- 2 Kasım 2023
- 3.598
- 6.841
- 78
- 32
- Konu Sahibi yasemindiyebiri
-
Ayrilacaksıniz bu yetişkin olamamış karahterden başka yolu yok malesef. Ömür de geçmez zaten böyle biriyle. Daha önce de yapmış zaten. Çocuk olsa daha fena4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım
Duyarlarsa ne olacak? Kızarlar diye mi korkuyorsunuz yoksa üzülürler diye miBen aşık falan değilim ne aşkı ondan nefret ediyorum. Lütfen yazdıklarımı okuyun, kimse duymasın istememe sebebimi yazdım yoksa boşandıktan sonra zaten duyacaklar amacım iş bitince duymaları
Okula koca bulmak için giden kadınlar da var maalesef.Anan baban da seni bir adamın sözüyle çalışma diye okutmuştur. Gerçekten madem adamların lafıyla çalışmayacaksınız niye okuyorsunuz? Evde oturun koca bekleyin
Aşık olmadığınız adamın hakaretlerini,aşağılamalarını, tehditlerini niye çektiniz bunca yıl ????Hoş ,kafanı keserim diyen adamdan anında soğuması gerekir insanın.Gerçekten kurtulmanızı diliyorum çünkü bir adım sonrası fiziksel şiddet ve ölüm....Bunca yıl adama ne için katlandıysanız boş verin hiç birşey kendi canından kıymetli değil...Ben aşık falan değilim ne aşkı ondan nefret ediyorum. Lütfen yazdıklarımı okuyun, kimse duymasın istememe sebebimi yazdım yoksa boşandıktan sonra zaten duyacaklar amacım iş bitince duymaları
Uzulurler diye hemde bu stresi aile evinde yaşamak istemediğim içinDuyarlarsa ne olacak? Kızarlar diye mi korkuyorsunuz yoksa üzülürler diye mi
Birşey olmaz dört yıldan geçmişe mazi derler. Siz ileri kırk yılınızı kurtarın asıl . Boşverin vardır bir hayır. Ders çıkarırsınız bu vesileyle daha bilinçli kendinizi tanır değer verir yaşarsinizÇocuk yapmayı hiç bir gün bile isteyemedim. Çünkü evlendigimizden beri böyle bir insandı. Ama neden peki 4 yıl bekledin diceksiniz, sürekli yaptıklarından beni suçladı acaba ben mi hataliyim diye düşündüm sonra emeklerime üzüldüm bu kadar şeyi boşuna mı yaşadım dedim. Ben sınıf öğretmenliği mezunuyum onun yüzünden sınava bile gitmemiştim. Sonra sorunlarımız bitmeyince geçen sene sınava hazırlandım ve şuan atama bekliyorum. Aklımda hep ataninca bosanayım ailemin evine donmeyeyim dusuncesi vardı
Dimi ama arkasından cilalanmış parlatılmış bir küfür cuk oturur....Adam blöf yapıp manipüle yapıyor zaten çok belli. Bak giderim haa diyen adama gitmezsen adam değilsin diyeceksin aslında.
Hayır hanımefendi ben koca bulmak için gitmedim eşimle de orda tanismadim zatenOkula koca bulmak için giden kadınlar da var maalesef.
