Eşimin kıymetli arabası

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
36
Az önce arkadaşı emanet istedi çocuğunu hastaneye götürecekmiş uzak yer diye verdi aynı hastaneye hamileyken defalarca gittim geldim ocak ayında Şubat ayında karda kışta tepe gibi hamileyken titreye titreye bana vermediği arabasıni başka bir agezmeye giderken vermişti 3 4 saatlik yola ... Hiçbir şey demiyorum az önce ağızdolusu beddua ettim arkasından millete karşı bağıra bağıra Allah'a havale et derler çocuğundan çıkar derler ama artık dayanamıyorum beni önemsemeyen hangi yönü varsa bir başkasini o yönden nasıl önemsediğini görünce çılgına döndüm hiçbir şey diyemedi suçunu bildiği için .. çünkü çocuğu istemedi hamile kaldığım günden beri. . köpekler gbi tek başıma. Gttim geldim doktorlara .. sürune surune otobüslerle .. bu yaptığı hak mı
.. yine de acıdım.izin verdim .. o kadar bağırmaya tamam vermem dedi ama vereceği insana acıdım izin verdim . Hakkımı helal etmiyorum Rabbim beni gör .. yaşadıklarım çok ağır günden güne çocuğum olmazsa umrum olmaz çeker giderim sırf onun için katlanıyorum çocuğum istenmeyen çocuk babasının gzounun içine bakiyo aksamlari baba baba peisnde şuan çok kötüyüm agliyorum

Siz yardım alın en kısa sürede. Durumunuz iyi değil bence.

Bir kadın neden birlikte yaptıkları çocuğu istemeyen bir adamla birlikte kalmak için diretir? Bebek olunca adamın değişeceğini mi sandınız? Baba problemleri olacak o çocuğun, ileride psikolojisi çok da sağlıklı olmayacak belki. Neden? Siz birlikte olduğunuz erkeğe inat bebeği doğurup bir de üzerine o bebeği o adamla aynı evde büyüttüğünüz için.

Hadi diyelim bebek aldırmak size ters ama ben olsam eğer yanımdaki insan çocuğu istemiyorsa ve ben de tek başıma bakamayacaksam o bebeği aldırır, ardından da o adamı boşarım!

Bende benzer sorunlar yasiyorum.anliyorum seni oturun guzelce konus esinle anlat hissettiklerini vs.belki biraz anlar.benmki biraz duzelti

esas sorun araba değil bence.çocuk yapmak iki tarafın da karşılıklı istemesiyle olur çocuk bu makarna yapmıyorsunuz.Çocuk istemeyen insana da hiçbir şey diyemezsiniz ki.Çocuk için katlanıyorum lafı da en büyük bahane.Gerçekten çocuğu düşünen çocuğunu bu sağlıksız ortamdan çeker alır.Adam zaten çocuk istememiş e belli ki başka sorunlarınız da var sizi de istemiyor.Ne diye diretirsiniz hala anlamam.

Lütfen haddini bilen yorumlar yazılsın teselliye ihtiyacım yok ama bu ne üslup bazılarında

Tabiki geçmez bı duvar varnyolun sonunda kimsenin beraberliği dört dörtlük değil.. bekliyorum bakalım ne zmaan gelecek o son

Lütfen acizliğinizı çocuğa yüklemeyin
Nitekim herkes bilir mutsuz ailedeki çocukların acizliğini

Lütfen haddini bilen yorumlar yazılsın teselliye ihtiyacım yok ama bu ne üslup bazılarında
Canım benim üzülme yorumlarada çok aldırış etme buraya yazdıysan çoğu insan eleştirebilir hadsizleşmedikleri sürece sorun yok ama açık ol eleştiriye sen biraz geri dur bakalım emin ol eşin gelip konuşacak seninle sende o zaman güzelce konuş ne hissediyorsan yansıt ona biraz vicdan azabı çektir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…