- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
İyi de adamın haberi bile yokmuş.
Neden bu kadar yıkıldın ki?
Bilemiyorum anlatmasi cok zor belki ama aldatilmis gibi hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de adamın haberi bile yokmuş.
Neden bu kadar yıkıldın ki?
Aman yaa ifadesiz kaldim. Ne denir ki şu durumda. Kolay degil.
Hayir konusmadik ama gidip gorur kizini sanirim. Dogrusu da gormesi
Eşinin daha önceden böyle bişeyden haberi olmaz onu anlamadım
herseyden once icten pazarlikli bu tarz alengirli calisan beyinli kv beni bitirdi.
yememis icmemis kizi bulmus resmini cekmis size gondermis oylemi, yuh ki ne yuh.
sizden once gerceklesmis bir olaysa, esinizinde gercekten haberi yoksa, esinizde suc yok.
diger kadindan nasil saklamis neden saklamis bunca yil. simdi evli oldugu adamdami bilmiyor cocougun kendinden oldugunu. buralari hic anlamadim turk filmi gibi olmus.
ins esinle iliskinizi kurtarabilirsiniz.
Rus yada baska bi aileye gelin gitmistin dimi?
Oyle bisey hatirliyorum.
Ve kv birden sana bagirmisti.
Kocan, gorumcen ve kp senin tarafini tutmustu.
Galiba ayni kisi.
Ben olsam bende sok gecirirdim.
Ama ben yabanci bi kocam varken, bu seyleri cokta abes gormezdim.
Eninde sonunda galiba affederdim.
Ortada affedilicek biseyde yokki aslinda cunku. Senden biseymi gizlemis esin? Hayir. Cunku o kizi oda bilmiyormus.
Adamın suçu ne burada tam anlayamadım ben ??
Kadın evlenmiş ve kocandan bir şey beklemiyor madem neden kocanın annesine ulaşıp bu durumu anlatıyor?
Kvdenizin size kasti var belli
Esinizin haberi yokmus anlattıklariniza göre
Sizlik bir durum yok esinizle alakali bu durum ne yapmasi gerektigine o karar verecek
Kizini da gormek isteyecektir mutlaka umarim bu isin sonu guzel biter
Sizin icin de cok zor olmali ancak esiniz icin cok daha zordur. Zorla baba yapilmis, haberi yok. Korkunc.
Kayınvaliden tam kalleşlik yapmış.Daha oğluna söylemeden sana yetiştirip canını yakmak istemiş.
Şaşırıp üzülmen normal ama eşinin senden önceki ilişkisiymiş.En azından seninle evliyken metresinden çocuğu olmamış.