EŞİMİN KIZININ BANA ATTIĞI TOKAT

ya artık lafla bile saldırıyor elimdekini kafana bir atarsam falan diye. son zamanlarda çok rahat ve çok şımarık.
hep ortamızzda yatıyor geldiğinde. bende diğer odalara gidiyorum sıgamıyoruz cunku

keske

Öncelikle bilmelisinizki bu ikiniz içinde çok zor bir süreç. Hatta belki onun için çok çok daha zor.. O yüzden bu tarz hareketleri olağan ve anlayışla karşılamanız gerekiyor. Çocuklar içlerinden geldiği gibi davranır, sizi sevmediği belli. Onunla daha fazla vakit geçirip kendinizi sevdirmeye çalışın. Hediyeler alın, onunla birlikte oyunlar oynayın, sinemaya gidin. Ve bu süreçte bir pedagogtan yada psikologdan yardım almasını sağlayın. Hem onun psikolojisi için hemde sizinle sorunlarını kolay aşması için bu ikinizede iyi gelecek..

aynen bunu bekledim ben. tepkisiz kaldı. ben sadece 1 yol oldu alış artık melisa falan dedim ama. içimdeki duygularn tarıfı tam olarak bu değildi. bagırarak ağlamak istedim çocuk gibi.
bence 15 günde bir geliyormuş ses çıkarmayın..sadece bana vurman doğru değildi..bir şeye kızarsan bunu bana söyle de istersen..

gerçekten çok zor bir durum bende az çok sizin durumunuzda sayılırım görüştüğüm kişinin birinci sınıfa giden bi kızı var lütfen bana zorluklarını söylermisiniz

Bende tahammul edemezdim.. babasininkizgin.bir.ssekilde uyarmasi gerekirdi. Pes.dogrusu..

okuyunca dayanadım yorum yazmak istedim.
Size atılan tokatın acısı kalmamıştır bile ama o çoçugun çok ciddi bir terbiye ye ihtiyacı var bence yaptığının yanlış olduğu onu herkesin çok sevdiği anlatılmalı
daha 1. sınıfta tokat atıyor ve yaptığın yanlış diye uyarılmıyorsa bu ilerde çok daha büyük problemler olabileceğini gösterir bence
eşinizle bunu konuşun benim için önemli değil ama bu yanlış hareketi doğru olarak öğrendi diye
Daha bunun ergenliği var

gerçekten çok zor bir durum bende az çok sizin durumunuzda sayılırım görüştüğüm kişinin birinci sınıfa giden bi kızı var lütfen bana zorluklarını söylermisiniz

sevgi bi yere kadar. senin cocugun var mı bilmiyorum ama çocuksuzsan ve bekarsan hiç çocugu olan biriyle evlenme. yaşları ilerledikçe daha çok seveceğine düşman oluyorlar. bizim ortamızda uyuyo her geldiğinde.

sevgi bi yere kadar. senin cocugun var mı bilmiyorum ama çocuksuzsan ve bekarsan hiç çocugu olan biriyle evlenme. yaşları ilerledikçe daha çok seveceğine düşman oluyorlar. bizim ortamızda uyuyo her geldiğinde.
Benim eşiminde 1 kızı var biz icra ile aldıgımız için her zaman alamıyoruz, ama aldıgımızda o da bizim ortamızda yatar bana sarılıp beni koklarken uyur kalır öyle daha 6 yasında , son aldıgımızda o da eşime tokat attı, çok ayıp babandan özür dile öp hadi babanı dememe kalmadı babannesini gördü birden aglamaya başladı beni dövüyorlar diye, kızmadım bile dövmeyi bırak zaten kendi çocugun olmadıgı için insan kızamıyor bile, iyiki yanımda babası vardı, gerçekten o yaşta babadan ayrı veya anneden ayrı çocuklar çok hırçın oluyorlar

O kadar çocuk gördüm, tokat atanına hiç rastlamadım.! Bir çocuk tokat atmayı nereden ve nasıl öğrenir.?
Sanki birisi öğretmiş de, o yaptırıyormuş gibi geldi bana..? Umarım yanılıyorumdur.

.

babasının tavrı çok kötü.
7 yaşındaki çocuk bazı şeylerin iyi mi kötü mü olduğunu bilir.
o tokat attığında kızım bu yaptığın doğru değil. kimseye vurmamalısın. canını bişey sıkıyorsa bunu çekinmeden bizimle paylaşailirsin. diyebilirdi.

ama siz de o kadar küçük bir kızla empati yapıp yanında babasının elini tutmamalıydınız.

ben de boşandıktan sonra oğlumun yanında babasının başkasının elini tutmasına canım sıkılır. çünkü çocuklar babayla anneyi kendi duygusal dünyasında ayrılmaz bir bütün olarak görüyorlar. anne babayı sevdiklerinden onlarında birbirlerini sevmelerini istiyorlar.

anlayışlı olup empati yapmak lazım.
ama o çocuğun hareketlerininde kontrol altında olması lazım.

İçinde fırtınalar kopan küçücük bir çocuk,anne-baba ayrılığında herkes kendi hayatını yaşıyor olan çocuklara oluyor maalesef.
Not:Baba'nın davranışını kesinlikle tasvip etmiyorum ama o küçücük çocuğa da kıyamadım

Konu tarihi 20 ekim 2014 :) hortlatmasak

her hayvanın bile benzersiz mizacı varken çocukların da mizacı da farklı farklı. açıkçası ben olsam bir daha o çocuğun yüzüne bakmazdım, babası ilgilensin, ne hali varsa görsün. o tokattan sonra babanın müdahale etmesi gerekirdi ki babasının eşine el kalkmayacağını öğrensin. resmen terbiye edilmemiş bir çocuk. 20 yaşındaymış konu sahibesi ne kadar üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…