• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kk ile imtihanı

E hayat öyle müşterek olmuş olmuyor mu?
Benim babaannem bile çok yaşlanana kadar yemek yapmaya devam etti, artık sen iş yapma yorma kendini derdik, hepiniz bir işin ucundan tutuyorsunuz benim ne ayrıcalığım var derdi, yaşlandı gerçi artık, gönül hala yapmak istiyor da vücut izin vermiyor.

Oluyor işte

Ama genelde ev işleri erkekle paylaşılınca hayat müşterek algısı var ya onun için öyle yazdım

Birisi dışarıda ise ev işleri içeride olanındır iki kişi dışarıda ise ev işi de iki kişinindir

Benim eşime kiyaslama yapsam hayatta elini bişeye sürmez kendi haline bırakıyorum
Hem yapsada daha beter dağıtıyor en iyisi karışmasın daha iyi :işsiz:

Ben calissaydim eger o zaman iş yapmasa eşim cidden kotu olurdu acikca soyler kizardim ama ev hanimiyim o yuzden cok üstelemiyorum. Ona ragmen arada bana da gelirler bazen bi laf ederim yaptiririm. :KK53:
Ama ev süpür demiyorum canim en fazla çayini kendin doldur, çocugun çişi gelmis yaptır falan derim o kadar :anneadayı:
Ama ben kiyaslama işini sevmiyorum. Eşim beni kimseyle kiyaslasin istemem o yuzden bende onu kiyaslamam.

Biz mesela yilda bir kere tatile gidersek bi arkadasim var en gec iki uc ayda giderler. Ama biz araba aldik ve ev için birikimimiz var onlarin hicbiseyi yok. Yani bu hayati herkes baska yasar herkesin onceligi baskadir. BiziM icin ev arada oncelikli bir baskasi icin tatil öncelikli olabilir. Herkes ayni hayati yasayacak diye birsey yok yani.:KK51:

Benim de :KK70:
Ama amacım iş kilitlemek değil gerçekten teşvik etmek :)
Mesela adam bulaşık makinesine benden daha çok şey sığdırıyor gerçekten. Takdir ede ede onun görevi oldu, ben sudan geçiriyorum ona veriyorum hop o da koyuyor makineye hem daha tasarruflu oluyor çok şey sığdırdığı için hem benim işim hafifliyor valla.
Aynen bende.Hatta o kadar güzel yerlestirirki benim eşim inanılmaz.birsuru tabak çanak sığar içine bende onu ovunce ister istemez bir heves geliyor ona da tabi.))
Konu sahibi sordun ya nasıl yapicam diye bak cevabı burda @elvanelvan88 yazmış:)

Ben buradaki dertleri okudukça kocami daha çok seviyorum ve şükür ediyorum

Benim eşim 1 gün çalışır 3 gün evde. Evi o süpürür siler ama döküntüdür aldığını hayatta yerine koymaz. Arada hanımlığım tuttu yemekler senden derim sade makarna yapar afiyetle yeriz. Nispet gibi oluyor ama eşim benim bu dünyadaki tek şansım.

Benim eşim mümkünse hiçbir iş yapmasın :bicak:
Bir insan bir yeri toplarken nasıl bu kadar dağıtabilir henüz çözemedim :KK48:

Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Her erkek bir olcak diye bisey yok tabiki bwlki siz hasta olsaniz evde olmasabiz onuda yapar cogu este cocuga bakmiyo ama sizinkibakiyo bu yonden dusunuun herkes dort dortlluk deegildir abuk subuk seylerden kavga cikarmayin lutfen yuva kolay kurulmuyo

Benim esimde iyi yemek yapar söylemesi ayıp. Adam seviyorsa mutfağa girmeyi yapıyor sevmeyene yaptırmak zor

Eşim iyidir sağ olsun harika bir babadır kusurlarıda haliyle vardır ama kimseyle kıyaslamam onun eşi yapar benimki yapmaz demem keza oda kimseyle kıyaslamaz kıyaslarsa kırılırdım
K.kulübündeki ilişkileri uçlarda görüyorum
Çoğu gerçekçi bile gelmiyor

Bende tam tersi buradakileri okudukça kocamın kıymetini daha iyi anlıyorum...

Ayrıca Buradan gaza gelip kocasına sataşan ve sonu hazin biten hikayeleri de okuduk biz, bence hiç gerek yok adamı boğmaya...

Ha ha aynı ben.burayla kalsa iyi..bir de bunun ailece görüştüğümüz eşlere yardım eden arkadaşlar boyutu var.eşim her yerden işgal altında...

Bnde burada okuyup okuyup sacma sacma sorular soruyorum o da hemen anliyor yine kadinlar kulubunde mi gordun diyor artik alisti adamcagiz :p

En sevmediğim şeylerden biridir milletin eşi/sevgilisi neler yapıyor bilmem ne gibi laflar. Çok çok net söylüyorum, sevgilim bana "bak milletin kız arkadaşı neler yapıyor" falan deyip laf çarpsa çok kötü terslerim. Git o milletin sevgilisi ol o zaman, derim. Yakında sizin de böyle bir laf duymanız yakın sonra gelip konu açmayın. Kocamı KK'daki kocalarla kıyasladım, git onların karısı ol o zaman dedi diye...

Ben çatma gibi değilde mesela şöyle yapsam napardın? Diyerek burdaki konuları hayatımıza uyarlayıp soruyorum. Biraz bıktı artık ama napim teste devam :deli:

Back
X