- Konu Sahibi senbensema
kızlar selam. ben daha önce başka isimle üyeydim ama eşim hakkında bişeyler yazarken yakalanıp üyeliğimi iptal ettim
yeniden üye oldum. eşimle bu aralar pek iyi değiliz. ben iznim bittiği için 1 hafta önce işe başladım ve kızıma da annem bakıyor. kızım bu durumdan çok etkilendi, daha 21 aylık. bana çok düşkündü yavrum görseniz resmen bunalıma girdi, çok hırçınlaştı, akşamları biz eve geldikten sonra sürekli ağlayıp dışarı çıkmak parka gitmek istiyor. eşim de hiç tahammül edemiyor. ona karışmamasını duymamazlıktan gelmesini söylüyorum ama yapmıyor kızıma kızıyor. bikaç kez poposuna vurmuştu önceden de sesimi çıkarmadım. kızımın da çok şımarık olmasını istemşiyorum en azından baba otoritesi olsun diyorum ama bugün sabah beni çok kızdırdı eşim. çocuk yine mızıldıyordu, elini yıkadım lavaboda sonra kucağımdan indirecektim kızım çeşmeye yapıştı bırakmıyo ve biyandan da ağlıyor. eşim de çocuğumun eline öyle bir vurdu ki anlatamam. içim yandı, ağladıkça da üzüldüm. eşimin annesi çocuklarını sürekli döven bir kadınmış, biz bir tokat yemeden büyüdük ama k.v. öle değilmiş. allah yarattı demz pataklarmış hem de feci şekilde. neyse ben de sinirden boş bulunup eşime annesi kılıklı manyak ne vuruyosun küçücük bebeğe öyl dedim.
eşim de bana ağzına geleni sayı üzerime yürüdü. biliyorm annesini katmamalıydım ama bunun etkisi olduğunu da düşündüm eşimin yaptığında ve o acı sinirle söyledim. kızım için çok üzüldüm. o, babasına benden daah düşkün. babası böle yapınca kuzum sabaha kadar sayıklıyor. tamm eşimin yaptığı çok ağır değil belki ama bana çok dokunuyor ve ilerde annesi gibi dayakçı psik. olcak diye korkuyorum. bir kez de bana ileri boyutta şiddet uygulamıştı. ne yapayım sizce?
konuşmakla nasıl halledebilirim? aslında eşim böle değildi son bir yılda değişti...

eşim de bana ağzına geleni sayı üzerime yürüdü. biliyorm annesini katmamalıydım ama bunun etkisi olduğunu da düşündüm eşimin yaptığında ve o acı sinirle söyledim. kızım için çok üzüldüm. o, babasına benden daah düşkün. babası böle yapınca kuzum sabaha kadar sayıklıyor. tamm eşimin yaptığı çok ağır değil belki ama bana çok dokunuyor ve ilerde annesi gibi dayakçı psik. olcak diye korkuyorum. bir kez de bana ileri boyutta şiddet uygulamıştı. ne yapayım sizce?
konuşmakla nasıl halledebilirim? aslında eşim böle değildi son bir yılda değişti...