- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
- Konu Sahibi hanifemm30
....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh be banım açılmış artık rahatça tekrar banlanabilirim
Şu rezil üyeye yazmazsam gözüm açık giderdim
Sen çocuklu, eşi hamile adama kaç sonra da gel buraya kızımız falan yaz arkadaş bu metres takımının hepsi mi haset, hazımsız, kıskanç, sosyopat?? Isleri gucleri varsa yoksa eski kadini kiskanmak, ona takmak.
Tamam ablacım çok büyük iş başardın, hamile kadının kocasını elinden aldın ya en büyük sensin ya şu kadını ve yuvasını rahat bırak artık. El kadınının kocası yetmedi şimdi de çocuğuna mı taktın , ona da mı konacaksın ruh hastası?
Az bile yapıyor o kadın. Böyle şerefsiz bir adamla böyle ruh hastası ve vicdansız bir metresin yanına çocuk mu gönderilir? Metres takımından ana olmaz, onlara takılan şerefsizler de aile olma haklarını kaybeder. Senin gibi ahlaksız bir k.hpenin yanında kız çocuğu mu yetişirmiş ölürüm de göndermem, ahlaksız reziller beter olun
Öteki atanamamış saftirik de benim herhaldeBen neden her konuda mal gibi inanıyorum.
Yok mu üzerime biraz kötü niyet atacak olan .....????![]()
Adalet yerine kuralları uygulamaya çalışmak diyelim:) adalet ağır bir sorumlulukSenin adaletin karsisinda boynumuz kıldan ince mune![]()
Ya nerden anladiniz olayin ic yuzunu bana da soyleyinnOkurken bir solukta okuyup nefesimi öyle verdim.
O neydi Miss, ehehe. Dışarıdan okuyorsan ağzına sağlık kuşum, az bile demişsin. Bazı konular var ki asla hümanist olamıyorum, bu da onlardan biri.
Ya nerden anladiniz olayin ic yuzunu bana da soyleyinn![]()
Eski konulariniza baktim da,2017 temmuzunda daha evli degildiniz, ne ara nikah kiyildi ne ara hamile kaldiniz dogurdunuz da cocuklar 9 aylik oldu anlamadim. Matematigim yetmedi yani
Geçen yıl temmuz ayında açtığınız konuda 3 yıldır beraberiz yazmışsınız sizden on yaş büyük sevgiliniz için.Kızı bu sene beş yaşındaysa siz o zaman kızı bir yaşındayken yani adam evliyken ilişkiye başlamışsınız.Bu durumda kadının size tepkili olması normal değil mi?
Simdi efenim,yukaridaki alintilari sizin konulardan yaptim,gecen sene 3 yildir birlikteydiniz bu adamla,dugununuz olali 1,5 yil olmus hadi onu yedik diyelim,siz iliskiye basladiginizda adam hala evli, cocugu da muhtemelen yeni dogmus!
Kadin cocugu babaya gostermiyorsa vardir bir sebebi derim hep bana kizarlar burda. Al buyur hakli iste.
Haklisiniz,konus sahibinin esi bosanali 2 yil olmali,gecen sene temmuzda kacmislar,kacmadan 1 yil once bosanmisti demis. Ama yine gecen sene temmuzda 3 yildir birlikteyiz demis. Hesap ortada oluyor bu durumda. Kim olsa boyle babaya cocuk mocuk gostermez
Valla panpa @darkmore veCasper25 sag olsunlar gecen konulari birlestirip yil hesabi yapmislar
Konu sahibesinin cok da eski sayilmayan bir konusu var kacsam mi kacmasam mi diye, eee bu konudaki kiz da 5 yasinda. Basbayagi evli barkli herife kacmis konu sahibesi
Kacayim mi kacmayayim mi 2017de 1 yil once acilmis. Konu sahibesi de 2 cocugum var yazmis ki, o da yalan bence ortada cocuk falan yok ne ara oldu yani. Bu uye bizi yiyor. Evli barkli adama kancayi tak, ustune utanmadan "kizimiz" yaz sanki babasinin evinden getirdi toveb estagfirullah tovbe tovbe. Bir de ustune kiza adam para harciyor uzuluyorum yazmis k.hpeye de gel hele, sana mi kaldi adamin parasinin hesabini tutmak hem de kendi evladina? Insanlar ne kadar arsizlasti.
