Yok yok gerçekten saçma. Işine karışmak olarak algıladı. Konuşmayayım evet. Somurtup oturayimO konuşana kadar, konuşmayın madem.. Tartışma sebebi de ayrı bir saçma zaten. Ya da ben, anlayamadım, saçma geldi
Canım buna yakın diyeyim. O da ben de huylarimizdan vazgeçemiyoruz.On bes yildir hep boyle miydi catisma cozme (cozememe) yonteminiz once onu sorayim?
Yahu yok gel anlatayım dedim. Dün de cezveyi yakmış çünkü. Muhtemelen aynı şeyi yaptim5. Bi türlü benden doğrusunu öğrenmek istemiyor. Iyi şen yap ozaman deyip çıkıyor .Küçük ocağa koy derken sert mi söylediniz acaba farkında olmadan?
Anladım.O Zaman eşiniz haksız.Üstüne düşmeyin bence.Huy edinmiş bunu kendine belli.Yahu yok gel anlatayım dedim. Dün de cezveyi yakmış çünkü. Muhtemelen aynı şeyi yaptim5. Bi türlü benden doğrusunu öğrenmek istemiyor. Iyi şen yap ozaman deyip çıkıyor .
Aynı fikirdeyim. Aynen öyle nedir çocuk gibi konuşmuyor falan. Valla bi yaştan sınra hiç çekilmiyor be.15. yılda bu neyin tribi :/
Iyi yapmissiniz siz çıkarak da sonuç yine aynı bu huyu hep böyle miydi?
Enteresan bu çocuk gibi kusen yetişkinler.
Iletisim önemli.
Susmak nedir ya? Mektup yazın. Konusmayi öğrendiği zaman tam dönsün.
15 sene nasıl dayandın bacım. Erkeğin kaprislisi de zor. Neyse dayak içki aldatma olmasında. Buna da katlanilirMerhaba kk klübü bayanları. Uzun yazmayacağım çünkü şahsen ben uzun konulari okuyamiyorum.
Sabah basit bir tartisma yaşadık. Ocağa yumurta koymsk istedi. koyarken küçük ocakta yap dedim diye bıraktı gitti. Bende peşine gittim salona sana nasıl kullanacağını söylemek kandahat mi dedim. Hep yaptığı şeyi yaptı ve ben bu harekete haddinden fazla sinirleniyorum biliyor. Giydi ayakkabılarını çıkıyor. Kontrolümü kaybettim avazın çıktığı kadar bağırdım. Şunu yapma gel buraya ben çıkacağım birarada durmak istemiyorsan dedim. Çok bağırdım kızlar ama ben ms hastasıyım ve kontrol edemiyorum böyle kendimi. Neyse çıktım bir cafede kahve vs içtim. Eve döndüm konuşmuyor bakmıyor vs. Evin yanında güzel bir cafe var gel dedim çay iceriz. Yorgunum dedi ve gitti diğer odaya. 4 5 saattir böyle. Ben böyle aynı evde konuşmayan iki kişi olunca çok rahatsız oluyorum. Pazar günümüz gitti zaten. Akşam oluyor hâlâ aynı. Aldım tld elime size yazayım dedim.
Haklı haksız değil konum. Konuşup bişeye bağlamak varken ne yapılır ki başka.
Bu arada 15 yıllık evliyiz.
Ufak tartışma dediğim ocak olayı idi cnmSabah basit tartışma yaşadık yazmışsınız da başka bir tartışmadan sonra mı ocağa yumurta koyuyordu eşiniz? Yoksa basit dediğiniz olay ocağa yumurta koymanın kendisi mi? Eğer sabah başka bir olay yaşadıysanız ona da sinir olmuştur siz de ufak bir uyarı yapınca ona patlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?