Eşimin kuzeni olan kadın resmen musallat oldu

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhaba yine ben,
İyi ki varsınız, yandaşlar bir yandan whatsapp grubu kız arkadaşlarım bir yandan da siz. Yoksa napardım sizsiz?
Eşimin bir kuzeni var, biyolojik akraba değil ancak bir zaman birlikte büyümüşler. Kuzen kuzen diye diye büyümüşler yani. Bu kadın 27 yaşında olgun bir kadın. Bir evlilik geçirmiş, şu anda bekar. Eşim 30 ben de 26 yaşındayım. Şimdi biz evlendiğimizden beri eşimin bu kadınla yazıştığını biliyorum ancak hiçbir zaman sorun etmedim. Daha doğrusu birbirlerini kısıtlayan çiftler asla olmadık. Kısıtlarsak da birbirimizden uzaklaşacağımızı biliyoruz. Eşimle birbirimizin sürekli telefonlarına bakarız, ortadadır. İkimizin de şifresi aynı. geçen gün böyle mesaj geldi, açtım baktım. Kadın arka arkaya
x??? (eşimin adı)
Orda mısın canım??
yazmış. Eşim konuşmaları silmemiş. 2 günde bir her gün yazmış. eşim bazılarına cevap vermiş bazılarına hiç müsait değilim sonra konuşalım yazmış. Mesajı gördüm, işte çevrimiçi olunca ayıp olmasın diye Elçin ben, x uyuyor yazdım.
Hmmmmmmm tmmm yazdı cevap olarak, bir selam naber nettin yok.
Yani kadına karşı pek hoş duygular hissetmedim ben, 2015 Ocaklara kadar gidip okudum yani. Kadının eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Çok uzun süredir bekarım, zor oluyor bilirsin tarzında şeyler yazıyor, eşim de cevap olarak nasip, atlatırsın yazmış. 15 yaşında liseli genç kız gibi eşime tanıştığı erkeklerle problemlerini yazmış, ilk buluşmadan evde görüşmek istedi kabul etmedim tarzında. her gün yazmış, neredeyse her gün. Açıkça söyleyebileceğim ''evet bu kadın eşimden hoşlanıyor'' diyebileceğim herhangi hiç bir şey yok. Ancak kadın buyrun bir gün kahve içmeye beklerim x teyzemle( kaynanam oluyor) ben yokum ama hiç. eşime çok yakın hissettim konuşmaları. Şimdi kız arkadaşlardan biri anlattı. Üst komşusu bu şekilde mesaj atıyor, sonra üst komşu eşine ondan hoşlandığını ama evli olduğu için bir adım atmayacağını söylüyor. Eşime söylesem yüksek ihtimalle iyice varoşluğa bağladın daha neler diye benle dalga geçer. Ama ben hissediyorum. Eşim de benim mesajlaşmalarıma hiç karışmaz bu arada, ama içime kurt düştü. Onla konuşmanı istemiyorum diyebilecek kadar müdahale etmedik daha önce birbirimizin hayatına. Aldatıldığımı düşünmüyorum, kaldı ki mesajlar ortada. Şimdi bana bir yol söyleyin ama, lütfen yorumlarda ''kadınla erkek arkadaş olamaz bik bik'' tarzında şeyler yazıp polemiğe dönüştürüp konumu kapattırmayın rica edeceğim.

Bu kadar zamandır yazışmışlar ve eşin de he hü deyip geçiştirmiş anladığım kadarıyla.
Hiç kurcalamaman daha mantıklı gibi çünkü eşine güvenin de tam ve yazışmalar ortada.Eşinden hoşlanıyor oluşunu engelleyemiyorsun maalesef.Hoşlanmıyorsa da hatunun yapışık karakterde olmasını değiştiremiyorsun.
Olacak olsaydı bu zamana kadar olurdu,eşinin salladığını takmıyorum bu kadını,boşuna kendini sıkma.

Daha önce eşine hiç böyle bir müdahalede bulunmadıysan ve sadece bu konuda uyarma gereksimi hissettiysen
eşinin sana böyle bir yakıştırma yapacağını sanmıyorum ..
Kadın hisseder diye düşünüyorum ..
Siz bu kadınla hiç karşı karşıya geldiniz m i?
Tanışıklığınızın derecesi nedir ?

Bu kadar zamandır yazışmışlar ve eşin de he hü deyip geçiştirmiş anladığım kadarıyla.
Hiç kurcalamaman daha mantıklı gibi çünkü eşine güvenin de tam ve yazışmalar ortada.Eşinden hoşlanıyor oluşunu engelleyemiyorsun maalesef.Hoşlanmıyorsa da hatunun yapışık karakterde olmasını değiştiremiyorsun.
Olacak olsaydı bu zamana kadar olurdu,eşinin salladığını takmıyorum bu kadını,boşuna kendini sıkma.
evet, umarım öyledir. Gerçekten fena yahu, rahatsız edici

