Eşimin mağazada yaptığı davranış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam tersi annesi çok baskın bir kadın, kocasını yöneten bir kadın. Gençliklerinde babasının da çok kıskanç olduğunu söylüyorlar ama eşim kadar değil, eşimin böyle olduğunu bilmiyorlar onun ailesinden kimseye anlatamadım problemlerimi. Zaten annesiyle çok sorunlar yaşadık konuşmuyorum sadece merhaba merhaba. Evliliğimizin basından beri kötü olmasından annesininde rolü çok fazlaydı. O konulara hiç girmeyeyim. Ama kıskançlığın aileyle ilgisi yok tabiki

Siz boşanmazsınız.Daha önce de aranızda boşanma lafları geçmiş ama icraate geçilmemiş gene öyle olacak. Bir gün başınıza bir şey gelmez umarım. Bari adama diklenmeyin ne derse yapın da canınızdan olmayın

Ya lütfen böyle yazmayın, öyle birşey yapabilecek bir adam değil, bunun ne varsa o Keskin dilinde var. Allah'a şükür öyle bir şey olmayacağına yapmayacagina eminim. Tabiki bu lafların söylenmesi bile çok korkunç zaten bunları yaşıyorum, beni bu lafları duymak bile öldürüyor. Sadece laf üzerinden düşünün gerçek olma ihtimali olmadan yorumlar mısınız

KiZ neden demiyorsun.. ayni evde mj kalacaksınız sahsen ben korktum eşinizden. Size bisey ne yapar boşanmayı ne çok istiyorsun vs diyerek. Ailenize söyleyin, en son yaptığınıda

Eklentiler

• 47136672_10156507576894713_507209257968467968_n.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 29
Bencede boşanın. Eşiniz normal değil

peki ne yapmayı düşünüyorsun net bir şekilde boşanıcam dememişsin

Ohooooo... Daha şiddet101'deyiz anlaşılan. Bu ülkede birkaç ayda bir bir kadının kafası kesilir ve her gün birinin canı alınırken gerçekten bu lafların öylesine mi edildiğini düşünüyorsunuz?

Şimdi bu adam sizden boşanınca ilk tanıştığı kadına sizi kötüleyip erkeklerle çok laubaliydi, aldatıldım o yüzden boşandım diye anlatacak o kadar eminim ki buna.
Umarım öyle yapar. Daha yeni, gencecik bir kadın eski eşi tarafından üniversitede güpe gündüz pompalı tüfekle katledildi. Ben böyle erkeklerden çok korkuyorum artık.

Son düzenleme:
burda herkes boşan der ne denir ki zaten
ne denilsin istersiniz eğer boşanmayacaksanız ona göre fikir verelim
boşanacak olsanız zaten sormazdınız
mesela şu sn aynı evde mi yaşıyorsunuz

Kadın cinayetine kurban giden kadınlara sorsak onların da yüzde doksanı bana zarar vermez derdi.

Keşke boşasa sızın hayrınıza olurdu. Ama o adam hıc bı cacık yapamaz. Yarın bısey olmamış gıbı devam etmezse hayatına bende başka bırsey bilmiyorum.

Boyle hödükleri cok mu ariyorsunuz Allah askina. Kafani keserim diyen adama hoşt deyip yol vermek yerine birde ustune adam sizi bosuyor pes.

ah inşallah gerçekten boşanma davası açar ama hiç samıyorum. bölf yapıyor kıt aklınca. ama belli ki işe yaramış. eteklerin tutuşmuş gelip konu açmışsın. onca kişi aynı şeyi yazmış. adamın söyledikleri ürkütücü. emin ol cinayete kurban giden kadınların da çoğu kocalarının ya da sevgililerinin böyle bir şey yapmasına ihtimal vermezdi...şiddetin bahsi dahi geçtiğinde kaçıp gitmek gerek....

Sınıf öğretmeni mezunu olup elin adamı yüzünden sınava girmemek büyük enayilik kusura bakmayın. Umarım telafi edersiniz

Sınıf öğretmeni mezunu olup elin adamı yüzünden sınava girmemek büyük enayilik kusura bakmayın. Umarım telafi edersiniz
Ay ne enayiliği ya
Sabah 7-8’de kim kalkacak çocukların velilerin derdini çekecek
Ekmek elden su gölden koca parası güzel geliyor kulağa o yüzden
Çalışmak isteyen kadın böyle bir hanzoyla mı evlenir allahaşkına
Çalışmak isteyeni kimse tutamaz

Cidden boşan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…