amacimiz seni daha fazla kirmak degil seni kendine getirmek. ama soyle bir durumda nasil tatli sozlerle sirtini sivazlayabiliriz? psikologa gidecek maddi durumun var mi bilmiyorum eger gidebiliyorsan mutlaka git bu evliligi bunca yil surdurmenin altinda cok ciddi bir problem var cunku bunu bulman lazim eger bulmazsan bundan bosanir ayni bokun lacivertini cekersin hayatina. bosanmak icin, aile evine donmek icin atanmayi bekleme aile evinde yasayacagin bunalim koca evinde oldurulme tehlikenden iyidir. umuyorum ki cok guzel bir ogretmen olursun yasadiklarindan ders alip egitecegin kiz ogrencilerine isik olursunBen kendime çok acıyorum. Bu yaşadığım olayı kimseye anlayamayıp geldim buraya yazdım mesela buna da çok acıyorum. Kimsem yok demekki tanımadıgim insanlardan yardım istiyorum diyorum. Aslında amacım belki de beni uyandıracak sözlerinizi okumakti. Lütfen yeterince kırık kalbimi daha da kırmadan yazın. Hani diyorsunuz ya siz öğretmen olmayın diye: Ben çok iyi bir öğretmen olacağım herşeyi geçmişte bırakıp tertemiz sayfa açacağım bana umut verin umutsuzluk değil
Bu kıskançlık değil hastalık. Davayı senin açman gerekirken adamın açacak olması da ayrı komik.4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
1 buçuk saat sonra aradı nerdesin diye eve geldim. Boşanma için birisiyle görüştüğünü yarın işe gitmeyip bu işlemleri halledeceğini söyledi. Hiçbir şey söylemedim. Zaten aramız hiç iyi değildi hep böyle kıskançlıkları oldu, içimden birşey demek gelmiyor ama çok üzgünüm ne yapmalıyım
Bunun sizin için söylemedi bence ...Hayır hanımefendi ben koca bulmak için gitmedim eşimle de orda tanismadim zaten
İşte tam da söylediğiniz gibi, belkide aynı bokun lacivertini cekmemek için yapamadım. Ya pişman olursam ya daha kötüsüyle karsilasirsam dedim belkide.. bende psikolaga gidip altta yatan problemimi bilmeyi o kadar çok istiyorum ki ama maalesef şuan maddi özgürlüğüm yok. Ataninca ilk isim bu olucakamacimiz seni daha fazla kirmak degil seni kendine getirmek. ama soyle bir durumda nasil tatli sozlerle sirtini sivazlayabiliriz? psikologa gidecek maddi durumun var mi bilmiyorum eger gidebiliyorsan mutlaka git bu evliligi bunca yil surdurmenin altinda cok ciddi bir problem var cunku bunu bulman lazim eger bulmazsan bundan bosanir ayni bokun lacivertini cekersin hayatina. bosanmak icin, aile evine donmek icin atanmayi bekleme aile evinde yasayacagin bunalim koca evinde oldurulme tehlikenden iyidir. umuyorum ki cok guzel bir ogretmen olursun yasadiklarindan ders alip egitecegin kiz ogrencilerine isik olursun
Ayrılmayı tabiki istiyorum, zaten 4 yılda o kadar çok aramızda ayrılma boşanma lafları geçti ki ama sürekli söylenip icraat olmayınca sakız gibi oldu bı değeri kalmadı lafların, ben ne yapmalıyım diye sorarken aslında ayrilayim mi diye sormuyorum bunu yapmak için nasıl cesaretlenebilirim içimdeki bu sebebini bilmediğim duvarı nasıl yikabilirim diye sormak istedim.Bu kıskançlık değil hastalık. Davayı senin açman gerekirken adamın açacak olması da ayrı komik.
Ne yapmalıyım diye sorduğuna göre ayrılmak istemiyorsun, bu adamı böyle kabullen madem .
Hayatı İnstagram’daki gibi kocam para getirecek ben evde çocuk bakacağım harika olacak her şey diye düşünüyorlarOkula koca bulmak için giden kadınlar da var maalesef.