Daha önce eşine hiç böyle bir müdahalede bulunmadıysan ve sadece bu konuda uyarma gereksimi hissettiysen
eşinin sana böyle bir yakıştırma yapacağını sanmıyorum ..
Kadın hisseder diye düşünüyorum ..
Siz bu kadınla hiç karşı karşıya geldiniz m i?
Tanışıklığınızın derecesi nedir ?
Düğünde gördüm, bir sefer de kayınvalideme oturmaya gelmişlerdi orada gördüm. 100 kelimeden fazla konuşmuşluğum yok kendisiyle

Diyelim eşinden hoşlanıyor. Eşin aldırmıyor bile.
Eşiniz aldırış ediyor olsa mesele o zaman başlardı :KK14:
Konuştuklarını bilmek artık ben rahatsız ediyor. Yani bu dyguyu ilk defa yaşıyorum. eşimin geniş bir arkadaş çevresi var. Kadın arkadaşlar da var çevreizde. Ama hiç rahatsız olmadım. Bu kadına özel sadece :(

ya çok kötü bişey
şu eşinle arandaki saygı ve sınır olayına çok vurgu yapmışsın
öyle olmasa açık açık söyle istemediğini derdim
ama eşinin aklına bi kurt düşür madem
niye devamlı yazıyo veya bunları niye anlatıyo çok saçma gibisinden
en azından hoşlanmadığını bilsin

ya çok kötü bişey
şu eşinle arandaki saygı ve sınır olayına çok vurgu yapmışsın
öyle olmasa açık açık söyle istemediğini derdim
ama eşinin aklına bi kurt düşür madem
niye devamlı yazıyo veya bunları niye anlatıyo çok saçma gibisinden
en azından hoşlanmadığını bilsin
evet bu beni rahatsız ediyor işte. Belirli bir sınır var, asla aşmadık biz onu.Adam bana '' sana noldu evlendikten sonra değiştin'' de diyebilir. hiç böyle konuşmadığımız için vereceği tepkiyi bilmiyorum

Düğünde gördüm, bir sefer de kayınvalideme oturmaya gelmişlerdi orada gördüm. 100 kelimeden fazla konuşmuşluğum yok kendisiyle

Eşinle çok düzeyli saygıya dayalı bir ilişkiniz var belli ki, bu durumu bozmayacak ölçüde belki eşine anlatabilirsn ..
Muhtemelen eşinde farkında normal olmayan bir durum olduğunun ki cevapları genelde geçiştirme üzerine ..
Ben eşinin seni haksız görüp suçlayacağını düşünmüyorum .. Ayrıca bir kadın olarak bir defa böyle bir şeyi hissedip de sessiz kal diyemem sana ..

Kuzen değil çakma kuzen bi kere
Kuzen olsa yok daha neler, karışamazsın derdik
Bence buna bi zahmet karış 'bekarım zor oluyor anlarsın' ne demek
Bi de ben Elçin deyince 'hımmm tmm' ne demek. Aaa Elçin naber X müsait olunca dönebilir mi de bari
Kıllandırmak istemiş zaten

Kuzen değil çakma kuzen bi kere
Kuzen olsa yok daha neler, karışamazsın derdik
Bence buna bi zahmet karış 'bekarım zor oluyor anlarsın' ne demek
Bi de ben Elçin deyince 'hımmm tmm' ne demek. Aaa Elçin naber X müsait olunca dönebilir mi de bari
Kıllandırmak istemiş zaten
Aslında iki anlama da getirilebilir, cinsellik yönünden zorluk çekiyorum demiş de olabilir. Toplumdan tepki görüyorum da, boşanma yaşamış kadınların gördüğü baskıdan bahsediyorum. O yüzden 2. ihtimal üstünde durdum. Beni takıyor hiç, bilerek yapıyor olabilir. Kıllandım ben de.

Açık açık sorunlarınızı konuşan bir çifte benziyorsunuz. Bu kıskancçlık meselesi, yersiz bir telaş durumu değil bence. Rahatsız olmuşsunuz. Açık açık konuşun. Arıza çıkarmadıkça sorun yok bence. Ki ben olsam arıza çıkarırdım o ayrı. :KK3:

Kendisinden hoşlandığını anladığı an eşinin konuşmayı bırakması lazımdı. Ama geçiştiriyormuş karşılık vermiyormuş bak o şekilde bak, şanslısın.
Ben de evliyim, bilemedim başıma böyle bir şey gelse ne yaparım.
Çok rahatsız olurum ama bir çözüm düşünemedim maalesef.
Benim çözümüm öpüşürkenki ya da sarmaş dolaş fotomuzu eşimin whatsapp profil fotoğrafı yapmak :KK53:

Eşinle çok düzeyli saygıya dayalı bir ilişkiniz var belli ki, bu durumu bozmayacak ölçüde belki eşine anlatabilirsn ..
Muhtemelen eşinde farkında normal olmayan bir durum olduğunun ki cevapları genelde geçiştirme üzerine ..
Ben eşinin seni haksız görüp suçlayacağını düşünmüyorum .. Ayrıca bir kadın olarak bir defa böyle bir şeyi hissedip de sessiz kal diyemem sana ..
Acaba ben bundan rahatsıım desem, eşim benim ne kadar basit şeylere takıldığımı düşünür mü acaba diye kuşkuya kapılıyorum. Standart cümlesi şu eşimin '' yioook artık daha neler'

Back
X