Valla aynı dert benim eniştemdede var . Ablama küser kimseyle konuşmaz. Ablamda çok üzülüyordu defalarca karşısına alıp konuştu ama faydası olmadı artık ablamda eniştem küsünce eniştem evde yokmuş gibi davranıyor hiç umursamıyor neyin var falan diye sormuyor öyle oluncada eniştem küsme huyundan vazgeçmeye başladı :) . Eeee ilgi azalınca erkekler değişebilir. Belki sizde bu yöntemi deneyebilirsiniz.
valla benım esimde küser, ama sorunca o küsmemiş sessiz kalmauı tercih ediyorum diyor :)
benım esımde evlendıgımın ılk ıkı ayı boyleydı konusarak cozdum bıseye sınırlenınde surat yapar ben yok gıbı davranırdı aldım karsıma ben evımızde kusluk ıstemıyorum surat vs ıstemıyorum gec karsıma bagır cagır ama o noktada derdın ne ıse coz benımle boyle olmaz yetıskın ınsanlarız cocuk degılız kaldıkı dınımızde kusluk yok yapma bole ıcıme yara acıyosun susunca ben bole seye gelemem sogurum sogursamda bu evlılık yurumez dedım ve o konusma son oldu sukur cok acı bısey yaa eve bırılerı gelır benım adam baska odada otururdu ılk okul bebelerı gıbı kustumm oldumu yahuu degısır arkadaslar gecınmek ısteyen ınsan degısır degıstırmesını konusmasını bılıp can alıcı noktayı vurmak gerek
25 yıllık evliler her yöntemi denedi.
En son umursamama yöntemiyle 2 aya yakın konuşmadılar.
Ben böyle inat görmedim.
anladığım insan neyse o değişmiyor
benim eşimde evlenmeden önce pek mülayimdi.evlendik 2 hafta iyiysek bir hafta küs
4 yıllık evliyiz bir çare bulamadım.yüz kere konuştum yok.
en son geçen hafta soğudum senden ,bıktım tavrından ,
bir daha küsersen çocuk mocuk dinlemicem terkedicem seni dedim
her küstüğünde bu böyle yürümez nolcaksa olsun diyorum barışınca geçiyor :)
ama bir gün aklımdan geçenleri yaparım bi sinirle diye korkuyorum.
sana tavsiyem düzelene kadar çocuk yapma ve bu düşünceni bilsin.
çocuk olunca daha zor oluyor.o masus işten geç geliyor
ben çocukla uğraşmak zorundayım kafamı dağıtmak istesemde
yapamıyorum.küsüşgen adamla yaşamak çooook zor.Allah yardımcımız olsun.
benımm esımde sureklı kuserdı ılk evlendıgımız yıllarda ustune dustukce artırmaya basladı bu huyunu baktım olacak gıbı degıl artık kustugu zaman bende evde yokmus gıbı davranıyorum.bende onunla konusmuyorum.yavas yavas bu huyundan vazgecmeye basladı artık cok sık kusmuyor
haha ben de kendi konum diye girdim. baktım benim konum değil. başlık aynı, dert aynı, kişiler farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?