Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de düşündüğünüz gibi daha mantıklı duruyorAnnemler bizim bulunduğumuz şehre yakın dönüşte de uğrayabilirim diye düşündüm. Corona süresince çok görüşemedik bir kaç ay önce gittim annemlere ama eşim on ay oldu o baya özledi memleketini diye biraz o hasret gidersin diye düşündüm
Misafir sevmez zaten ev kirlensin istemez bizden birde tatlı istiyor ayy şu an yine herşey aklıma geldi gitsem vay gitmesemSenede 5-10 gün gelen kişiye iş yapmayacaksan gelme diyen terbiyesizleerin yanına ben de gitmezdim. Sizi değil iş yapmamızı özlüyorlar demek ki
Ya gidin burnundan getirin, halıya çay dökün falan . Lafları sokun sokun gelin. Ya da gitmeyin ki ben olsam asla gitmemMisafir sevmez zaten ev kirlensin istemez bizden birde tatlı istiyor ayy şu an yine herşey aklıma geldi gitsem vay gitmesem![]()
Gidersem zaten keyif yapacağımı söyledim iş yapmaya gitmediğimin eşimi boş bırakmadığımın farkındalar kahve falan dökmek güzel fikir düşüneceğim bunu gidersemYa gidin burnundan getirin, halıya çay dökün falan . Lafları sokun sokun gelin. Ya da gitmeyin ki ben olsam asla gitmem
yüksek ihtimal öyle yapacağımKendi ailenizin yanina gidip biraz keyif yapin.
İş vakti muhakkak çağırırlar normalde orada yazın kalıyor kayınvalidem ve görümcem kışın eşimin yanında kalıyorlardı evlendiğimiz yılda kışı bizle geçirdiler bu yıl korona sağ olsun engel oldu gelmelerine bu yüzden uzun süredir gidemedi eşimde. Tabi sadece iş için istiyorlar bunu da gayet söylediler üstüne basa basa.Gitmek zorunda mi eşiniz? Ailesi devamli olarak mi kaliyor orada? Eger devamli oradalarsa ve siz gitmeyecekseniz birakin kendi gitsin adam, siz gelmiyorsunuz diye ailesini gormeyecek degil herhalde.
Benim eşim de karadenizli ve eşimin ailesi sadece iş oldugu vakitler karadenize gidiyor mesela yoksa ayni sehirdeyiz. Kac yildi oldu ben karadenizdeki evlerini hic gormedim, eşim de gitmedi.
İş vakti muhakkak çağırırlar normalde orada yazın kalıyor kayınvalidem ve görümcem kışın eşimin yanında kalıyorlardı evlendiğimiz yılda kışı bizle geçirdiler bu yıl korona sağ olsun engel oldu gelmelerine bu yüzden uzun süredir gidemedi eşimde. Tabi sadece iş için istiyorlar bunu da gayet söylediler üstüne basa basa.
Evet birlikte aylarca kalıyoruzBizimle derken memlekete gitmediklerinde ayni evde mi yasiyorsunuz.
Bu daha fena, biraz daha gormeyiver zaten hep birlikteyiz derdim ben olsam.![]()
Tek erkek çocuk olunca kayınvalide ve görümceyle yaşanır zorunluluğu mu varmış?Evet birlikte aylarca kalıyoruz
Bu konuları çok konuşmam eşimle sadece bugun evlenmeden bunların olacağını söylemedin dedim. Laz damarı tutar yüz göz oluruz diye konuşmuyorum o zaten sıkıldığım bunaldığım anları hep bildi ama ne bana ne ailesine fırsat vermedi arayı buldu. Ayrıca tek oğlan bazı şeyler zorunlu olabiliyor![]()
Sadece zorunluluk yaşamak değil bir çok şey olabiliyor bazen. Evet bana dediğinin farkındayım ama çok üzerime alınmam oraya gittiğimde de çok kendimi yormayı düşünmüyorum çünkü önceki gidişlerimde çok fazla değer görmedim boş vakitlerinde bile birlikte güzel bir ortam oluşturmadılar. Bende aynı kendilerine politikasını uyguluyorum benim evime geldiklerinde de uygulamayı düşünüyorumTek erkek çocuk olunca kayınvalide ve görümceyle yaşanır zorunluluğu mu varmış?
Görümceniz iş yapmayacaksanız gelmeyin lafını size söylemiş, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiş.
Gidince iş yapmanız gerekecek yani, o yüzden 5 gün için gitmeye değer mi düşünüp karar verin.
