- 28 Mart 2025
- 1.097
- 607
- 38
- Konu Sahibi serotininevi
Ben her dakka ya ıslak medille yada sabunla yıkıyorum millet pis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav kakasını yapanda elini yıkar muhabbet biraz saçma oluyorKimse kırılmasın diye dışkı kalıntılarını her yere saçsın mı peki? Çok özür diliyorum fazla açık ve mide bulandırıcı yazıyorum ama insan kafayı yer ya, nereye dokundu acaba her yerde dışkı kalıntısı olma ihtimali vs. Yani cidden aile ilişkisi bu denli önemli mi?
Ben fazla titiz biri değilimdir ama benim de net olmasa bile sınırlarım vardır sormuşsunuz ya. Tuvalete giren sifonunu çeker ve elini yıkar benim evimde. Sifonu çekmeyen kardeşime bas bas bağırdım bir kere mesela. Laftan anlamayanı huzursuz ederim, benimki kaçtıysa onunki de kaçacak bana göre.Evimi haftada 1-2 defa süpürür silerim tozunu alırım. Yani öyle aşırı takıntılı değilim ama azami ölçüde hijyen kuralları şart. Ev temizlendikten sonra düzgün kullanırsan ev daha uzun süre temiz kalır kafasındayım, anlatmak isteidğim bu.
Şimdi biri elini yıkamadan sağa sola değerse ben domestoslu suyla evi kırklamak zorunda kalırım. Ne gerek var? Şu eforu bana harcatmaya kimin ne hakkı var?
E işte yıkamıyormuş Bibi.Yav kakasını yapanda elini yıkar muhabbet biraz saçma oluyor![]()
Kimsenin direk artik poklu götüne daldığını düşünmüyorum ben kim yaparki ayrıca kokusuda çıkmazE işte yıkamıyormuş Bibi.
Eliyle taharet alan var, eğer bunda el yıkanmazsa hele tümden korkunç.
Bibi vallahi yapan var, ciddiyim var.Kimsenin direk artik poklu götüne daldığını düşünmüyorum ben kim yaparki ayrıca kokusuda çıkmaz![]()
Böyle mi değerlendirmek lazım, belki doğrusu bu bilmiyorum. Dediğim gibi eşimin çok sevdiği biri, allah var ben de severim. Tek sorun bu yönü. İletişimimizi kesebileceğimiz biri de değil. Bazıları git söyle falan demiş ama söylenecek bir durum da değil ki. Eşime de artık gelmesin diyemiyorum. Hem kırılıyor hem geriliyor. İma ettim ama bozuştuk. En son ben ne yapabilirim, evime gelme mi diyim diyecek. Onu da anlıyorum. Böyle diyeceği biri de değil. Bazı yorumları anlayamıyorum. Hiç mi böyle ilişkiler yürütmüyorlar. Herkeste pat pat evden kovulmuyor ki. Bazı ilişkileri hayatımızdan çıkaramıyoruz.Dışarıda en lüks restoranlarda bile olsa yediğiniz yemeklerin kimlerin pişirdiğini bilmiyorsunuz. Her tanıştığınız insanla tokalaşıyorsunuz. Evinize 3 gün gelen misafire de takılmayın. Milleti de sabunla falan denemeye kalkmayın çok ayıp ya.
Benim de ruh sağlığım bozuluyor böyle şeylerde. Tutup dikkat edicem artık eve gelen gidene. Gelme diyip kovacağımız biri de değil. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Fazla üstelersem eşim de kırılacak. İma ettim gerildi, bozuldu.Açılın bu konuda psikolojisi bozulmuş biri olarak yazmaya geldim. Benim ruh sağlığımı bozan bir durum bu; daha önce ben de başka birinde fark ettikten sonra çevremdeki pek çok insanı gözlemlediğimde insanların gerçekten ellerini yıkamadıklarını veya tuvaletten çıktıktan sonra banyoya gidip sadece suya tutup sonra da havluyla kuruladıklarını gözlemledim ve pek çoğu erkek daha da detay vermem gerekirse kendilerini temiz olarak gören, günlük duş alan, kıyafet değiştiren insanlar. Ama bu insanlardan biri lavaboyu kullandığında benim kulağım otomatikman oraya endeksleniyor. Su açıldı mı? Sabun kullanıldı mı? diye takip etmekten bir ara ruh sağlığım bozuldu, yattığım yataktan onlar işlerini bitirdikten sonra kalkıp kapı kolu, priz ,musluk siler onların kıyafetlerini günlük yıkar, eğer kalıyorlarsa yataklarına oturmaz ve temas etmez oldum. Evde ameliyatlı bir hasta olduğu süre zarfında ellerimizi en az 5 saniye(en azından sabuna dokunsunlar diye) sabunlamamız ve sonrası durulamamız gerektiğine dair nüktedan Sağlık Bakanlığı Kamu Spotu formunda herkese olacak şekilde banyo kapısında takip ve duyurular yaptım. Amacım belki yapmadıklarının farkına varırlar en azından alışkanlık kazanırlar idi, gün içerisinde bol bol kolonya ile serinletme ve dezenfekte etme çalışmalarına girdim. Geçtiğimiz sene hayat kalitem çok düşünce kuvvetli bir ağlama krizi yaşayıp ilgili kişileri gönderdim. Ancak gördüğüm kadarıyla ben ne zaman takibi bıraksam başa dönen bir süreç yaşanıyor. Benim de farkındalık düzeyim yüksek olunca ruh sağlığım iyiden iyi etkileniyor .Ben bir çözüm bulamadım küslükler ,krizler ,ameliyatlı hastanın varlığı belirli bir yere kadar bu insanlar da etkili oldu bahsettiğim sadece bir kişi değil. Umarım siz çözüm bulabilirsiniz. Ben bulamadığım gibi deli muamelesi de görüyorum çünkü benim için sadece bu durum değil dışarıda giyilen, toplu taşıma kullanılan kıyafetler ile evin içinde koltuklara ve yataklara oturulması, ayakkabıyla eve girmek veya dışarıda paspasa basıp eve girmekte ciddi bir sorun bunların da mücadelesini veriyorum. Hem de dışarıdan bakıldığında çok temiz çok düzenli olan insanlara karşı
Dipnot gözlemlerim sonucunda artık hiçbir yerde sabit olan havluları kullanmıyorum varsa peçete kullanıyorum.
