Ama onuda bu arkadaş yapamaz kendimden biliyorum :)))Belki de iki gün sonra geldiğinde konuşmamak onu kendine getirir.
Uyumlu ciftiz deme. Sen alttan almada bak bakalim uyumlu ciftmisiniz.Benim derdımde bu esımın küsmesi genel olarak çok iyi anlaşıyoruz uyumlu bir çiftız bende herseyı alttan alan biriyim asla kus kalamam haklıda olsam haksız da olsam konuşurum ama kocam öyle degıl 3 yıldır evlıyız oncelerı daha sık kuserdı çok şukur sımdı o kadar sık degıl ama var yınede büyük kavgamız hıç olmadı ama en ufak seye kusuyor sudan sebeb bıle olsa 2 gün hıç konusmaz yemek yemez vs. 2 günden sonra hıç bısey olmamış gıbı gelir konuşur buda benı yıpratıyor artık acaba nasıl davranırsam bu huyunu bırakır yada sız eslerınıze nasıl davranıyorsunuz kustugunde ben herseferınde konuşmaya çalışıyorum ıkna etmeye çalışıyorum galıba yanlış yapıyorum ama çok üzülüyorum ne yapayım
Hayır gerçekten kucuk şeyler mesala sımdı yıne kus sebebe gelirsek kendısı fılm izliyordu oğlumuzda oyuncaklarını doktu esımde dagınıklığı sevmıyor toplar sureklı oyuncaklarını dagıtma der neyse çocuk yıne doktu oda kızdı dağıtma dıye bende kendısıne kızdım çocuk o ne yapsın oynayacak tabı dıye. Bu yanı. Bu gıbı sudan sebeblerSürekli küçük şeylere kustugunu o kabul ediyor mu? Belki onun için büyük şeyler bunlar.. konuşunca kavga çıkacak diye susuyor olabilir.. kendince kaçıyor belki.. iyi anlaşan bir ciftsiniz öyle demişsiniz oturup konuşup çözülebilir.. kırıldığı şeyi konuşmayı sevmeyen biri ise işiniz zor tabi..
Hayır gerçekten kucuk şeyler mesala sımdı yıne kus sebebe gelirsek kendısı fılm izliyordu oğlumuzda oyuncaklarını doktu esımde dagınıklığı sevmıyor toplar sureklı oyuncaklarını dagıtma der neyse çocuk yıne doktu oda kızdı dağıtma dıye bende kendısıne kızdım çocuk o ne yapsın oynayacak tabı dıye. Bu yanı. Bu gıbı sudan sebebler
Acaba siz esinize karsi eskisi gibi ilgilimisiniz ve deger veriyormusunuz emin olunuzki sizi cok seviyor deger veriyorki karsiliginda ayni degeri goremedigi icin yapiyor olabilir cunku bende bu aralar esime cok naz yapip kusuyorum ve daha once hic kus kalmadik 4 yildir evliyiz ve oncesiyle toplam 10 senedir beraberiz cok uzuluyorum nasil bu hallere geldik diye hic gonlumu alma cabalari yok neden kirildin ne oldu hesap.sormalarida yok artik bende oluruna biraktim hic ustune dusmuyorum dun bugun kendimi tutamiyorum uyuyamiyorum cok uzuluyorum bu duruma cokBenim derdımde bu esımın küsmesi genel olarak çok iyi anlaşıyoruz uyumlu bir çiftız bende herseyı alttan alan biriyim asla kus kalamam haklıda olsam haksız da olsam konuşurum ama kocam öyle degıl 3 yıldır evlıyız oncelerı daha sık kuserdı çok şukur sımdı o kadar sık degıl ama var yınede büyük kavgamız hıç olmadı ama en ufak seye kusuyor sudan sebeb bıle olsa 2 gün hıç konusmaz yemek yemez vs. 2 günden sonra hıç bısey olmamış gıbı gelir konuşur buda benı yıpratıyor artık acaba nasıl davranırsam bu huyunu bırakır yada sız eslerınıze nasıl davranıyorsunuz kustugunde ben herseferınde konuşmaya çalışıyorum ıkna etmeye çalışıyorum galıba yanlış yapıyorum ama çok üzülüyorum ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?