Eşimin kuzeni ve eşi.. Arada kaldım..

Amonra

Nirvana
Pro Üye
11 Şubat 2008
13.347
316
748
İstanbul
Arkadaşlar eşimin bayan kuzeni benim iş arkadaşım. Eşimle bizim tanışmamıza vesile olan kişi. Hayatı boyunca belki de yaptığı en hayırlı iş bu.

Konuya gelince; bu kız fazla rahat, uçuk yaşayan bi kız. Ve hayatı üzerine sürekli yalanlar söyleyen birisi. Kendini olduğundan farklı anlatır her yerde. Ben de çoğu şeyi akarabalık ilişkimiz olduğunda öğrendim. Üzeime vazife değil diyip umursamadım.

Mesala başından 1 evlilik geçmesine rağmen kimse bilmez. Herkesi kandırır.
Hatta en son evlenmeden olan ilişkisinde bu orataya çıktığında eşim bana anlatmıştı bütün herşeyi. Ben gerçekleri bildiğim halde almanya ya gidebilmek için teyzeminoğluyla naylon evlilik yaptım dedi. Bana ne deyip geçtim. Samimiyetimi de bu zaman içinde en asgariye indirdim. Hayatı fazla hafife aldığı için paylaşacak pek de bişeyim yoktu çünkü. Sonradan aradan gel zaman git zaman bu kız bi öğretmenle beraber olmaya başladı. Ama hoca her fırsatta evlenme niyetinde olmadığını söylerdi. Hocaya memur olduğunu söylemiş olmadığı halde beni sıkı tembihlemişti sakın pot kırma diye. Evlenip boşandığını bilmiyodu falan böyle bi sürü şey. En son evlenmeden önce 2 polis arkadaşıyla antalya ya tatile gitmişti hocayla araları bozuk bu arada. Hocaya diyo amonrayla tatile gittik tabi bundan benim haberim yok. Sonra hocayla barışıyolar ve hocayı kendi tabiriyle kafeslemek için hamile kalıyo. Hoca da bebeğe kıyamam bu günaha giremem diye evleniyo mecbur. Neyse konu kapanıyo geçenlerde eşimle telefonda konuşuyolar eşime hoca geçen yıl amonrayla xxxxxx antalyaya tatile gittiği yere gidelim orası çok güzel uygunmuş falan. Eşim tabi şok diyo ki amonra geçen yaz hiç biyere gitmedi ki biz beraberdik gitse haberim olur. Üstelik ailesi onu tek başına yollamaz hocam yanlışın var diyo. Sonra geliyo bana bizim kuzen uslanmamış hala bi haltlar karıştırıyo belli ki sakın karışma. Konu böylece aramızda kapanıyo...

Ve bugün hoca bana güzel bi mail döşemiş evlendiğime çok pişmanım hiç bişey için bu kadar pişman olmadım. Kandırıldım herkes tarafından herkes bana yalanlar söylüyo ve sen de bunlardan birisin sakladın herşeyi başımı yaktım. Eğer içinde allah korkusu varsa biraz vicdanın varsa bana yardım et vs vs..

Konunun ne olduğundan bahsetmemiş ama belli ki mevzu bu ve akabinde patlayan olaylar. Ben cevap vermedim.
Dahil olmak istemiyorum.
Ama adam ısrarla arıyo. Korktum resmen herkes iyi olur ben yuva yıktı olurum.
Evet o kız hakkında herşeyi biliyorum. Hocanın daha bilmediği bi çok şeyi
Ama zamanında araştırsaydın soruştursaydın şimdi mi aklın başına geldi
beni karıştırma dememek için de kendimi zor tutuyorum.

Bu olaydan nasıl uzak kalabilirim ne yapabilirim yardımcı olun.

