eşimin kız kardeşini sevmiyorum

Esinizin maasi ne kadar merak ettim. Sizin maas krediye gidiyosa esiniz de surekli ailesinin masraflarini karsiliyosa siz ne yiyip ne iciyosunuz. 30 milyari 12ye bolsen ayda 2bucuk milyar yapar, bi de diger masraflari da karsiliyo diyosunuz? 10 milyar falan heralde esinizin maasi ?

ailesi emekli ise belirli başka bir gelirleri yoksa çocukları özel ünv.e gitmesindi, insanlar sınav kazanıp bir yere yerleşmek için dişini tırnağına takıyor...
üniversite öğrencisi kardeşin kitabını, yol masrafını, faturasını ödeseydi eşiniz sizi haksız bulurdum, kardeşi meslek sahibi olsun da size bi zaman sonra yük olmasın derdim fakat özel üniversite okutmak ne demek? insan kendi çocuğuna bile kolay kolay bu imkanı sunamaz...
eşinizin babası kaç yaşında, çocuğu öğrenci daha hasta değilse çalışabilir, beni de anam babam okuttu baktı büyüttü, maaşımı aileme değil yuvama harcamak durumundayım!

inşallah sonu kötüye varmadan çözülür mesele, kaçıncı sınıfta görümce? sanırım mezun olana kadar sineye çekmeniz gerekecek :/
işe başladı diye çiçek gönderebilir, keşke size de öyle düşünceli olsaymış...
onlara kızıp işinizi bırakmayın...

Sen de ben çalışmama kararı aldım de. Sadece o değil sen de onlar için çalışıyorsun. Çok tuhaf. Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…