- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
-
Siz yardım alın en kısa sürede. Durumunuz iyi değil bence.Az önce arkadaşı emanet istedi çocuğunu hastaneye götürecekmiş uzak yer diye verdi aynı hastaneye hamileyken defalarca gittim geldim ocak ayında Şubat ayında karda kışta tepe gibi hamileyken titreye titreye bana vermediği arabasıni başka bir agezmeye giderken vermişti 3 4 saatlik yola ... Hiçbir şey demiyorum az önce ağızdolusu beddua ettim arkasından millete karşı bağıra bağıra Allah'a havale et derler çocuğundan çıkar derler ama artık dayanamıyorum beni önemsemeyen hangi yönü varsa bir başkasini o yönden nasıl önemsediğini görünce çılgına döndüm hiçbir şey diyemedi suçunu bildiği için .. çünkü çocuğu istemedi hamile kaldığım günden beri. . köpekler gbi tek başıma. Gttim geldim doktorlara .. sürune surune otobüslerle .. bu yaptığı hak mı
.. yine de acıdım.izin verdim .. o kadar bağırmaya tamam vermem dedi ama vereceği insana acıdım izin verdim . Hakkımı helal etmiyorum Rabbim beni gör .. yaşadıklarım çok ağır günden güne çocuğum olmazsa umrum olmaz çeker giderim sırf onun için katlanıyorum çocuğum istenmeyen çocuk babasının gzounun içine bakiyo aksamlari baba baba peisnde şuan çok kötüyüm agliyorum
Evet plansız oldu sok olduk ogrendgimizdehamileliginiz plansizmiydi ?
Tabiki geçmez bı duvar varnyolun sonunda kimsenin beraberliği dört dörtlük değil.. bekliyorum bakalım ne zmaan gelecek o sonArabayı size vermemesi dışında problemler var sanırım ,yok sa sırf arabayı vermedi diye bu kadar beddua etmeniz pek mümkün ,olmazdı diye düşünüyorum .nefret mi ediyorsunuz bu adamdan öyleyse çocuk için bir ömür geçer mi ?nefret edilen biriyle
Sert davraniyo bazen genelde iyi sonuçta onun çocuğu doğunca fikri biraz değişti o yaptıklarına pişmandır başlarda eminim Allah büyükŞuan çocuğunuza nasil davranıyor bende esimi zor ikna ettim cocuk yapmaya. Şuan deniyoruz
Canım benim üzülme yorumlarada çok aldırış etme buraya yazdıysan çoğu insan eleştirebilir hadsizleşmedikleri sürece sorun yok ama açık ol eleştiriye sen biraz geri dur bakalım emin ol eşin gelip konuşacak seninle sende o zaman güzelce konuş ne hissediyorsan yansıt ona biraz vicdan azabı çektir benceLütfen haddini bilen yorumlar yazılsın teselliye ihtiyacım yok ama bu ne üslup bazılarında
Adamın dava acmasını mu bekliyorsunuzTabiki geçmez bı duvar varnyolun sonunda kimsenin beraberliği dört dörtlük değil.. bekliyorum bakalım ne zmaan gelecek o son
yani korunmuyor muydunuz esinizin bu kadar istememesindeki sebep ne sonucta kendi cocugu nasil bukadae vijdansiz olabiliyorlar yaEvet plansız oldu sok olduk ogrendgimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?