ben ınanmıyorum aslında ama bı dua falan yokmu yanı ..onu ogrenmek ıstemıstımSizce mantikli mi ?
Oglan takinti yapmis iste.
Herseyi de buyuye yorar olduk.
Allah a siginin.
O istemedikce bisey olmaz , kul istedigi kadar ugrassin.
Bu masallara da inanmayin lutfen
bılıyorum canım..Büyülü konu yasak @Margarikotin
Ama tavsiyem dua edin, illa böyle durumlar için dua var mı bilmiyorum. İnternetten sağlıklı araştırmalar yapabilirsiniz.
Felak , nas okuyun.ben ınanmıyorum aslında ama bı dua falan yokmu yanı ..onu ogrenmek ıstemıstım
ben ınanmıyorum aslında ama bı dua falan yokmu yanı ..onu ogrenmek ıstemıstım
kız da aılesıde pek ıyı degıller.ama o kovma meselesınden sonra boyle oldu..oğul intahar edip ölse daha mı iyi ailenin gururundan.
neden onay vermiyorlar evlenmesine.
şimdi bizim bu hoca nerde diye mi sormamız gerekiyor acep anlamadımmerhaba kknun yardımsever meleklerı...
bu benım derdım degıl acıkcası ama cocuga cok uzuluyorum.lutfen konum tasınmasın..
esımın bı kuzenı var .bu cocugun bı de ssevdıgı kız. aslında bu sevmek degıl takıntı.2 yıldır konusuyorlar bunlar bu yaz nısan yapmak ıcın gelmıslerdı ama bu kız ben sızın oglunuzu sevmıyorum dıyerek aılesını bu cocugu kovmaktan beter ettı.babasıda yemın etmıs yok ben bı daha gıtmem o eve yok o kızı alırsa oglum demem dıye falan.o gunden sonra oglanla kız tekrar konusmaya basladılar (nasıl bı dusunce anlamıyorum .ben olsam asla gıdıpte aılemı benı asagılayan bırıyle konusmayı bırak adını bıle anmam )..neyse sımdı bu oglanla babası bı adama gıtmısler adam buyu ıslerıyle duayla bıseyler yapan bırısıymıs (aslında ben boyle seylere pek ınanmam ama boyle anlatınca dogru gıbı ) sen aılenle kotu ol kendını oldur ama bu kızdan asla vazgecme dıye buyu yapmıs demıs.kız teyzelerıyle yasıyor.bunu yapan da 2 kadın demıs.sımdı oglan aılesıyle kanlı bıcaklı oldu.bı kac kez ıntıhara kalkıstı .ve asla kızdan vazgecemıyor ıstıyor ama yok ıste.sımdı sızce bı dua falan var mı acaba bu duruma nasıl bı care bulmak gerek yardımcı olurmusunuz lutfen..
dıpnot!
lutfen elestırı yapmayalım su an bu buyuk bı sıkıntı bızım ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?