Eşimin mailleri ve huzursuzluğum

Merhaba kk üyeleri..
2,5 aylık evliyim.. Bugün beni çok huzursuz eden birşey gördüm, eşimin maillerinde.
Açtım okudum.. Bi kızdan gelmiş "Beni hatırladın mı? Ben seni hiç unutmadım" yazıyodu.
İçimden bi ses "şu kimse cevap ver bi daha mesaj atmasın" dedi, başka bi ses de "bekle kocan ne yapacak" dedi..
Sizce ne yapmalıyım :(

maillerin tarihi ne zamandı? senden önceyse ilgilenme bile.

o mailler tanıdık insanlardan olmayabiliyor bana da eşime de çok geliyor...Bende hep derim bilmeyen insan aldatılıyorum sanar sizin mail de öle gibi geldi hotmaile nerden geliyor bilmiyorum hatta bakim maillerime bulursam buraya kopyalayım...

Yok gelen mail adresini facede aradım bi kıza ait.
Okuduğum maili de okunmadı olarak işaretledim, bekliyorum bakalım. Hergün kontrol ediyorum açmış mı diye. Ama şu anda çok yoğun çalışıyor bakmaya fırsatı olmuyor hiç.

eşinin adından mail yaz..''ben bu maili artık kullanmıyorum falan die sonra kendi mail adresinizi verin ordan konuşun bakalım..olayın aslı astarı ortaya çıkar..

Hiç birimizin tahminiyle olmaz bu işler..

Bekleyin ve görün..

Okuduğunda cevap veriyor mu vermiyor mu..

Ona göre hareket edersiniz..

bence beklemede kal, eşin şimdi yoğun çalışıyormuş, sen bunu şimdi sorarsan , ben çalışıyorum sen nelerle uğraşıyorsun der çıkar.

kızın facebooku var demişsin, bilgilerini görebiliyor musun? Ne bileyim yaşadığı şehri,mesleğini gibi..

ortak nokta var mı bak bakalım.

maili de gördüğünü söyleme, ve ben şunu öğrendim en azından kendi yaşantım için,

gözünle görmeden hiçbir şeye inanma, hele ki böyle sanal ortamda,

şimdi sorarsan öyle bişey varsa bile kanıtlayamazsın

bekle gör, inşallah haksız çıkarsın

bu arada hangimizin eşi bekarlık döneminde uslu durmuşturki

kafaya takma, dediğim gibi gözünle görmeden kimseye inanma

Beklemekten başka çarem yok sanırım :(
Bu kız nişanlılık döneminde de mesaj atmış ulaşmaya çalışmıştı. O zaman cevap vermedi diye biliyorum..
Ya da görmedi yazdıklarını.. Bekleyelim bakalım.

bence eşinle bu konunun alakası yok, sadece canı sıkılmış boşta kalmış bir kızın sağa sola mail göndererek yeni birisini bulma çabası.. eminin evlendiğinizden haberi bile yoktur... bu konu için canını boşyere sıkma, eşinle uzakta olduğun için biraz hassas davranıyorsun sadece ama beraber olunca ona güveninde gelecek..

Ya eski okul arkadaslariymis cartmis curtmus adam evlenmis barklanmis birakin arkadasliginiz da cocuklugunuzda kalsin. Kimsenin esini ve ailesini huzursuz etmeye hakkiniz yok! Ufff gercekten abartisiz sinir oluyorum bu tip insanlara..

Sizin yerinizde olsam beklemezdim esime boyle bir sahistan boyle bir mail gelmis neyin nesi diye sorardim ama o sahisa da esimin agzindan cevap yazar son noktayi koyar, sonra da o maili adresiyle birlikte yok ederdim.

Son düzenleme:
buna benzer bir olay aslında benimde başıma geldi facebookta eşime mesaj atmış bi kız bil bakalım ben kimim:) gülücüklerde atmış bende cevap yazdım tanıyamadım kusurabakma diye bilmem nerdeki komşunuz nasılsın falan yazmıştı annen nasıl demişti bende ya dedim ben eşiyim kendisi çok yoğun olduğu için her önüne gelene cevap yazamıyor ben çok bekleme diye yazdım mesajını iletirim anneside iyi merak etme dedim kızda bana mesajımdan ne çıkardınız bilmiyorum ama biz çocukluk arkadaşıyız dedi bende valla çok samimim değilmişsinizki konunuz geçmedi aramızda hem eminim desemde sizi hatırlamaz bile son lafıda soktum kız bu mesajdan sonra bizi engelledi :))) bende rahatlamış oldum.
bu arada eşimin adına açmıştım ama eşimin haberi bile yoktu facesi olduğundan kızları bi görücen teker teker düştüler tuzağa hepsini kayırdım yolladım şükür 1 yıldır kimse gelmiyo :)))
bu arada eşim facesi olduğunuda öğrendi arada bir soruyor mesaj atan ilkokul arkadaşım varmı varsa cevap yaz ayıp olmasın diyo hıhıh merak etme canım diyorum hepsini süpürttüğümü bilmiyo

Haddini cok iyi bildirmissiniz tebrik ediyorum sizi:))

Arkadaşım , eşime güven sorunum var diyorsun.
Evlenmeden önce flört ya da nişanlılık döneminde her hangi bir sorun mu yaşadınız?

Ben olsam beklemem, direkt sorardım.
Zaten cevap verirken ki hal ve hareketlerinden dogru söyleyip söylemediğini anlarsın...

Bence eşinizin de durduk yere kafasını karıştıracaksınız siz de huzursuz olacaksınız silin maili gitsin.Hadi beklediniz diyelim belki kibarlık olarak cevap verecek kıza sonra devamı gelir gelmez Allah bilir ama bu işe eşinizi kendi elinizle sokmuş olmak sizi mutlu mu edecek ? Bence beklemenizin bir anlamı yok. Mesela ben eşinizin yerinde olsam kibarlık olsun diye cevap verir kısa keserdim kişilik yapım böyle..

Son düzenleme:
Arkadaşım , eşime güven sorunum var diyorsun.
Evlenmeden önce flört ya da nişanlılık döneminde her hangi bir sorun mu yaşadınız?

Ben olsam beklemem, direkt sorardım.
Zaten cevap verirken ki hal ve hareketlerinden dogru söyleyip söylemediğini anlarsın...

Ya aslında bi yanlışını görmedim.. Benim bilmediğim bi maili varmış. Facebooku da öyle açmış zaten. Biz nişanlandığımız anda facebooku kapattı, bana da kapattırdı. Ben huylandım biraz.. Gereksiz araştırmalara girdim.. Sonuçta ne olduysa benden önce olmuş. Kurcalamamam gerekirdi. Mail adresinin şifresini kırdım.. Facebook hesabıyla bağlantılı olduğu için facede yazılan her mesajın maili gelmiş.. Baktım bi sürü kıza mesajlar atmış.. Muhabbet kurmak amacıyla.. Tabi böyle şeyler yapmış olması beni kızdırdı biraz.. Çünkü beklemiyodum ondan.. Ama benden önce olduğu için de sorun çıkarmadım.. Sanırım bilinçaltı oldu bende..
O zamandan beri hep rüyalarımda beni aldattığını görüyorum..

Son düzenleme:
Back
X