4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım