Esimin kizi varmis... Yikildim

Merhaba,

Kaynananız gerçekten çok art niyet li bir kadınmış. Beli ki yuvanızı bozmak istiyor.
Ben olsam eşime destek olurdum, adamın haberi yokmuş ki...

Çok kötü bir durum. Bilemiyorum,bir insan bilipte nasıl görmeden duracak ki çocuğunu? Bu zamana kadar bilmiyordu,beklentide yokmuş babadan,yeni bir hayat kurulmuş,o halde neden söylediler ki bende bunu anlamadım. Madem beklenti yoktu,o çocuk için bir düzen kurulmuştu keşke paylaşmasalarmış hiç kayınvalidenizle. Gerçekten yıkıcı bir durum. Uykuları kaçar insanın,o çocuk ne yapıyor?ne yiyor?ne içiyor?mutlu mu diye düşünmekten.
Köşeye çekilip ,boşverip, hiçbirşey olmamış gibi yaşamak zor biliyorum ama eşiniz bilmiyorsa gerçekten,ona kızmayın. Eski sevgilinin hatası bu,sonuçta hamile kalıyorsun,karşı tarafla paylaşmadan doğuruyorsun,o evleniyor,sen evleniyorsun,sonra ortaya çıkıp bak bu senin çocuğun demek çok yanlış. Kimsenin hakki yok buna zira insanın hayatını ciddi anlamda etkileyen bir durum bu.
Kayınvalidenize diyecek laf bulamıyorum zaten,bir insan ancak bu kadar kötü kalpli olabilir herhalde.

Tam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum
Canim senden önce olan bişeyde nasıl kendini aldatilmis sanıyorsun o zaman o kadında kendini aldatilmis sansin adam gelip senle evlenmiş bence bunlar gereksiz üzüntüden başka bişey değil çok abartiyorsun fazla gurur ... vurur derler

Şoka girdim.

Konunu hatırlıyorum ve eşine hayran kaldım.

Karşı taraf eşini rahatsız etmemiş,eşin size bağlı sırt dönecek biri değil ve her şey senden önce olmuş.
Adam ne yapsın bilmiyormuş ki?

Bence tüm suç annesinde.
Torunu olduğunu söyledikleri halde üstünü kapamış,oğluna bile söylememiş.

Bence eşine haksızlık etme.
Evden gönderip şu cadıyı sevindirip kızını da üzme.

Adamın hatası yok ve çok iyi bir eşin var kıymetini bil bence beraber atlatır. Onun için daha büyük tramva.
Bence böyle uzaklaştırıp hata yaparsın.

Nasıl bir kaynana var karşımızda
Ya o bunun başına gelmiş olsaydı?
Nasıl bir kalbi var pat diye bir mesajla böyle bir olayı anlatıyor
Yazıklar olsun gerçekten...
Allah kötüye fırsat vermesin size de yardım etsin
İnşaallah bu olayı atlatabilirsiniz

tamam senden önce olmuş ama gene de çok zor bir durum aldatılmamışsın belki ama garip aldatılmışlık hissi veren bir durum

eşim rus değişsin, e kaynanan rus değil mi? tipik türk kaynanası gibi geldi bana. oğulları evlenen tüm anneler bi anda nasıl böyle olabiliyolar anlamıyorum, dünyanın her yerinde aynı heralde.

sindirmesi zor bi durum. ama eşinizin haberi yokmuş. diğer kadının da bi beklentisi yok, ona da helal olsun mu demeli bilemedim. yani zamana bırakın biraz ama eşinizi evden filan göndermeyin. beraber atlatın. kaynanayı da allah bildiği gibi yapsın.

eşinin haberi yokmuş ki yıkıldım deme ama şoktayım de zaman tanı kendine eşine de yazık senden önce olmuş suçu yok ki