muhtemelen senden baya bir kucugum ama bende bu korkuyu yasadim zamaninda. Elin kotusu olacagina benim kotum olsun diye diye bok gibi bir herife katlandim sonra zirlaya zirlaya ayrildim eger ayrilmasaydim muhtemelen ileride ortadan ikiye ayrilacaktim :) sonra kendimdeki problemi bulmak icin terapi almaya basladim su an cok daha iyiyim baya bir yol ilerledim hala da devam ediyorum kendim uzerinde calismaya. Terapi pahali evet ulasilabilir degil ama internetten okuya okuya bile bir nebze olsun isik yandirabilirsin beyninde. Ayrica sunu da soylemek istiyorum kimsenin olmamasinin sebebi %99.9 kocan. Tani koyamam ama bu davranislari biliyorum kocan muhtemelen narsist.İşte tam da söylediğiniz gibi, belkide aynı bokun lacivertini cekmemek için yapamadım. Ya pişman olursam ya daha kötüsüyle karsilasirsam dedim belkide.. bende psikolaga gidip altta yatan problemimi bilmeyi o kadar çok istiyorum ki ama maalesef şuan maddi özgürlüğüm yok. Ataninca ilk isim bu olucak
Aile zor zamanda destek olmak için var. Birseyler değişsin istiyorsanız öncelikle artık kendinizi düşünmeyi öğrenmekle başlayın. Hayatınızın merkezine kendinizi koyun bundan sonra. Bu bencillik değil, kendine değer vermek. Başkaları için yaşamaya o kadar alışmışsınız ki. Ama artık bu döngünün kırılması lazım değil mi? Bir yerden başlamak lazımsa burdan başlayın. Şöyle düşünün, Siz kendinizi değer vermeye layık görmezken başkaları neden görsün? Eşiniz sizi o kadar güzel manipule etmiş ki hep kendinizde hata aramışsınız, kendinizi degersizlestirmişsiniz. Aslında siz de biliyorsunuz gerçeği. Ama harekete geçmek için bu sefer tam zamanı. Sakın yeniden iyi davrandı diye geri adım atmayın. Siz okumuşsunuz öğretmensiniz cahil biri de değilsiniz. Biraz kendinize güvenmeniz lazım, basarabileceklerinize önce kendiniz inanmanız lazım. Gerisi gelecek zatenUzulurler diye hemde bu stresi aile evinde yaşamak istemediğim için
bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi.
Valla sokaktan geçen biri bana " kafanı keserim" dese " ne diyorsun lan düdük, dikkat et de ben seninkini kesmeyeyim" diye kavga çıkartabilecekken ( ki aşırı sakin ve kibar biriyimdir) kocam bunu dese " düzgün konuş lan, terörist misin de kafa kesiyorsun, s.ktir git" deyip mağazadan çıkardım. Bir daha n.h yüzümü görürdü. Adam kafanı kesecek, sen hâlâ cesaret arıyorsun!Ayrılmayı tabiki istiyorum, zaten 4 yılda o kadar çok aramızda ayrılma boşanma lafları geçti ki ama sürekli söylenip icraat olmayınca sakız gibi oldu bı değeri kalmadı lafların, ben ne yapmalıyım diye sorarken aslında ayrilayim mi diye sormuyorum bunu yapmak için nasıl cesaretlenebilirim içimdeki bu sebebini bilmediğim duvarı nasıl yikabilirim diye sormak istedim.
Kesik kafanı görseler üzülmekten beter olurlar.Uzulurler diye hemde bu stresi aile evinde yaşamak istemediğim için
Çekme şu adamı mal mal takıntıları var. Hevesliyse konuşabilir başkasıyla ama kesme mesme hayırdır? Toplasın eşyasını alsın. Terbiyesiz anasından babasindan gördüüğü bukadar demek ki kendini hiç geliştirememiş.4 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bugün eşimle LCW den internetten aldığım bir ürünü iade etmek için mağazaya gittik. Mağazada kadın bir çalışana iade yapacagimi söyledim, o da başkasına sorması gerektiğini söyledi ve erkek bir çalışana sordu.Bende peşinden gittim erkek çalışana iade yapmak istediğimi falan söyledim. Eşim o sırada uzaktan izliyordu. Yanına gittiğimde suratı beş karıştı. Adamlarla ne kadar rahat konuşuyorsun , bidaha benim kadınlarla konuşmama laf edersen kafanı keserim dedi. Ben şaşkınlıkla ne kafamı mi kesersin öylemi falan dedim. Yanımızdan bir kadın geçtiği için susmami söyledi. Bende sen burda böyle birşey söylüyorsan bende cevap veririm dedim. Ama hiçbir şekilde sesimi falan yukselterek konuşmuyorum. Eşim elindeki poşeti yere attı ve beni orada bırakarak gitti. Bunu daha önce de çok yapmıştı. Beni yollarda tek başıma bırakıp giderdi ne yapacağımı bilemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?