İki tane çocuğum var
İçiyor ama bide çok profesyonel yada yıllardır içiyor artık alismismi bilmiyorum dışardan bakanlar içmemiş diyor ama ben halini hareketini goruyom icmis
İçiyor ama bide çok profesyonel yada yıllardır içiyor artık alismismi bilmiyorum dışardan bakanlar içmemiş diyor ama ben halini hareBoşan geç.
Met... denilen maddenin geri dönüşü çok zor. Amatem vs olmadan imkansız.
Ayrıca kullananların aklı asla başında olmuyor. Bu pislik yüzünden zengin bir iş adamının tüm servetini kaybettiğini gördü bu gözler.
Ben düzelsin diye bekledim ama bosmus biraz önce kıyamet koptu şuan ağlayarak yazıyorum ne yapacağımı şaşırdım kayinbabam benden açık bulamayınca evinde bussuru kirli çamaşır birikmisti sen kadinmisin diyor dedim oglunuzun pisliğini bu şekil ortemezsiniz sizin oğlunuz bağımlı tedavi görecek test yaptırsınBoşanmalısın.
Ayrıca neden hep susup alttan alıyosun?
Diyorum oğlunuz burda ben huzur veremiyosam kalsın ben gidecem huzuru siz verin diyorlar yok korkuyo hepsiAilesinin başına atıp gideceksin. Çünkü onlar sana bunu yapmaya çalışmış.
Zaten annesi pispisliyor hala tehlikenin farkında degillerBoşanmalısın. Bırak annesi bakıcılığını yapsın şerefsizin
Ailenize çekin gidin. Uyuşturucu madde kullanan oğlanın ailesine açıklama mı yapacaksınız bir de ? Kendileri versin huzuru.Diyorum oğlunuz burda ben huzur veremiyosam kalsın ben gidecem huzuru siz verin diyorlar yok korkuyo hepsi
Gidemiyorum annem gol kontrynirda kaliyor gidecek yerim yok böyle çaresiz kaldimneden bağımlı olduğu belli
önce ana bağımlılığı şimdi madde bağımlılığı
anasıyla ve opluyla uğraşamazsın
yol yakınken dön,kurtul
Zaten annesi pispisliyor hala tehlikenin farkında degiller
Yok onlara göre hala ben suçluyum goguslerini gere gere konusuyorlarAilenize çekin gidin. Uyuşturucu madde kullanan oğlanın ailesine açıklama mı yapacaksınız bir de ? Kendileri versin huzuru.
Evet hiçbir sepep yok gidecektim bırakmadılar ben duzeltecekmisim kayinbabam diyor dedim ben duzeltemem gitsin tedavi gördüm diyo yemegini indir kaldır üstünü yıka hizmetini yap diyor halaO tehlikede kendini ve çocuklarını bırakman için hiç bir sebep yok.
Maalesef ev hanımıyım keşke olsa bi dk bile durmamBırakmadıları mı var?
İhbar edeceksin eşin denileni, uzaklaştırma çıkarıp uygun bir vakitte de başka bir yere taşınacaksın. Umuyorum ki bir mesleğin, işin vardır.
