eşimin kız arkadaşı :(

canan1986

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
0
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

benim eşim çok sosyal bir insan bir çok arkadaşı var kız olsun erkek olsun ama gelin görün ki çok yakın bir erkek arkadaşının eşi var ki hiç ısınamadım kıza hoşlanmıyorum. ama eşim nerdeyse kardeşi olarak görüyor her ikisini de o derece yakın görüşmemesi imkansız üstelik kız bana birşey de yapmıyor hiç bir bahanem yok ne yapmalıyım sizce?

arkadaşlar merhaba,

benim eşim çok sosyal bir insan bir çok arkadaşı var kız olsun erkek olsun ama gelin görün ki çok yakın bir erkek arkadaşının eşi var ki hiç ısınamadım kıza hoşlanmıyorum. ama eşim nerdeyse kardeşi olarak görüyor her ikisini de o derece yakın görüşmemesi imkansız üstelik kız bana birşey de yapmıyor hiç bir bahanem yok ne yapmalıyım sizce?

göz hapsine al ikisini ama sakın kocana çaktırma çünkü beynine yerleşir o kız benden söylemesi. eşegin aklına karpuz kabugu sokma.. ama kız o kadar cesur mu acaba,, yada eşin o kadar gözü kara mı???? ben zannetmem içini ferah tut ama eşine sakın çaktırma..:51:

bazen öyle birşey oluyor ki kişilerin bişey yapmasına gerek kalmadan o insandan hoşlanmassınız,ısınamazsınız

belki bayanların iç güdünden kaynaklı olabilir

nedendir bilmem ama benim herzaman öyle düşündüğüm kişilerde mutlaka sonradan birşeyler çıkıyor ve diyorum ki sezgilerim beni yanıltmamış.

ben açıkcası eşimin başka bayanlarla bu kadar samimi olmasını istemem bende başka erkeklerle okadar samimi olmam

öz kardeş değilse arada mesafe mutlaka olmalı unutmayın ne olursa olsun ateş barut hesabı

arkadaşlar merhaba,

kardeş falan olamazlar anaları babaları aynı mı? değil... bir şey yapmasına gerek yok ki kızı istemiyorsan istemiyorsundur çekersin resti.

eğer içine sinmediyse şimdi olmazsa da sonradan bir şey çıkıyor.

şu erkeklere tüm ipleri vermeyin. o senin bir erkekle çok yakın olmanı kabul edecekse, dene gör...

korkar oldu kadınlarımız sevgililerine/eşlerine düşüncesini söylemeye, olmaz ki böyle :19:

Bir erkekle bir kadın ömür boyu kanka, kardeş, dost olamazlar.
Birinden biri mutlaka farklı duygular besler.
:ssz:

canım merhaba özel mesaj atacaktım mesaj kutun dolu rica etsem falıma bakarmısın

kardeş falan olamazlar anaları babaları aynı mı? değil... bir şey yapmasına gerek yok ki kızı istemiyorsan istemiyorsundur çekersin resti.

eğer içine sinmediyse şimdi olmazsa da sonradan bir şey çıkıyor.

şu erkeklere tüm ipleri vermeyin. o senin bir erkekle çok yakın olmanı kabul edecekse, dene gör...

korkar oldu kadınlarımız sevgililerine/eşlerine düşüncesini söylemeye, olmaz ki böyle :19:

Back
X