Vallahi canım çok kötü bişey ama tabikide asla öyle birisi için başını yakma ohaoldumsmile
Sende evlisin ve eşin ile birlikte bence otur anlat konuş olmadı sen karışma eşinle hoca dediğiniz kişi adam gibi otursun konuşşsunlar ama karşma fazla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Baktın çok zorladın evet gitmedik ama bilmiyorum ne yaptığını falan de bilmiyorumkismile

eşin ne diyo peki onun önerisi ne bu mail olayından sonra

gıcık bi durummuş gerçekten, ama o zaman için, söyleseydin bi türlü söylemeseydin bi türlü olurdu

herkes kendi hayatından meshul sonuçta, hocada kafayı çalıştırıp prezarvatif kullansaymış mesela

ayrıca senden ne yardımı istiyo amacı ne anlamadım

eşin ne diyo peki onun önerisi ne bu mail olayından sonra

gıcık bi durummuş gerçekten, ama o zaman için, söyleseydin bi türlü söylemeseydin bi türlü olurdu

herkes kendi hayatından meshul sonuçta, hocada kafayı çalıştırıp prezarvatif kullansaymış mesela

ayrıca senden ne yardımı istiyo amacı ne anlamadım

eşime telefonda kısaca bahsettim. karışma ben olmadan tek kelime etme. üzerine 3-5 eklenir kötü sen olursun gerekirse beraber konuşuruz dedi. o da kuzeninden pek rahatsız zaten ama ne yapsın tabi.

Vallahi canım çok kötü bişey ama tabikide asla öyle birisi için başını yakma ohaoldumsmile
Sende evlisin ve eşin ile birlikte bence otur anlat konuş olmadı sen karışma eşinle hoca dediğiniz kişi adam gibi otursun konuşşsunlar ama karşma fazla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Baktın çok zorladın evet gitmedik ama bilmiyorum ne yaptığını falan de bilmiyorumkismile

hoca anladığım kadarıyla ayrılmak istiyo bunu eşimin kuzeni iş yerinden başkasına söylemiş
ama hep bana çok iyiyiz şöyle mutluyuz beni öyle seviyo böyle kokluyo falan diye anlatır
işini bilenlerden yani. çok ustaca yalan söyler hiç yüzü kızarmaz o derece. bilmiyorum neler olucak

eşime telefonda kısaca bahsettim. karışma ben olmadan tek kelime etme. üzerine 3-5 eklenir kötü sen olursun gerekirse beraber konuşuruz dedi. o da kuzeninden pek rahatsız zaten ama ne yapsın tabi.
hoca anladığım kadarıyla ayrılmak istiyo bunu eşimin kuzeni iş yerinden başkasına söylemiş
ama hep bana çok iyiyiz şöyle mutluyuz beni öyle seviyo böyle kokluyo falan diye anlatır
işini bilenlerden yani. çok ustaca yalan söyler hiç yüzü kızarmaz o derece. bilmiyorum neler olucak

Eşin bence gerekeni söylemiş
Bide bırak sen gelinsin o eşinin kuzeni hiç bulaşıpta canını sıkma hihoyyyt

Siz hiç karışmayın bu duruma eşinizde söylemiş zaten bunu bekleyin sizinde olmanız gerekirse beraberce konuşursunuz..

Birde hangi cesaretle bu kadar çok yalanı söyleyebildiki insan bir yerde mutlaka hata yapar açığa çıkar yalanları..

oyy kuzum kıza bak ya yalanlar üzerine evlilik kurmuş sen hiç karısma kuzum eşine söylemişsin zaten adam çok ısrar ederse eşinle konuşsunlar sonucta eşinde çoğu şeyin farkında ama bence bişi sölemesinde bizi karıstırmayın gibisinden bi konusma daha iyi olur sonucta yarın iyi olurlar arada siz kalırsınız

Amonra hanım,
Şahsım veya yorumlarım hakkındaki olumsuz düşüncelerinizi, lütfen uyarı alma riskini de göze alarak, ilgili konu başlığında belirtin.
Özelime hakaret içerikli mesajlar ve yorumlar göndermeyin.
Hiç etik bir davranış değil..

Amonra hanım,
Şahsım veya yorumlarım hakkındaki olumsuz düşüncelerinizi, lütfen uyarı alma riskini de göze alarak, ilgili konu başlığında belirtin.
Özelime hakaret içerikli mesajlar ve yorumlar göndermeyin.
Hiç etik bir davranış değil..

alakasız yorumlarınızı da başlığım altında değil mesaj yolunu kullanarak yapın.

Arkadaşlar kişisel sorunlarınızı lütfen
topiclerde halletme yoluna gitmeyin.
özel mesaj yoluyla sınırlar dahilinde sorununuzu çözün lütfen...
site kuralları gereği bu tip davranışlar ceza sebebidir...
konu dağıtmayın,konu hakkında yorum yapacaksanız ne ala,
ama tartışmaya devam edecekseniz bizler kuralları uygularız...
biliyorsunuz,karşılıklı tartışmak ve bu tartışmaya karışan herkes ceza alır...
güzel paylaşımlar diliyorum..
sevgiler..

