Eşimin lafına bakın...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...

güncelleme:haftaiçi annemlerde kalacağım hep hafta sonu evimde olacağım eşimle öyle görüşeceğiz.

güncelleme:eşim hafta içi gece çalıştığından beni annemlere işe gitmeden bırakıp geldiğinde alıyordu bu durum baştan beri sıktı onu malum havalarda soğudu şimdi gece üşüdüm falan diyor annemlere giderkende geciktiğimizi söyleyip söyleniyor yürüyelim dedim yürümez(20 dakika en fazla sürer motorla 5 dakika)abim en başından beri beni alıp bırakacğını söyledi eşim buna razı değil o zaman otur evimizde diyor can güvenliğimden korktuğum için(gece tek olacağımdan)hafta içi annemlerde kalmayı seçtim.Bu arada annemlerde kalmakta seçeneklerden biriydi eşim söyledi.

Son düzenleme:
Bugün eşimle annemlere gelirken bu motora x kız bindi mi dedim(daha önce hayatında olan biri).''Bu motora binmeyen kaldı mı'' dedi,sırıttı...Birdaha o motora binmeyeceğim aynı benim gibi sarıldı demek ki ona sanki ben taklidim o asıl olan onu yaşatıyormuşum gibi hissettim çok üzgünüm...
Kendin kasinmissin.

Evlenmissin artik ne diye gecmisi desersin ki?

öyle bir soru sorarsan öyle bir de cevap alırsın işte canım

Birinin ilk sevgilisi değilsen neyi bu kadar deşiyorsun ki? Kendine ve evliliğine zarar verme. Geçmişini bilerek kabul etmedin mi adamı, evlenmeden önce düşüncelerini tartmalıydın birinin taklidi misin diye.

Birinin ilk sevgilisi değilsen neyi bu kadar deşiyorsun ki? Kendine ve evliliğine zarar verme. Geçmişini bilerek kabul etmedin mi adamı, evlenmeden önce düşüncelerini tartmalıydın birinin taklidi misin diye.
geçmişinin bu kadar kalabalık olduğunu tahmin edemedim yani araba değil ki bu motor mecburen tutunmak zorundasın inanamadım gerçekten

Biliyormuşsun ki, eşinin ilk sevgilisi değilsin.. Eşin de senin ilk sevgilin değilse, gereksiz bir soru sormuşsun..!
O da sana deseydi; "daha önce birinin arabasıyla gezdin mi?" diye.. uzar giderdi..

• Beğen
Reactions: KV_
Size de takacak şey lazım galiba yani bunun sorusu da çok saçma bence. Ayrıca bu ne biçim evlilik kocanızın sevgili sayısını bilmeyip kıskançlık yapmak da değişik...

Biliyormuşsun ki, eşinin ilk sevgilisi değilsin.. Eşin de senin ilk sevgilin değilse, gereksiz bir soru sormuşsun..!
O da sana deseydi; "daha önce birinin arabasıyla gezdin mi?" diye.. uzar giderdi..
gezmedim sevgilim oldu ama kimsenin elini tutmadım o türlü samimi olmadım:(

Back
X