- Konu Sahibi blackberryli
-
Sadece sinirlerimin ne kadar bozulduğunu anlayın diye yazdım. Eşime niye acıdınız ben gece 11 e kadar yemek yapayım bir domates dahi soymasın sabahta doldurup köpeğe versin evin köpeği kim ben çözemedim
YAHU HAYVAN AÇ DEMEK Kİ. KÖPEK KÖPEK DEDİĞİNİZ DE BİR CANLI YA. YEMESİ NEDEN BU KADAR DERT SİZE?Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
Zehirlemek istemenden belli ne kadar hayvan sevgin olduğu.Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Bak bıkmış olabilirsin ama bu köpeğı zehirleme düşüncesini aklına getirmeni haklı çıkarmaz eşinle konuş ciddi konuş ve bi çözüm getirin köpek en iyi can dostudur. Eşin onu bu hayvandan çok çocuğu gibi görüyor eminim. Biraz onun dediği olsun biraz senin dediğin orta yolu bulunAynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
Eşiniz köpek için verilen emeği zayi görmüyor ki vicdansızlık olsun. Ben mutfağa girdiğimde yeri geliyor bir saat sırf köpeğime abur cubur hazırlıyorum, kendime o kadar uğraşmıyorum. Hiç de gözüme batmıyor.Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
haklısın kardeş hele çalışan bir bayansan insan kendine zor bakıyor bide köpek düşünemiyorum
ayrıca hayvanseverler ülkemizde insana değer verilmezken hayvanların bu derece göklere çıkarılmasını saçma buluyorum
haklısın ben dayanamazdım evlenirken şart koysaydınız köpek türü bu tür hayvanlar ev ortamına uygun değil evde köpek beslenmez...
çünkü köpeklerde temizlik anlayışı sıfır
o hayvanada zulüm onun koşmaya ihtiyacı var fizyolojisi dışarıya uygun.[/ o yüzden insana değerle hayvana değer arasında ayrım yapmanız saçma çünkü zaten dikkat ederseniz hayvana değer vermeyenle insana değer vermeyenler aynı zihniyetteki insanlar
Başka bir üye bir çocuk hakkında konu açıp "ağzına bir tane patlatasım geliyor" yazsa ne tepkiler gelirdi?Konuya gelince zehirliyesim geliyo diye sinirlendigini belirtmek icin yazdin eminim ama burda hışıma ugraman kacinilmaz
Eminim konu sahibi actigina pisman olmustur konuyu bdv de genelde olur boyle senle ayni goruste degilse senin hayata bakisina ters bisey dediyse vay o zavalli uyenin haline..
Konuya gelince zehirliyesim geliyo diye sinirlendigini belirtmek icin yazdin eminim ama burda hışıma ugraman kacinilmaz ayrica hayvan beslemek sevmek ne kadar normal ise sevmeyene saygi duymakta o kadar insancil bi tavir..ki konu sahibi sadece pislikten evde olmasindan rahatsiz olamaz mi yani sizin tam zittiniz bi insan niye hemen tü kaka oluyor ki
Konu sahibi arkadasim nacizane tavsiyem
Belli esin kopegi aileden biri saymis cok baglanmis sende esine sevginden idare et artik tamam eve girmesin istemiyosan ama birak cok bıdbıd edip adami biktirma tek sevdasi kopek olsun aman huzurunu bozduguna degmez
lütfen ama lütfen böyle düşünmeyin. ya da golden almayın. o canlar sahibinden ayrı yaşarsa çok başına buyruk oluyor ve çok üzülüyorlar. Ben kızımı bir sebepten ötürü 3 ay bahçede bırakmıştım. Her gün ağladık. o dışarda ben içerde. ve hiç laf dinlemiyordu o zaman tavır alıyordu hayvan herhalde.ee daha ne . bence bi gün gelir sizi hırsızlardan da kurtarır bu hayvan. yazık ki sevmemişsiniz köpeği.
benim bahceli evim olsa hiç kaçırmam bu fırsatı . alırım böyle kapı arasına. olmadı bahçeye bi kulube yapın orada yatsın kalksın . havalar düzeliyor
siz acıma bekleme eşiğini geçtiniz bence. Benim eşim de boyle yapsa inadına yaparım.Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?