Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hayat öyle müşterek olmuş olmuyor mu?
Benim babaannem bile çok yaşlanana kadar yemek yapmaya devam etti, artık sen iş yapma yorma kendini derdik, hepiniz bir işin ucundan tutuyorsunuz benim ne ayrıcalığım var derdi, yaşlandı gerçi artık, gönül hala yapmak istiyor da vücut izin vermiyor.
Aynen bende.Hatta o kadar güzel yerlestirirki benim eşim inanılmaz.birsuru tabak çanak sığar içine bende onu ovunce ister istemez bir heves geliyor ona da tabi.))Benim de
Ama amacım iş kilitlemek değil gerçekten teşvik etmek :)
Mesela adam bulaşık makinesine benden daha çok şey sığdırıyor gerçekten. Takdir ede ede onun görevi oldu, ben sudan geçiriyorum ona veriyorum hop o da koyuyor makineye hem daha tasarruflu oluyor çok şey sığdırdığı için hem benim işim hafifliyor valla.
Her erkek bir olcak diye bisey yok tabiki bwlki siz hasta olsaniz evde olmasabiz onuda yapar cogu este cocuga bakmiyo ama sizinkibakiyo bu yonden dusunuun herkes dort dortlluk deegildir abuk subuk seylerden kavga cikarmayin lutfen yuva kolay kurulmuyoSlm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Hahah bende aynı vallaAy valla ben de öküz kocaları okuyup Halime şükrediyorum![]()