- 12 Eylül 2017
- 169
- 109
- 53
Bence kesin kendi ailesinden birileri fitlemişKızlar eşimin memleketi yüzünden sürekli kavga ediyoruz. İki aileden de uzakta yaşıyoruz il olarak. Çocuktan dolayı ailemin olduğu şehire taşınıcaz bir süre sonra. Ama bunu öyle bi takıntı haline getirdi ki başta kendi de tamam dediği için böyle bi karar aldık. Şimdi benim memleketimle ilgili hayal kurmuyosun diyo yani böyle bişey olabilir mi ben neden onun memleketiyle ilgili hayal kurayım ? Böyle bir hayal çeşidi mi var. Kendini o şehre gidince sanki içgüveysi gitcekmiş gibi Takıntı yapti ama bunu kendi değilde başkaları düşünürmüş gibi herkrsten saklamaya çalışıyor. Ve hamileyim kızlar. Sanki beN değil o hamile Nazı niyazını tribüni çekmekten yoruldmm. Bas bas bağrıyo beni ağlatıyo hamile halimle 1 aydır ağlıyorum onnun yüzünden. Nolur yardımcı olun nasıl davranıcagımı şaşırdım. Her şeye tepkili her şeye ters tepki veriyo. Güzel konşuyorm ağzıma tıkıyo. Orta yol bulmaya çalişiyorm anlamıyo sonra orta yol bulsaydin diyo. Gerçkten anlaşamıyorm ve bu hamileliğimde çocugumu üzmesine izin vermek istemiyorm. Çok yıprattı beni aç kaldim ağladim saatlerce bıktım artık