Evet birlikte aylarca kalıyoruz
Bu konuları çok konuşmam eşimle sadece bugun evlenmeden bunların olacağını söylemedin dedim. Laz damarı tutar yüz göz oluruz diye konuşmuyorum o zaten sıkıldığım bunaldığım anları hep bildi ama ne bana ne ailesine fırsat vermedi arayı buldu. Ayrıca tek oğlan bazı şeyler zorunlu olabiliyor![]()
Siz birlikte yaşamayı kabul ettiyseniz mesele yok ama ayrı ev kurabilirler, bunun tek erkek çocuk olmakla alakası yok, şu an memleketteler ve eşiniz olmadan gayet iyi idare ediyorlar, hepsi özellikle bir arada yaşamak istedikleri için tek erkek çocuk ailesiyle yaşar deyip çıkmışlar işin içinden.Sadece zorunluluk yaşamak değil bir çok şey olabiliyor bazen. Evet bana dediğinin farkındayım ama çok üzerime alınmam oraya gittiğimde de çok kendimi yormayı düşünmüyorum çünkü önceki gidişlerimde çok fazla değer görmedim boş vakitlerinde bile birlikte güzel bir ortam oluşturmadılar. Bende aynı kendilerine politikasını uyguluyorum benim evime geldiklerinde de uygulamayı düşünüyorum
Şöyle başta ailesini bırakmayacağını söyledi eşim ama hep birlikte yaşayacağımız konuşulmadı sonrasında birlikte aylarca kalmalar falan başladı (Allah birdaha yaşatmasınSiz birlikte yaşamayı kabul ettiyseniz mesele yok ama ayrı ev kurabilirler, bunun tek erkek çocuk olmakla alakası yok, şu an memleketteler ve eşiniz olmadan gayet iyi idare ediyorlar, hepsi özellikle bir arada yaşamak istedikleri için tek erkek çocuk ailesiyle yaşar deyip çıkmışlar işin içinden.
Ayy yorumlarınıza teşekkür ederim yengeç burcu kadınıyım valla kıymetimi bilmesi gerektiğini farklı konularda hep hatırlatırım eşimeEvlenmeden once birlikte kalinacagi nasil soylenmez.
Benim kaynanam da en kucuk erkek aileyle yaşar bizde demişti.(eşim kucuk kardeş) Ben yapamazdim ayni evde, tek erkek filan da olsa cidden gider boşanma davasini acardim. O kadar uyumlu bir kadinsiniz ki yorumlarinizi okudukca sok ustune sok oldum.
Eşinizin sizi başinin ustunde gezdirmesi lazim. Bu kadar uyumlu, sakin kadin inanilmaz.
Ben yeni evliyken evime habersiz çat kapi geliyorlar, emrivaki plan yapiyorlar diye kiyametleri kopartiyordum evde.
Yillardir kimse aramadan sormadan gelemez oldu.Hatta kaynanam kapidan birseh birakip gidecek olsa yine beni arar oyle oldu yani
Ya kocam bazen verir ama ikimiz arasında da kalmamak için dikkat eder hepbazı gorumcelerde nekadar cesur boyle kocanız veremedımı agzının payını
Aile meselelerinizdir elbette bize laf düşmez ama birlikte yaşama sizi zamanla yıpratır, hele de çocuğunuz olunca bir de erkek olursa o bizim deyip size asla söz hakkı tanımazlar, aynı evin içinde bir sürü sorun yaşarsınız.Şöyle başta ailesini bırakmayacağını söyledi eşim ama hep birlikte yaşayacağımız konuşulmadı sonrasında birlikte aylarca kalmalar falan başladı (Allah birdaha yaşatmasın)
kışları 3 4 ay geliyorlar hatta en uzun bizim evlendiğimiz yılın kışı geldiler birlikte kaldık. Çok detaya girince çıkılmıyor sürekli bu konularda konuşmakta istemiyorum eşimle sadece dua ediyorum umarım kimse bu şekilde yaşamak zorunda kalmaz umarım bende daha fazla bu konuda sınanmam
Çok güzel açıklamışsınız. Bazı şeylerin önüne durmaya çalışıyorum. Eşim inanılmaz baskın bir karakter bu konularda da iyilikle beni anlayarak kararlar almak istiyorum. Rahatça söylerim genelde herşeyi ama babasız büyüme aileye düşkünlük konuları olunca direk çıkışlar yapıp ben istemiyorum demedim anlamaya çalıştım anlaşılmaya çalıştım. Bakalım sonrası nasıl olacak mecburi bırakılmadan yaşamak ümidimAile meselelerinizdir elbette bize laf düşmez ama birlikte yaşama sizi zamanla yıpratır, hele de çocuğunuz olunca bir de erkek olursa o bizim deyip size asla söz hakkı tanımazlar, aynı evin içinde bir sürü sorun yaşarsınız.
Eşinizle tatsızlık olmasın diye üstünde durmuyorsunuz anladığım kadarıyla ama aynı evi paylaşmamak için dua edecek, eşinizin memleketine bir aksilik çıksa da gitmesek diyecek hale gelmişsiniz.
Umarım artık sizle yaşamazlar, hiçbir şeye mecbur bırakılmazsınız ama evli insanlar istedikleri ve istemedikleri şeyleri eşlerine rahatça söyleyebilmeli.
Bu durumda ben sizin kayınvalidenizin yanına 5 gün dahi olsa gitmemenizden yana kullanıyorum oyumu, halıya kahve dökme işe yaramaz çünkü, halıyı yıkamak zorunda kalırsınız![]()
Ayy yorumlarınıza teşekkür ederim yengeç burcu kadınıyım valla kıymetimi bilmesi gerektiğini farklı konularda hep hatırlatırım eşimeailemi işimi şehrimi bırakıp yeni bir hayata başladım üstelik bir de böyle olaylarla uğraştım gözüm aşktan kör olmuş şimdi bakıyorum bende nasıl bu kadar olaya tepkisiz kalmışım sadece görümceme laf atabiliyorum ben imrendim size. Benim kayınvalidem benim evime misafir çağırırken eşime ve görümceme soruyordu çağıralım mı diye