Eşimin kıskançliği

Vallahi manyak bu insanlar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vallahi manyak bu insanlar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tuzla yıkanacakmışsız koçişlerimiz ev araba yalı alacakmış bize demi öylrymmiş :KK70:

Bunun bi yakın örneği cevremde bi tanidigimda vardı kadınin hiç bir sosyal aği yok markete bile gitmiyordu hala bunla övünüyordu kocam kıskanıyor seviyor diye ama en son adam bunu aldatti. Bu bence hastalik zira dediğim kişide hastaydı

merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Hapiste olsan cezanın biteceği gün belli sabret derdim. Allah kurtarsın.

Önce siz kendinize değer verin lütfen. Kimse karışamaz kimsenin iletişimine, annesiyle konuşmasına falan.Ona ne yaa ona ne? Ay çok sinirlendim. Lütfen yapmayın onun dediklerini. Çocuklarınıza da yazık olacak.

merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Malesef bu kıskanclık degıl bıldıgın hayatını mahfetmek ozgurlugune engel olup senı kısıtlayıp sadece köle gıbı kullanmak

Bence eşinizde casus program falan da vardır. Çok iyi biri olduğu için, çok düşünceli olduğu için, yanlış yapmayın diye telefonda neler yaptığınızı da izliyordur. Aman sakın buralara yazmayın adamcağızı kızdırmayın. Zorla kötü edeceksiniz🤦🏻‍♀️

Ama sizi çok seviyormuş.iyi biriymiş,her istediğinizi de alıyormuş.annenizle de konuşmassınız olur biter.

Back
X