- Konu Sahibi missapexia
-
merhaba bayanlar.. biraz açık olucam kusura bakmayın.. benim eşimin 17 yaşında bir kız kardeşi var. eşim pcde geçmişte girilen sitelere bakarken onun insanların girip (kamerayla) sanal seks yaptığı bir siteye girdiğini görmüş. ve en son pc başındayken kış mevsimine göre gayet açık kıyafetler giydiğini söyledi. eşim çok sinirlendi doğal olarak. ben yanlış bir şey yapmasını engellemeye çalıştım. şu an şehir dışında olduğu için bir şey yapamadı zaten ama yarın geri dönecek ve çok korkuyorum ters tepecek bir şeyler yapmasından. böyle bir durumda ne yapılır ben de bilmediğimden bir öneride de bulunamadım. fikirlerinizi söyleyin lütfen..
bence esınızın yerıne sızın bı abla gıbı karsınıza alıp ıkaz etmenızde fayda var..sız konussanız..
ya mesela beni bilgisayarım çökmüştü tamirciye götürdüğümde şok olmustum unku sırf pkk sitelerine girmiş gözüküyordum.. ınanamadım ama adam bana korkma dedi yan linkler oluyormus sitelerde sen girmesende pc giriyormuş. anlattı baya bişi teknik olarak ama düşün yanii.. neler neler oluyor netee
canım bence cook dikkatli davranmalsnz. sonucta karsınızdaki daha cocuk aklı basında olsa bu hareketleri yapmazdı. ters tepecek bir hareket yapmamalı bence eşin. allah korusun neler duyuyoruz, kız kendini baskıda hisseder saçma hareketler filan yapar. tabiiki yaptığı inanılmaz yanlıs ama lutfen tepkilerinizi doğru verin. allah yardımcınız olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?