eşimin küsme huyu...

canım afedersin böyle bir konu olduğunu bilmiyordum oraya yazardımben bir eşime içerlediğim anda açtım konuyu k.bakma.senin sıkıntında mı aynı

yok canım ne kusuru evet benim eşimin de küsme alışkanlığı var. çok sabırlıdır. kolay kolay küsmez ama küstüğü zaman da konuşturabilene aşk olsun

bence degısebılır ama kısıden kısye de fark eder...mesela benım kayınvaldem cooook kuser cok bıle yanında az kalır senelerce kusebılır asla ılk adımı atmazben tam tersı asla kusemem catlarım konusmasam hele kı esımle aynı evde konusmıcamılk zamanlarda esımle tartısmada beızde bır kac gun kuserdık sonra bana neler olduysa kavgadan sonra hıc kusmedım alımde olmadan oldu ve boyle boyle esım de alıstı artık kavga da etsek hıc kusmeyız en fazla 10dakıka..o kadar bıle degıl..
dıceksınız sımdı belkı o da ıyı degıl yuzu yırtmıssınız dıye ama ınanın araya kusluk gırdıgı zaman sogukluk cok oluyor....artık o da bana benzedı

bendede evlenmeden once oleydı hıc farketmedım 1 yıl arkadastık gez toz ama aynı evde yasayınca ınsan gec farkedıyo bu huyu annesınden bulaşmıs oda ole cocuk gıbı kuser yıllarca surdurebılır sen yanasmassan asla yanasmaz ama cok sukur bız astıkk bu konuyu derdı ne ıse cekıyo soluyo o noktada bıtıyoo allah sneınde esıne bu huyu nasıp etsın ınsallah benımkıde corumlu corum damarın tuttu yıne derdım ha laz ha corum ınatlar aynı ben kendımı ınatcı bılırdım ben neymısım kı benı benım huyumla yendı adam ben mulayım oldum

yok canım ne kusuru evet benim eşimin de küsme alışkanlığı var. çok sabırlıdır. kolay kolay küsmez ama küstüğü zaman da konuşturabilene aşk olsun

hadi ya ben bazen neye küstüğünü bile anlamıyorum ama uzamaz o gün benim teşebbüs ve sataşmalarımla barışırız

tam tersi ne güzel yapıyormuşsun güzel zamanlarımızı kaybediyormuşum gibi hissediyorum ben küsülü kalındığında

bende büyük konuşmuşum asla küsen adamın ayağına gitmem çocukluk derdim ama olmuyor işte günlerce küsmüyor ama ben uysallayıp konuşturmadan da kendiliğinden gelmiyor

küssün ne olacak ki zaten yumuşayınca konuşuyormuşsunuz

böyle insanlar bir parlar sonra sönerler fazla ciddiye almayın yada sizde gidip konuşmayın ne yapacak kendi gelecek mi acaba..

belkide sizden bekliyordur ilk adımı..

bu iyi bir fikir olabilir.... ayrıca kelin merhemi olsa kendi başına sürer...(benimiçin geçerli bu )

aynen öyle ilk adımı benden bekliyor ben gitmesem somurtup oturuyor sonra barışınca bende hep ilk ben geliyorum sıkılmaya başladım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…