- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
Yuvaniza sahip çıkın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senden önce olan bişeyde nasıl kendini aldatilmis sanıyorsun o zaman o kadında kendini aldatilmis sansin adam gelip senle evlenmiş bence bunlar gereksiz üzüntüden başka bişey değil çok abartiyorsun fazla gurur ... vurur derlerTam anlatamiyorum belki ama benden once de olsa kaldiramiyorum. Aldatilmis gibi hissediyorum
Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.
Bu kvler hep boyle bunu anladım artk pislkler ara bozmak için herseyi yapıoalar vala zor bi durum ama ben olsam soyle dusunurdum eşimden once biriyle beraber olup hamle kalsam ve eşimin haberi olmdan bi arkdsmda annemde sanki cocugm değilmş gbi buyutsem ve yıllar sonra eşim ogrense bana nasıl tepki verrdi? Bunu goze alırdım ona gore hareket ederdm mesela benm eşim asla affetmez ylan soyledm diye bende affetmem o yuzden art eşinin haberi olmadgnı hiç sanmıyorum bu hiç inandrıcı değil muhtemelen bayan aradı eşini hhamleym dedi o da banane nabarsan yap gt ayrıl vs dedi korktu kızı ortda bıraktı o da kurtaj yerine dogurmyı terch etti ve eşin olcak kişiye soylemedi bizzat tecrube konşuypArkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.
Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.
Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.
O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.