Eşimin memleketine gitme mevzusu

Bırak tek gitsin keşke benimki de tek gitse olmazmış beraber gidecekmisiz ben hiç istemiyorum artık gitmeyi o ısrar ediyor rahat edemediğiniz yerde ne işiniz var gitsin bence ben olsam git derdim isimede gelirdi
Benim de ya keşke sen annene ben anneme dese

Uzun mu kalıcak?

Çay ve fındık ikisinde var
Ya artı tarla vardır biraz fasülye biber patlıcan domates falan filan... Gerçekten çok iş oluyor. Insanlar uçan kuştan medet bekliyor bi işin ucundan bi tutan olsa diye. Haa desen ki madem yetişemiyorlar yapmasınlar ekmesinler bu kadar. Ama mübarek topraklar da ne yapsan misliyle veriyor. E haliyle duramıyor ana babalar. Bizde çay yok fındık var. Ama köy demek iş demek hava kararana kadar durulmaz. Ama çok şükür oturup keyif de yapar kv biz gittik diye bizle de oturur sağolsun.

Istemiyorsanız gitmeyin eşiniz de bunu söylemiş zaten.

Bu mevsimde fındık olmaz ama uzun süre mi kalacaksınız? Ben giderdim sanırım ya. İş yapmayı sevdiğimden değil tabii de Karadeniz falan hoş geldi birden
İnanın çay da bir hafta fındıkta on beş yirmi gün oradayız ve o kadar güzel yerleri gezemediğim için sıkıntıdan patlıyorum birde görümce var evde sağ olsun gıcık verip oturur

Ben biraz keyifçiyim hani dört dörtlük bişey beklediğim için değilde ama orada ne zaman gitsek çokta önemsenmiyor iş yapıyorsan iyisin yoksa gelme gibi bir izlenimleri var ki bugun yine onu söylediler telefonda

Ben biraz keyifçiyim hani dört dörtlük bişey beklediğim için değilde ama orada ne zaman gitsek çokta önemsenmiyor iş yapıyorsan iyisin yoksa gelme gibi bir izlenimleri var ki bugun yine onu söylediler telefonda
5 gün azmış ya git bari eşinle ufak hediye al evdekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…