Arkadaşlar kişisel sorunlarınızı lütfen
topiclerde halletme yoluna gitmeyin.
özel mesaj yoluyla sınırlar dahilinde sorununuzu çözün lütfen...
site kuralları gereği bu tip davranışlar ceza sebebidir...
konu dağıtmayın,konu hakkında yorum yapacaksanız ne ala,
ama tartışmaya devam edecekseniz bizler kuralları uygularız...
biliyorsunuz,karşılıklı tartışmak ve bu tartışmaya karışan herkes ceza alır...
güzel paylaşımlar diliyorum..
sevgiler..

teşekkürlera.s.

dün akşam bahsettiğim hoca eşimi aradı kuzenini şikayet etmiş eşime.
böyle sorumsuz rahat bi kadın görmedim diye
hayatı yalan bunun tiksindim artık falan diyomuş
hoca başka bi ilişkisi olduğundan şüpheleniyomuş
sağdan soldan laflar duymuş bi kaç açığını yakalamış
boşanma davası açmış ve bundan bizim yeni haberimiz oldu
yani kimseye duyurmadı bile eşimin kuzeni
boşanmaya yanaşmıyomuş güçlük çıkarıyomuş
hoca mahkemeye bu gerekçeleri sunmuş
ama doğrulayacak bi şahit gerekliymiş
benimle onun için konuşmak istemiş
eşim çok sinirlendi bu duruma benim karımı karıştırma bu işin içine
sen çekip gideceksin bizim istemesek de akrabalık ilişkimiz var
biz uğraşıcaz onla diye
muhatap ben değilim ara dayımı ona söyle bana söyleme bunları diye
konuştu. eşimde şahit falan olamaz dedi
bi iki soru sorcam amonraya sadece onlara cevap versin demiş
eşime soruyo eşim bana
xxxxxx diye birini tanıyo musun eski sevgilisi olur bu
evet dedim ben de ben anladım dedi ne anladıysa

sonra eşime evlilik hikayesini sormuş eşimde anlattı
bu sır değil ki evraklı belgeli nikahı vardı sonuçta 4 yıl evli kaldı falan diye anlattı
bakalım daha neler çıkcak altından

ben konuyu yeni okuyabildim. resmen film gibi. ben senin yerinde olsam ne biliyosam teker teker anlatırdım ama zaten vukaatları sadece bununla kalmamışki. başka olaylarda var. yani hocanın bunları şimdiye kadar farketmemesi için hakikaten gözlerinin kör olması lazımmış. bence eliyle kendi bulaşmış,kendisi kurtulsun. sonuçta bu ikisinin arasında olan bişey.ha eşin akrabam diyo ama böyle bir akrabayla bundan sonra görüşeceğinizi sanmam yani benim kendi fikrim görüşmeyin,bulaşmayın. yoksa görüştükçe onun çamurları size bulaşacak.

ben konuyu yeni okuyabildim. resmen film gibi. ben senin yerinde olsam ne biliyosam teker teker anlatırdım ama zaten vukaatları sadece bununla kalmamışki. başka olaylarda var. yani hocanın bunları şimdiye kadar farketmemesi için hakikaten gözlerinin kör olması lazımmış. bence eliyle kendi bulaşmış,kendisi kurtulsun. sonuçta bu ikisinin arasında olan bişey.ha eşin akrabam diyo ama böyle bir akrabayla bundan sonra görüşeceğinizi sanmam yani benim kendi fikrim görüşmeyin,bulaşmayın. yoksa görüştükçe onun çamurları size bulaşacak.

ya anlatıp da olayların içinde olmak istemiyorum
taş atma çirkefe çamur sıçrar üstüne misali..
zaten görüştüğümüz çok samimiyetimizin olduğunu söyleyemem
mesafeliyiz hep mecbur kalmadıkça görüşmeyiz yani.

bencede bulaşmamak en iyisi canım. yalnız ağzım açık kaldı bu ne cazgır bi kızmış yahu.

çocuk mu bu adam sizden yardım istiyor : )

kendi başına çorap örmüş. tanımadan etmeden her şeyi yaşa sonra yok efendim çocuğa acıyıp evlen. sonra da imdat beni kurtarın de : )

üç maymunu oynamak en iyisi. mailini aradığını görmedim duymadım...

Back
X