Esimin kolundaki iz

Ben sizi çok iyi anladım, eşinizi tandığınız için tavırları içinize şüphe düşürmüş. Mantıklı bir açıklama yapmadığı içinde ikna olmuyorsunuz. Çoookk haklısınız.
Aynen öyle gerçekten çok güzel ifade ettiniz. Şuan için yapacak bir şeyde yok. Takip te kalıp bekliycem

Benim elimde kolumda bacağımda ne izler ne morluklar oluyor. Oraya buraya çarpıyorum çizdiriyorum. Ohooooo

Ya bir yere sürttü ya da düştü kolunun ustune. Belki gercekten hatirlamiyordur onemsememistir.

Erkeklerin bu huyu nolacak ya bisey sorarsin hatirlamiyorum bilmiyorum ... biz kadinlar netizdir saklarsak da biseyler soyleriz saklamak istemiyorsak anlatiriz erkeklerse susar valla bende bundan cok cok cekiyorum icim icimi yer durururum sacma sapan bisey yani zamana birakin bence baska seyler de gorurseniz size tavsiyem elle tutulur seyler bulunca karsisinda dimdik durup sakince hesap sorun

Gercekten de farketmemıs olabilir bende kolumu bacağımı carparım sonradan farkedınce ya morarmıs olur ya yara gecen gece bacağımı kasımısım uykuda sabah bı uyandım bacagım yanıyo bı baktım kızarık tırnak izleri ama hıc hatırlamıyorum yanı kendimden süphe ettim benmı yaptım diye o yuzden hemen kötüyu dusunmeyın. Hem sızın aklınıza gelen nedir ne izi olabilir?

Doğru söylüyor olabilir, farkında değildir belki

Benim de şuan omzumda bir iz var. Dün yoktu çok cok eminim. Bugün eşim görünce sordu ve hakikaten nerde nasıl oldu bilmiyorum. Bilmiyorum yani ne diyeyim. Sakar bir insanım, eşim de bilir. Bu yüzden heralde üstüne düşmedik ikimiz de :))

Ama resmen biri emiklemis gibi ve hic de küçük değil . O izi eşim de görsem ne düşünürdüm kim bilir :olamaz:

Yok tırnak değil. Çok inceledim bugün
Neyden şüpheleniyorsunuz, ben bu kısmı hiç anlamadım. Ben eşimin kolundaki kızarıklığı dikkatle inceleyip hesap sorsam bana tepki gösterirdi. Bir kızarıklığın üzerine bu kadar gitmek, şüphe duymak ya eşinizde öncesinde şüphe duyduğunuz şeyler var yada siz normal düşünemiyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X