İnan bu insanlar yüzünden yine ceza almak istemediğim için cevap vermiyorum ama sanırım ego tatmini konusunda ciddi problemleri var. Amaç benim konum üzerinden kendilerini övmek, gösteriş yapmak. Benim tavrımı beğenmeyenlerin(!)mesajlarına bak kendilerini övüp durmuşlar, yok ben şöyle iyiyim böyle misafirperverim:))
İşin komik tarafı ne biliyo musun? Sanki tek bir eş kuzeni, tek bir eş ailesi profili var da onun üzerine yorum yapıyoruz. Sen benim neler yaşadığımı, nelere maruz kaldığımı nereden biliyorsun be kadın?eşini öldüren adamlar, karı kocayı boşattıran kaynanalar, öz torununa taciz eden dedeler var. Bunlar da koca, bunlar da kaynana, kayınpeder. Sen insanların evlerinin içini bilmedden sallayıp duramazsın!!
Hani tekrarlayıp durmuşlar ya adamın haberi bile yok, sanki gelip hizmet mi beliyecek, işi vardır da ondan geliyor falan fişman. Dedim bu hanımlar aşırı mikemmmel oldukları için bunların eşlerinin aileleri de bu kadar mükemmel o yüzden anlayamıyorlar. Şu 19 dayfada en az 9 kere açıkladım, adamı daha önce misafir ettim, gidicem deyip bilet aldırıp vazgeçip bileti yakan, her öğün çeşit çeşit yemek bekleyip bir öğlen makarna çorba salata yaptım diye trip atan, birkez ellerine sağlık yenge demeyen, mahallenin bakkalından bizim adımıza bir ton sigara, gofret, çikolata alıp yazdıran, eşim çarşıda işim yok sen git dediği halde zorla götürüp kendine takım elbise aldıran, bir yıldır görüşmediği kuzenini size gelcem diye arayan adam diye. Ailesi konusunda da beni baştan beri sevmedikleri için oğullarının her hareketini benim etkime bağlayan, kayınpederin bir yaşında bile olmayan bebeğime ağlıyo diye bağırıp kollarından sarsan, yatak odamda her emzirdiğimde pat diye girip napıyosun burda diye bağıran, evdeki 2 bin tllik koltuğa kadar ne gerek vardı, oğlumu soydun soğana çevirdin diyen, daga birçok şey yaşadıktan sonra bir akşam küçük oğluna ev almak için kendi evini satıp bize yerleşeceğini söylemesi üzerine eşimin karşı çıkması ve bunu da bana bağlamalarıyla evime gelmemelerini defalarca yazdım. Ve bu mükemmel hanımlar bu açıklamaları yaptığım tek bir mesajı alıntılamayıp, iki, üç kelimeyi cımbızlayıp papağan gibi aynı şeylere devam etmişler. E tabi bu mesajları görmemezlikten gelmezlerse kendilerini övmeye meydan kalmayacak ya. Güzel güzel pohpohlanıyorlar işte:))
Yoksa şu yaşadıklarımın 10da birini yaşamış olsalardı o kapattığımı iddia ettikleri kapıya 10 kilit taktırırlardı. Benim gibi sabretmek herkesin harcı değil, ama konuşmak, yorum yapmak, alakasız şeylere karışmak şu ülkede birçok kişinin harcı.
Önceki hamileliğimde bu kadar olmasa da yine riskim olduğu için yattığımda kayınpederim bir ton laf atmıştı. Yok bir tek sen mi doğıruyorsun, düşeceği varsa zaten düşer, doktorun lafıyla yatılır mı diye. O zaman yaşlı, cahil deyip geçmiştim ama şimdi cahilliğin ne yaşlılıkla ne de okumakla alakalı olmadığını yeni yeni kavrıyorum:))
Mükemmel kadınlar mükemmel hayatlarına, çocuklarından daha değerli misafirlerine, her ne olursa olsun, ne yaparlarsa yapsınlar hizmet için peşinde koşturacak kadar sevdikleri eş kuzenlerine dönerlerse, milletin konusundan çok alakasız işlere karışmazlarsa çok ama çok sevinirim. Ben çocuklarımı ve sağlığımı herşeyin önüne koymaya devam edeceğim..