- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
Bence DNA testi yaptırmadan görüşmeyi planlamaları çok saçma olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünyamın küçük olduğunu nerden çıkardınız ? orasını anlıyamaıdm :)))) evet rus kız türk erkek evlilikleri çok fazla lafı çevirmiyelim lütfen.. ben yazdıklarıma kendim inanıyorum anlaşılan sizde inanıyorsunuz :))))
beni ters anlamayın ama sadece tuhafıma giden çok şey var sizin açtığınız konularla ilgili..kocası rus kendi türk tek bayan biliniyor onlarda zaten kız animatördü şuan eşiyle moskovada yaşıyorlar..ne bilim yani baştan son tüm değişik konularda msjlarınıda sürekli eşinizin rus olduğunu vurgulamışsınız ..
Çünkü insanlar sordu. Adamın başkasından çocuğu varmış annesi başkasıyla evlişeklinde olaylar bizim toplumda olmaz. Olursa da 3. sayfa haberinde biter. Rusyada böyle şeyler gayet var toplumca garip bulunmuyor. Eski sevgili Türk olsaydı konu o zaman kurgu olurdu.
Çünkü insanlar sordu. Adamın başkasından çocuğu varmış annesi başkasıyla evlişeklinde olaylar bizim toplumda olmaz. Olursa da 3. sayfa haberinde biter. Rusyada böyle şeyler gayet var toplumca garip bulunmuyor. Eski sevgili Türk olsaydı konu o zaman kurgu olurdu.
hayır tatlım gayet iyi baktım yani hiç konuyla alaksı olmasada mesajın sonunda benim eşim rus ta... yada konuyla laaksı yok msjın sonu gene öyle eşim rus ...D çok eski msjlarındada durum böyle yani gerçekten saçma.
Henuz planlanan bir gorusme yok.
DNA testi konusunda baski yapmak istemiyorum haddim degil diye ama esime onemini biraz daha vurgulamaliyim sanirim.
Konunun gidişatından da önceki konudan da hissettiğim eşinin tanışmaya görüşmeye pekte hevesli olmadığı...belki yanılıyorumdur, sonrasında görüşmeyecekse arayıp sormayacaksa hayatınıza dahil etmeyecekse bence hiç bulaşmasın bu işe,merak ettim bi görüp geleyim gibi olmasın yani, 6 yaşında bir çocuk,yazık
Inanin o kadar haklisiniz ki... Soylemek isteyip de dile getirmeye korktugumu soylemissiniz.
Esim biraz benim yonlendirmemle gorusmeyi dusunur oldu gibi geliyor bana da.