Esimin kizi varmis... Yikildim

Neden bu kadar yıkıldın yazanlar once bi empatimi yapsa acaba hee nedersiniz...
Ben okuyunca bile bi an benim basima gelse napardim diye dusundum
Cok zor gercekten ama ne olursa olsun tepkin kesinlikle esine olmamali onun haberide yokmus sonucta..sindirebilmek icinde Allah guc versin ne diyim.cok uzuldum

Hayir konusmadik ama gidip gorur kizini sanirim. Dogrusu da gormesi

Evet kesinlikle
Yani kızıysa görmeli sahip çıkmalı.
Bence Seninde destek olman gerekir
Ama ben senin ne hissettiğini çok iyi anladım
Malesef olan olmuş , suçu da yok
Aldatma falan gibi düşünme
Geçmiş sonuçta evet karşısına da çıkmış ama kötü niyetli değilse ki en iyi sen bilirsin bence dert edeceğin bir şey yok

Eşinin daha önceden böyle bişeyden haberi olmaz onu anlamadım

Bana anlatilan kadin hamileligini gec fark etmis. O donemde ben hayatina girdigim icin esime soylememis. Dogduktan sonra kayinvalideme soylemis iste kayinvalidem de bu zamana kadar baska kimseye soylememis. Herkes yeni ogrendi

Hiç bir koşulda hayatımdaki adamın başka bir yerle bağı olmasına dayanamam , sadece bana ve sadece benden olma çocuklara bağı olabilir diyorsan .
Kendini en iyi sen tanırsın.
Sizin için üzgünüm , bitmiş demektir böyleyse .
Yani yanlış anlamanı istemem , benim de yapım böyledir mesela .
Ben de aynı durumda olsam , aynı şeyleri yapardım seninle.
Bi suçlu aramıyorsun sen zaten şu anda

herseyden once icten pazarlikli bu tarz alengirli calisan beyinli kv beni bitirdi.
yememis icmemis kizi bulmus resmini cekmis size gondermis oylemi, yuh ki ne yuh.
sizden once gerceklesmis bir olaysa, esinizinde gercekten haberi yoksa, esinizde suc yok.
diger kadindan nasil saklamis neden saklamis bunca yil. simdi evli oldugu adamdami bilmiyor cocougun kendinden oldugunu. buralari hic anlamadim turk filmi gibi olmus.
ins esinle iliskinizi kurtarabilirsiniz.

Adam cocugun kendisinden olmadigini biliyor, kiz da babasinin esim oldugunu, su an bir kiz kardesi oldugunu(benim kizim) biliyormus. Fotograflarimizi gosteriyormus annesi. Esime de istedigin zaman gelip gorebilirsin kizini demis.

Rus yada baska bi aileye gelin gitmistin dimi?
Oyle bisey hatirliyorum.
Ve kv birden sana bagirmisti.
Kocan, gorumcen ve kp senin tarafini tutmustu.
Galiba ayni kisi.

Ben olsam bende sok gecirirdim.
Ama ben yabanci bi kocam varken, bu seyleri cokta abes gormezdim.
Eninde sonunda galiba affederdim.
Ortada affedilicek biseyde yokki aslinda cunku. Senden biseymi gizlemis esin? Hayir. Cunku o kizi oda bilmiyormus.

Evet esim Rus o kisi de benim.
Esim bilmiyormus gercekten bilse kesinlikle gizlemezdi eminim. Kadin kizina anlatiyormus hep fotograflarimizi gosteriyormus uygun yasa geldiginde gelip esimle kendi tanissin istiyormus. Boyle olmasini istememis o da tek suclu kayinvalidem su an.

Hic kolay degil.
Cok zor bir durum. Kv resmen yuvanizi yikmak icin bugunu kollamis ortaya cikarmak icin. Senin icin buyuk sok ama adam icin daha zor. Bunca yil çocuğu varmis adamin haberi yok.
Dusunsene bir kere.
Yikilirdim uzulurdum. Ailem bana lazda değilsin keci gibi inadin var derler hep. Cok pis giciklasabiliyorum.ben olsam kendimi toparladiktan sonra kv ye yazardim. Oy nekadarda guzel kiz. Kizimin kardeside varmis . Filan. Yani sirf onu morartmak icin kendisi kotu hissetmesi icin bir sorun yokmus gibi davranirdim. Ama tabi arka planda yasayacagim herseyi yasardim ve esimede kizardim tabiki ama adamin sucu yokmus ki.senden once bir sevgilisinin oldugunu biliyormuydun?
Ben ancak benden onxe sevgilisini ve beraber oldugunu saklar ve sonradan boyle bir durum ortaya cikarsa terk edrrdim. Ama daha onceden bana sevgilim vardi beraber olmustuk senden önce demisse. Ve cocuktan haberi yoksa suc bulmazdim. Elbette soku tepkileir yasardim ama sirf o kv inat bosamazdim.

• Beğen
Reactions: anu
Adamın suçu ne burada tam anlayamadım ben ??

Kadın evlenmiş ve kocandan bir şey beklemiyor madem neden kocanın annesine ulaşıp bu durumu anlatıyor?

Kiz ilk dogdugunda ulasmis kayinvalideme. Kiz zaten babasini biliyormus, beni ve kizimi da. Hep anlatiyormus annesi uygun yasa geldiginde gidip babasiyla tanissin isterse diye.

Kvdenizin size kasti var belli
Esinizin haberi yokmus anlattıklariniza göre
Sizlik bir durum yok esinizle alakali bu durum ne yapmasi gerektigine o karar verecek
Kizini da gormek isteyecektir mutlaka umarim bu isin sonu guzel biter

Sizin icin de cok zor olmali ancak esiniz icin cok daha zordur. Zorla baba yapilmis, haberi yok. Korkunc.

Kayınvaliden tam kalleşlik yapmış.Daha oğluna söylemeden sana yetiştirip canını yakmak istemiş.
Şaşırıp üzülmen normal ama eşinin senden önceki ilişkisiymiş.En azından seninle evliyken metresinden çocuğu olmamış.

Kendime o kadar cok odaklandim ki olaya esim acisindan bakamiyorum. Hic haberi yokken baba yapilmis gercekten cok zor bir durum ama mantigim duygularimin gerisinde su an

Esinizin bi sucu yokki sizden önce olmus bisey bence esinize destek olmalisiniz onun suan hissedikleri seninkinden daha kötüdür eminim tabiki zor bi durum her iki taraf icin aranizi bozmaya degmez

Evet. Simdi daha iyi hatirladim onceki konunuzu.
Boyle size destek olan bir kocayi bosarsaniz cok pisman olursunuz.
Bir arkadasin yazdığı gibi yabancilarda sevgili iken beraber yasama durumu oluyor. Hoç bu artik bizim turkiyedede yaygin oldu. Neyse... adamin haberi olupta gizlese yerden goge haklisin ama haberi yok.
Bence sana bukadar sahip cikip. Bukadar seven biti ile yuvani yikma.

Back
X