Takıntı oldu gerçekten. Artık eve gelen gidene bakıcam istemsiz. Çok rahatsız oldum ve çözüm de bulamıyorum. Eşime imasını yaptım gerildi, içten içe kırılıyor. Kardeşi gibi çünkü. Gelme diyebileceği biri de değil. Ay. Çok zorlanıyorum.İnsanlar tuvaletteyken dinlemek hiç aklıma gelmemiştir çok garip
Ben de kovmak istemezdim ama insanı da o raddeye getirmemek lazım. Yani bu gayet insani bir olay, temel eğitim ya. Hayır bir de dile getirince de garipsiyorlar ve bence İBenim de ruh sağlığım bozuluyor böyle şeylerde. Tutup dikkat edicem artık eve gelen gidene. Gelme diyip kovacağımız biri de değil. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Fazla üstelersem eşim de kırılacak. İma ettim gerildi, bozuldu.
idrardan sonra sadece su tutmak bana garip gelmiyor.hiçbir şeye dokunmuyorsun ki.yeterince temiz olmadığını hissedersen gidip yıkıyorsun zaten.Herkese merhaba;
Eşimin kardeşi gibi çok sevdiği, değer verdiği bir kuzeni yaşadığımız şehre geldi bir sebepten. Bizde misafir olarak kalıyor 4-5 gündür. (Hayatımızda olan ve hep görüşeceğimiz biri). Kendisini ben de çok severim. Düzgün, saygılı, yardımsever biridir.
Fakat bizde kaldığı bir kaç günde bir kere fark ettim ki tuvaletten çıkınca elini yıkamıyor. Bu durumdan rahatsız oldum.
Açıkçası şöyle, bizim tuvaletimizin içinde küçük bir lavabo var el yıkamak için. Biz onu kullanmıyoruz ama yine de sabun koyduk oraya da. Yanında banyodaki el yıkama lavabosunu kullanıyoruz. Belki içeride elini yıkıyordur diye düşündüm ve dün eşime "x de tuvaletten sonra elini yıkamıyor galiba" dedim ve eşim çok sinirlendi. "Ne ilgisi var çocuk içerideki lavaboyu kullanıyor, ilk geldiğinde bana sormuştu ben de onu da kullanabilirsin demiştim, ayrıca çok titiz biridir böyle söylemen haksızlık vs" dedi. Ben de üstelemedim ama yıkamıyor. Yıkıyorsa da bence sabun kullanmıyor çünkü sabunluk nasıl bırakıyorsam aynen öyle duruyor.
Ha çocuk pis pasaklı biri değil görünüşte. 2 günde bir duş alıyor. Kıyafetleri temiz ve ütülü. Deodorant kullanıyor ama tuvalet sonrası elini yıkamıyor ya da sadece bir su tutuyor.
Bir defasında da eşimin ablasında da bunu gözlemlemiştim. Tuvaleti kullandı (uzun kalmadı, hemen girip çıktı. Muhtemelen idrarını yaptı sadece. Takip etmiyorum, tesadüf biriyle konuşurken kapı önünde denk geldik). Çıkınca lavaboya gitti eline yalnızca su tuttu sadece. Garip geldi. Normalde evini vs manyak gibi temizleyen bir kadın. Onun elinden de bir şey yemekte çok zorlanıyorum ama dediğim gibi evi falan manyak gibi temizler. Pis denilir mi bilemiyorum.
Neyse çocuk şimdi bizde kalıyor bir kaç gün daha kalacak. Açıkçası huzursuz oldum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum ısrarla çok titiz biri olduğunu ve benim kuruntu yaptığımı söylüyor.
Çocuk daha önce bize yemek yapmıştı, temiz olduğunu düşünce yemiştim. İçim kötü oldu. Şimdi yine yaparsa denk gelirsem nasıl yerim bilmiyorum. Ayrıca evimde kalması beni huzursuz etti ama bir şey de diyemiyorum.
Sizce büyütüyor muyum ? Böyle bir durumda hiç kaldınız mı ? Ara sıra bizde kalabilecek biri. Gelmesin desem olmaz. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
Böyle mi değerlendirmek lazım, belki doğrusu bu bilmiyorum. Dediğim gibi eşimin çok sevdiği biri, allah var ben de severim. Tek sorun bu yönü. İletişimimizi kesebileceğimiz biri de değil. Bazıları git söyle falan demiş ama söylenecek bir durum da değil ki. Eşime de artık gelmesin diyemiyorum. Hem kırılıyor hem geriliyor. İma ettim ama bozuştuk. En son ben ne yapabilirim, evime gelme mi diyim diyecek. Onu da anlıyorum. Böyle diyeceği biri de değil. Bazı yorumları anlayamıyorum. Hiç mi böyle ilişkiler yürütmüyorlar. Herkeste pat pat evden kovulmuyor ki. Bazı ilişkileri hayatımızdan çıkaramıyoruz.