şimdi şöyle düşünelim redvelcim
kocan RUS
kaynanan (Beynelminel her yerde kaynana)
sen bize nazaran daha çağdaş bir hayatı benimsiyorsun...
kocanın senden öncesi olmadığını düşünmen saçma olur bu durumda..
ki ,,,,,
adamın haberi yok
senden önceki sevgilisinin bir beklentisi yok zira onlarda normal bu tür durumlar...
kadın evlenmiş , çocuk ve kadın başka bir hayat yaşıyor...
bu durumda yıkılsanda eşinin haberinin olmaması seni dik tutmalı..
adam zaten bir kızı olduğunu bilse senle bile bile bir ilişkiye başlamaz veyahut kızı olduğunu söyleyerek bir ilişkiye başlardı ki kabul edip etmemek sana kalırdı ;)
şimdi bence anlattığın kadarıyla eşin çok efendi biri..
bence eşini çağırmalısın ne yapmayı planladığını düşünmelisin ,ona göre bir rota çizmelisin ..
Birde Allah karar vermende yardımcın olsun .

aniden ortaya çıkan bir çocuk. tabiki birden kabulenilmez de,
olay zaten sizden önce olmuş, eşinizin haberi yok, diğer kadın evli barklı.
yuvanızı dağıtmayın bencede.

İyi de eşiniz haberi bile yokmuş sizden önce olan bir şey için eşiniz ile aranızı neden bozdunuz ki kv emeline ulaştı.Ne fenaa ortalık karıştırın bir kadın herkesin başından herşey geçebilir.Üzücü bir durum bence yuvanızı yıkmayın aksine kv inat 4 elle sarılırın yuvanıza sizi aldatmamış sizden önce yaşanmış ve de bitmiş ne kadar kötü olsada ikinizde aynı anda öğrenmişsiniz.

her şerde bir hayr vardır derler kaynanadan kurtulmuşsunuz bu arada
madem sizden önce olan bir olay ve eşinin haberi yok kv meydan verip at koşturmasına izin verme
eşine kocana sahşp çık herşeyi geride bırak ve sıkıca sarıl kendi çocuguna ve eşinde isterse diğer kızına ,
evet gerçekten çok zor bir durum ama olmuş artık

Vay anasini yaaa...
Sok edici bir durum gercekten.
Ben de kitlenir kalirdim.

Bence ilk şoku atlattiktan sonra esinizle konuşun
Benim esimin de eski sevgilisi hamile kalinca bebeği istemeyip aldirmislar. Sonra beni görüp o kizdan da ayrilmis. Ben bunun icin bile kendimi kötü hissettim hic alakam olmamasina ragmen.
Ama esinin haberi yok
Bu durum yüzünden evliligini mahvetme derim. Bu ikiniz icin de travma.

Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.

İlk şok geçince eşinizin bir hatası olmadığını anlayıp en azından bu zor zamanları birlikte geçirirsiniz diyecektim ama 1 hafta da geçmiş üzerinden. Lütfen bir önceki konunuzdan da biliyorum eşiniz bunları hakeden bir adam değil. O her zaman sizin yanınızdayken şimdi de siz onun yanınında olun.

Arkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.

Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.

Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.

O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.
Bu kvler hep boyle bunu anladım artk pislkler ara bozmak için herseyi yapıoalar vala zor bi durum ama ben olsam soyle dusunurdum eşimden once biriyle beraber olup hamle kalsam ve eşimin haberi olmdan bi arkdsmda annemde sanki cocugm değilmş gbi buyutsem ve yıllar sonra eşim ogrense bana nasıl tepki verrdi? Bunu goze alırdım ona gore hareket ederdm mesela benm eşim asla affetmez ylan soyledm diye bende affetmem o yuzden art eşinin haberi olmadgnı hiç sanmıyorum bu hiç inandrıcı değil muhtemelen bayan aradı eşini hhamleym dedi o da banane nabarsan yap gt ayrıl vs dedi korktu kızı ortda bıraktı o da kurtaj yerine dogurmyı terch etti ve eşin olcak kişiye soylemedi bizzat tecrube konşuyp

Back
X