbir şeyi ezberinde de değil, bilmiyor. Telefon, sadece koca istediğinde ona ulaşsın-kendisi evde yokken kontrol etme amaçlı verilmiş olsun konu sahibine. Mümkünleştirmeye çalışıyorum hikayeyi.
Hadi "Dertliyim" filan yazdı arattı buldu burayı da vs.

Yok. Yine de çok zorlama geliyor bana. :)

Şaka yapıyor olmalısınız. Benim annemle ne kadar görüşeceğime, ne izleyecegime, kiminle konusacagima kim karışabilir.

Sizin gerçek olmadığınızı ümit ediyorum. Eğer gerçekseniz lütfen bu şekilde yaşamaya boyun eğmeyin. Eşiniz sizi sevseydi böyle davranmazdı, iyi biri asla böyle davranmaz üzgünüm, kendinizi kandırmayın. Bir doktora görünmesi şart.

Bu şekilde yaşamaya devam ederseniz , maalesef sizin de doktora gitmeniz gerekecek. Böyle net ,kötümser yorumlar yapmayı sevmiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Biz aslında sevisib evlendik önceden öyle değildi ben çalışıyordum düğünden sonra kıskancligi başladı kaç kez bosanirim dedim yavaş yavaş bu hale geldi

Ben az teknoloji özürlüyüm, sim kartsız whtsappa girilir mi filan bilmiyorum hiç, girilmez sanırım illa bi tel no gerekiyor. Kaynananın nosuymuş; wifi dediği konu komşudan mı bağlanmıştır o kısım muallak. Herhalde annesinin numarası filan hiçbir şeyi ezberinde de değil, bilmiyor. Telefon, sadece koca istediğinde ona ulaşsın-kendisi evde yokken kontrol etme amaçlı verilmiş olsun konu sahibine. Mümkünleştirmeye çalışıyorum hikayeyi.
Hadi "Dertliyim" filan yazdı arattı buldu burayı da vs.

Yok. Yine de çok zorlama geliyor bana. :)
Özür bendede fazlasıyla mevcut,sim kaet olmadan olmaz ki hiç k.valşdenin telefonuymuş kendine bile ait değil yani.
Wifi evde yok bencede öyle tahmin ediyorum etraftan bağlanıyor kesin.
Koca kişisi arıyor evdemi diye bu kdarada vahim bir durum.
Tesadüf buldu bırayı belkide yada daha önceden biliyordu yada kafa bulunuyor seçenek bunlar.

Kıskançlıkla kısıtlanmanın farkını bilmediğiniz sürece buna eşinize hak görmeye ve izin vermeye devam edersiniz.
Eşiniz sizin karşı cinsle samimiyetinizden hoşlanmazsa bunun adı kıskançlık.
Aile üyeleri ve arkadaş çevrenizle görüşmenizi engellemesi zapturapta almak, kısıtlama olur.

Modern kölelik yasiyorsunuz. Ev temizle, yemek yap, bebek bak, karsiliginda ne aliyorsunuz? Sevgi bu değil. Insan esinin ruh sagligi icin sosyallesmesini, calismasini falan ister

Biz aslında sevisib evlendik önceden öyle değildi ben çalışıyordum düğünden sonra kıskancligi başladı kaç kez bosanirim dedim yavaş yavaş bu hale geldi
Sevişip mi evlendiniz?adam evlenmek istemediyse kendine bir çeşit isgence yolu seçmiş .hayati size dar etmek.

Back
X