Boşanmalisin. Dalga geçmiyorum yapacağın hiç birşey yok boşanBen kısa süre önce eşimin metamfetamin kullandığını öğrendim ve eşimin bağımlı olduğunu ayık kafayla gezmedigini gordum ve eşimin ailesine bu durumu anlatıp onların evine yerleştim birlik te mucAdele ederiz bu kötü aliskanligi bırakır diye hep sustum alttan aldım dün gece yine geç geldi tardisma çıktı bağırış cagiris ben eşimin ailesi beni tutar sanıyordum kaynanam dönüp bana sen suratını egdin diye kavga çıktı dedi ve şuan oğlunu yanına aldı yediriyo iciriyo keyifleri yerinde ben tek başımayım ve eşimin bu kötü aliskanligindan artık caz gececegine inancım kalmadı ne yapmaliyim
Ben onları konuşmuyorum size diyorum ki ailenizin yanına gidin. Gidecektim bırakmadılar diyorsunuz nasıl oluyor bu ? Ailenizin olanlardan haberi yok mu ? Hiç olmadı polis çağırır alıkoyuldum der çıkarsınız o evden. İşiniz var mı aileniz destek mi ? Bırakın elin herifinin ailesini düşünmeyi kendinizi düşünün nasıl çıkmayı düşünüyorsunuz bu durumdan ? Çoğu erkek ailesi böyle bu ülkede oğullarına toz konduramazlar kalitesiz avam insanlar. Siz kendiniz için yol olarak ne çiziyorsunuz onu soruyorum ben ?Yok onlara göre hala ben suçluyum goguslerini gere gere konusuyorlar
Evet hiçbir sepep yok gidecektim bırakmadılar ben duzeltecekmisim kayinbabam diyor dedim ben duzeltemem gitsin tedavi gördüm diyo yemegini indir kaldır üstünü yıka hizmetini yap diyor hala
Maalesef ev hanımıyım keşke olsa bi dk bile durmam
İçiyor ama bide çok profesyonel yada yıllardır içiyor artık alismismi bilmiyorum dışardan bakanlar içmemiş diyor ama ben halini hare
Ben düzelsin diye bekledim ama bosmus biraz önce kıyamet koptu şuan ağlayarak yazıyorum ne yapacağımı şaşırdım kayinbabam benden açık bulamayınca evinde bussuru kirli çamaşır birikmisti sen kadinmisin diyor dedim oglunuzun pisliğini bu şekil ortemezsiniz sizin oğlunuz bağımlı tedavi görecek test yaptırsın
Aileme anlatmadım hala deprem bölgesinde yüz onlar konteynır da zaten ywterin ve dagilmislar duysunlar istemedim ki eni sonu duyacaklar zaten ev hanımıyım malesef keşke isim olsaydı ben kendim için bi yol cizemiyorum iki çocukla anneme gidemem konteynırlar kendim bi hayat kuramam ailesi bu sefer biz halledecez diyor bilmiyorum basım çatlıyor çocuklarım böyle seyle şahit oluyorlarBen onları konuşmuyorum size diyorum ki ailenizin yanına gidin. Gidecektim bırakmadılar diyorsunuz nasıl oluyor bu ? Ailenizin olanlardan haberi yok mu ? Hiç olmadı polis çağırır alıkoyuldum der çıkarsınız o evden. İşiniz var mı aileniz destek mi ? Bırakın elin herifinin ailesini düşünmeyi kendinizi düşünün nasıl çıkmayı düşünüyorsunuz bu durumdan ? Çoğu erkek ailesi böyle bu ülkede oğullarına toz konduramazlar kalitesiz avam insanlar. Siz kendiniz için yol olarak ne çiziyorsunuz onu soruyorum ben ?
İki tane çocuğum var bende böyle düşünüyorum ama iki çocukla nasıl yaparım bilmiyorum yoksa bir dk durmam burdaOnlar zaten seni bakıcı olsun diye tutuyorlar kendilerine gelirse başlarına gelecekleri biliyorlar.
Sen ne demeye duruyorsun orada
Şimdi de durma.
Gerekirse temizliğe git en az 700 TL, bir fabrikaya pastaneye gir bulaşık yemek tekstil ne olursa.
Şu an çalışmıyorsun diye ömür boyu çekecek misin bunu
Niye siz amatemde personel misiniz de siz düzelteceksiniz? Anne babası kulaklarını çekse o adam bu rahatlığı bulur muydu ki?Evet hiçbir sepep yok gidecektim bırakmadılar ben duzeltecekmisim kayinbabam diyor dedim ben duzeltemem gitsin tedavi gördüm diyo yemegini indir kaldır üstünü yıka hizmetini yap diyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?