- 10 Ağustos 2015
- 58
- 15
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pimpiriklianne
-
Senede 1 ay gezip eğlenmek benim hakkım değil Sanki. Gitsem kriz çıkar.gitmesem ben kriz geçirsem.Eşiniz yanınızda olmayınca ne oluyormuş ki?
Dinlemeyin çocuklarınızla bir güzel tatil yapın diyeceğim ama sıkıntı çıkar gibi görünüyor. Keşke baştan bu kadar taviz vermeseydiniz.
Senede 1 ay gezip eğlenmek benim hakkım değil Sanki. Gitsem kriz çıkar.gitmesem ben kriz geçirsem.
Gittiğim insanlar hepsi yakın onlarada huzur vermezse diye korkuyorum.zaten benim burnundan getirirdeGitmezsen sen kriz çıkar da bi daha diyemesın sana kal
Bencede git o sensiz dort ay baska yerde kalabilio sonucta sen nie gitmeyeceksin ki hemde akraba yani bunlar gorende baska yere gidiyosun sanar
Nerdesin, kim var yanında vs vs.bıktırır beni.annemleri arar beni dinlemedi diye.O zaman krizi göze alıp git. Bir kere gidersen alışacak.
Nerdesin, kim var yanında vs vs.bıktırır beni.annemleri arar beni dinlemedi diye.
Anneni arasa nolucak onun yaptigi mantikli bisey degilki eminim annen senn yaninda olur sonucta koca bi yil calisiyosun en dogal hakkin tatil..asil seni dusunmesi lazim esin sinir oluyorum hep benim dedigim olsun diyen erkeklereNerdesin, kim var yanında vs vs.bıktırır beni.annemleri arar beni dinlemedi diye.
Madem izindesiniz,boşverin gidin kafa dinleyin...Eşinizle tatile gitme istemenizle bir konuşun,iki konuşun yok hala kabul etmiyorsa gidin.Sonuçta kötü bir şey yapmayıp zaman geçireceksiniz ablanızla,arkadaşlarınızla.Benim eşim yurtdışında .yaklaşık 3 ay oldu gideli .bende senelik izindeyim şu anda.başka illerde oturan ablam ve arkadaşlarım beni misafirliğe çağırdı. Eşim kesinlikle gidemezsin .ben yokum hem çocuklar sıkılır .gidersen huzursuzluk çıkarırım.illa gideceksen annemlere gidin diyor.annesi bizi arayıp sormaz gelin gidin demez bu arada.ben memleketimde çalışıyorum akrabaları her zaman görüyorum zaten.1 ayda evde durmak bana sıkıcı geliyor.kararsızım eşimi dinlemeyip basıp gitsem mi?3 gün orda 5 gün burda gezip gelsemmi.yoksa kukuma kuşu gibi evdemi geçirsem iznimi
Bilemedim kararsızım.artık gına geldi bu kıskançlıklardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?