Eşimin kız kardeşi = GÖRÜMCE !

Benim cok bilmis gorumcede boyna benim dogacak bebegime hastane cikisi bakiyor bana sen al parasini ben vereyim bile dedi sanki ben binbir emekle doguracagim cocuguma kiyafet alamicam geri zekali cok sinirimi bozuyo bnm
Konu sahibi al işte,alsa bir dert parasını vereyim sen istediğin gibi al dese dert.Boş ver hiç takılma.

Konu sahibi al işte,alsa bir dert parasını vereyim sen istediğin gibi al dese dert.Boş ver hiç takılma.
Bi insanin niyeti soyleyis tarzina da yansiyor malesef beni cok sevdiginden degil ezmek istiyor dusunceli hala o bense agirdan alan anne... konu sahibi seninki en azindan iki yuzlu degil o yuzden sanslisin

Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
eşin bu duruma ne diyor

Herkesin okuyupda cevap yazdığı için teşekkür ederim... Hediyeleri bu zamana kadar gerçekten içten ve isteyerek aldım karşılık beklemeden... Ama şöyle düşünün siz 100 yapıp o 2-3 yapsa sizin ağrınızda gitmez mi? Bencil davranıyoe gibi me geliyor... Hep ona alınsın çocuğuna alınsın gibi hissediyorum... Beni sevmek zorunda değil ama söz konusu yeğeni? Eşim doğru dediklerin diyor.

Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
Allah baska dert vermesin;)

Back
X