Eşimin Kızı

O değil de kadının adı ortada, çocuğun adı ortada, karısı hamileyken başkasıyla kaçan adam ortada, tarihler ortada. Aldatılan kadının ve bu olayı bilen tanıdıkların bu konuyu okuyup kim olduğunu anlaması çok kolayken nasıl bu kadar rahat yazmış konu sahibi, anlayamadım. Bunu yapan insanın tanımadıklarından utanmamasını anlarım da kardeşim hiç mi aklına gelmedi tanıdık birinin okuyabilme ihtimali? İnsanda biraz utanma duygusu olmalı.
"Koca koca yalanlar"dizisini 4 yıldır çekip oynamışlar demekki.

Konuya dair bir yorum yapmayacağım. Okurken burnumun direğini sızlardınız. Kızımız diye bahsetmenizi yürekten kutluyorum. Teşekkür ederim, başka anneden olma bir meleği böylesi sahiplenip endişelendiğiniz ve onun için mücadele verdiğiniz için. Güzel yüreğinizden öpüyorum:)

Yürek pek güzel değilmiş maalesef.

Dayanamiyorum yine yazacağım
Madem konu sahibi kendi yaşadıkların gözünün önüne geliyordu o kizin psikolojisini düşünüyorsun da
Niye anne babasını ayirip evli adamdan çocuk yaptın

Bir de diger mesajlara bakin ilk kadin tam bir şeytan konu sahibi tam bir melek cok uyumlu

Ohh be banım açılmış artık rahatça tekrar banlanabilirim
Şu rezil üyeye yazmazsam gözüm açık giderdim

Sen çocuklu, eşi hamile adama kaç sonra da gel buraya kızımız falan yaz arkadaş bu metres takımının hepsi mi haset, hazımsız, kıskanç, sosyopat?? Isleri gucleri varsa yoksa eski kadini kiskanmak, ona takmak.

Tamam ablacım çok büyük iş başardın, hamile kadının kocasını elinden aldın ya en büyük sensin ya şu kadını ve yuvasını rahat bırak artık. El kadınının kocası yetmedi şimdi de çocuğuna mı taktın , ona da mı konacaksın ruh hastası?

Az bile yapıyor o kadın. Böyle şerefsiz bir adamla böyle ruh hastası ve vicdansız bir metresin yanına çocuk mu gönderilir? Metres takımından ana olmaz, onlara takılan şerefsizler de aile olma haklarını kaybeder. Senin gibi ahlaksız bir k.hpenin yanında kız çocuğu mu yetişirmiş ölürüm de göndermem, ahlaksız reziller beter olun
Hay ağzına sağlık deli kız :KK200:

Dayanamiyorum yine yazacağım
Madem konu sahibi kendi yaşadıkların gözünün önüne geliyordu o kizin psikolojisini düşünüyorsun da
Niye anne babasını ayirip evli adamdan çocuk yaptın

Bir de diger mesajlara bakin ilk kadin tam bir şeytan konu sahibi tam bir melek cok uyumlu
Ya,bir de bu kızımız orada çalışırken "ilk" kadın gelip olay çıkarmış, bilin bakalım niye
A-Bulaşıkları temiz yıkamadı
B-Bardakları kırdı
C-Saçlarını mutfakta yıkadı
C-Hiçbiri
Geçimsiz kadın,ne olmuş garson kız kocasıyla biraz alakadar olduysa, aaay zavallı patroooncuuuum,yazııık:işsiz:
Nasıl fena karısı varmış ayol:KK51:

Nasıl yalan oldugunu anladiniz,kim buldu bu açığı ;)

Merak ettim bilen bana da anlatabilir mi :confused:

Öteki atanamamış saftirik de benim herhalde :110:
Adam boşanmış konu sahibi ile evlenmiş eski eş de çocuğu göstermiyor falan diye anlayıp konu sahibinin yazımından, güzel güzel ama çocuğa yazık diye yorum yapmışım..
Çok yazık beee.. bu ne kokuşmuşluk, çürümüşlük...Allah ıslah etsin..
:D Allah böylelerine nedense bir şey yapmıyor bak benim herifin sülalesi sahiplenmiş karıyı çocuğunu ki çocuk baskasindan tecavüz çocuğuydu bir ara :D

Back
X