El ele banlanacagiz miss
Diger konulara baktin mi,estetikle ilgili olanlar
Adamin restorani varmis,bu hanife hanimcim da orada garsonmus,o asamada iliskileri baslamis. Gunahlari boyunlarina da,kk ahalisini de damgali esek yerine koymak olmuyor yani
Canımmm ortalık kaynamış, ben de az huylandım iyiniyetten de derin okuma yaptım. Hanifecik kendini süslemiş, yaptıklarını gizlemişTek çözüm anne baba oturup karşılıklı konuşacaklar. Böyle davranması annesinin sadece Eylül'de zarar verir.
bu sorumluluğu kaldırabilirim derseniz tek seçenek velayet davası açıp velayeti eşinizin üzerine alması ...Eski postum da hayatımla ilgili olanları anlatmıştım ama özet geçeyim.Ailesiz büyüdüm anneannemle yaşıyordum oda laf etmeye başlamıştı.Kaçarak kendimden 10 yaş büyük ve daha önce evlenmiş biriyle evlendim.Belki bu kadar şanslı olamazdım ama çok şükür şuan 2 çocuğum ve mutlu bir evliliğim var.Tek sorunum eski eş orda da bir kızımız var bize göstermiyor. Üzülüyorum eşim de derinden etkileniyo bu konudan.Kadın beni bir kabul edemedi. Empati kurunca anlıyorum ama sanki kendi hayatımı kızımızda görüyorum annemde babama göstermezmiş küçükken beni.Babam başka bir kadınla evlenmişti hala evliler kardeşim bile var birlikteliklerinden.Şimdi kendi hayatımda ki gibi Eylül'ün ortada kalmasını istemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Telefonu açıp eşime 'babacım seni çok özlüyorum sen hiç özlemiyor musun? annem öyle söylüyor' diyor.Eşim açıklamaya çalışıyor ama telefon kısa kesiliyor para muhabbetine giriyo kadın başka konuşabildiğimiz bir konu yok.Annemde evlendi mesela ozaman beni anneanneme bıraktı. Eylül'ün anneside evlenmek isterse ve kadının eşi Eylül ü üzerse geleceğe dair çok endişemiz var. Evin içinde en çok bunları konuşuyoruz ama çıkış kapısı bulamıyoruz. Siz olsaydınız ne yapardınız?
(Kesinlikle diğer çocuklarımızı ihmal etmiyoruz onlar küçük olduğu için daha sorumluluklarımız da küçük diyelim)
Konuya dair bir yorum yapmayacağım. Okurken burnumun direğini sızlardınız. Kızımız diye bahsetmenizi yürekten kutluyorum. Teşekkür ederim, başka anneden olma bir meleği böylesi sahiplenip endişelendiğiniz ve onun için mücadele verdiğiniz için. Güzel yüreğinizden öpüyorum:)
AaaaaaaBi ara bos vaktinde yorumlari oku bacim. Ne guzel yuregi hanimefendi metres cikti :)
Hay ağzın bal yesin.Ohh be banım açılmış artık rahatça tekrar banlanabilirim
Şu rezil üyeye yazmazsam gözüm açık giderdim
Sen çocuklu, eşi hamile adama kaç sonra da gel buraya kızımız falan yaz arkadaş bu metres takımının hepsi mi haset, hazımsız, kıskanç, sosyopat?? Isleri gucleri varsa yoksa eski kadini kiskanmak, ona takmak.
Tamam ablacım çok büyük iş başardın, hamile kadının kocasını elinden aldın ya en büyük sensin ya şu kadını ve yuvasını rahat bırak artık. El kadınının kocası yetmedi şimdi de çocuğuna mı taktın , ona da mı konacaksın ruh hastası?
Az bile yapıyor o kadın. Böyle şerefsiz bir adamla böyle ruh hastası ve vicdansız bir metresin yanına çocuk mu gönderilir? Metres takımından ana olmaz, onlara takılan şerefsizler de aile olma haklarını kaybeder. Senin gibi ahlaksız bir k.hpenin yanında kız çocuğu mu yetişirmiş ölürüm de göndermem, ahlaksız reziller beter olun
Dizilerdeki kötü karakterlerin hikayesi gibi.Adamdan hamile kalmis evliligi garantilemek icin
kacmismis, paranin kucagina kosmak olmasin o, aşki da bunu maskelemek icin kullandin yani
bir de buyuk bir basari gibi anlatiyor cok badire atlattik diye.
Evliligin surdurulmesi garantisini de ufacik kizda bulmus ........... ( noktali yerdeki sifatlari siz doldurun, miss guzel ayar vermis+1)
kizimiz diyor pes![]()