• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin mesaileri

Kizlar sizinde esiniz hep mesaiye kaliyormu yaaa aksam eve gelcekmi gelmicekmi blmiyorum snir oluyorum

malesef,ekmek parası bazen geç gelebiliyor ..
idare ediyoruz .. bizim için çalışıyorlar değilmi ..
kızalr eşim emlakçı mesaiye kalmıyor o nedenle:KK53:
ama pazar günüde yarım gün olmak üzere 7 gün çalışıyor

Mesaiye kalması sorun değil. .. sinir de olmayin ama mesai adı altında çapkınlik yapıyorsa o zaman sıkıntı büyük. ..

Bizimkinin ne zaman gelcegi bile beli olmuyor keske mesai olsa da ennazindan saati belli olsa. Bir is cikior birden hoppp bi gidior istanbula yalovaya yada mudanyaya gece 1i buluyor gelmesi. Nabim simdik adam benm icin bizim icin çalışıyor ne diyiimmm...

ah be canım bizimde akrabalardan tır söforu vardı haftada 1 gece evinde olabiliyordu
ama eşide alışmıştır artık aramızda eşi şöfor olan varsa bilir

Amin. Evet yemek sektörü ve esim de isletmecisi olunca maalesef hep ona ihtiyaç var. Bazen diyorum kendi işimiz olmasaydı acaba daha mi rahat ederdik. Ama her seyin hayirlisi. Cok şükür çalışmasının karşılığını da alıyoruz.
Allah onlara zeval vermesin insallah..
Amin arkadasim insallah. :)

Kızlar halinize şükredin en azından gece yatagınızın sol tarafı hep dolu. Benim eşim senenin 7 ayı denizde sonra geliyor 4 aylığına sonra tekrar gidiyor. Bu kısır döngü emekli olana kadar devam edecek sanırım ve ben bebeğimi tek büyütüyorum şuan ve doğumumda bile olamadı yazık :KK43: Keşke benim eşimde gece 2 lere kadar mesai kalaydıda yanımda olaydı:KK43:

Kızlar halinize şükredin en azından gece yatagınızın sol tarafı hep dolu. Benim eşim senenin 7 ayı denizde sonra geliyor 4 aylığına sonra tekrar gidiyor. Bu kısır döngü emekli olana kadar devam edecek sanırım ve ben bebeğimi tek büyütüyorum şuan ve doğumumda bile olamadı yazık :KK43: Keşke benim eşimde gece 2 lere kadar mesai kalaydıda yanımda olaydı:KK43:

Off seninki dr cok zor ya Allah yardimcin olsun arkadaşım. Allah sabir versin ama daha kötü olanlar var. Benim abim vefat etti ve yengem hala her gece onun fotografiyla uyuyor. Hic gelmeyecegini bilmek en kötüsü. Rabbim eslerimizi bize bagislasin..

Benim eşim de 8 den önce gelemez eve. Bazen özeniyorum millet yemeğini yemiş çayını içiyorken biz daha yeni yemeğe oturuyoruz. Ama napalım ekmek parası. Gerçi çok geç gelmiyor ama yemek ye topla falan diyene kadar 21:30 oluyor. Çocukları yıka yatır derken akşam bitti gitti işte.

Off seninki dr cok zor ya Allah yardimcin olsun arkadaşım. Allah sabir versin ama daha kötü olanlar var. Benim abim vefat etti ve yengem hala her gece onun fotografiyla uyuyor. Hic gelmeyecegini bilmek en kötüsü. Rabbim eslerimizi bize bagislasin..

Amin canım. Ay çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin. Kayınvalidemin bir sözü geldi aklıma..Kızım Allah yollara baktırsın topraga baktırmasın der....İnsan bunları duyunca haline nasılda şükrediyor...

akşam 7 buçuğu 5 dkka geçsin merak ediyorum. bir kere toplantıya kaldım haberde veremedi öldüm meraktan.
istanbulun trafiğinden korkuyorum ya kaza yaparsa ya bişi olursa ya kapkaça uğrarsa vs vs :KK61:

Amin canım. Ay çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin. Kayınvalidemin bir sözü geldi aklıma..Kızım Allah yollara baktırsın topraga baktırmasın der....İnsan bunları duyunca haline nasılda şükrediyor...

Amin amin. Beterin beteri var derler ya öyle işte. Allah kimseyi esinden evladindan mahrum etmesin. Cok zor valla.

Esimle ayni meslekteyiz muhasebeciyiz ama ben suan calismiyorum sanirim bencillik ediyorum kdv donemo oldgu icin gec geliyor hayir sabahtan demiyolar aksam mesai var dye tam vkis saati gwliyor mesai dyolar bnde hergun napicami sasirdim buna snir oluyorum dogru dyosnuz ekmek parasi saygisizlik etmiyorum sadece bgun braz fazla uzuldum galiba

kdv/muhtasar donemı, gecıcı donemı, kapanışlar, ssk bildirimleri beklemeyın esınızı Zaten muhasebecıymıssınız... Bence sızde ıse başlayın esınız nerede kaldı dıye canınız sıkılmasın..

yahu sizinkiler 9 da geliyomuş işte ne güzel benim ki polis bu hafta full akşam gidiyo gündüz geliyor bense gündüz gidip akşam geliyorum ...ben kocamı özlediiim:mad:

bende sabah gidip aksam geliyorum..esimde gece calisiyor...biz hangi ara gorusuyoruz??? aksam o ise gitmeden bir kac saat icinde..oncesinde zaten uyuyor oluyor..geneldede o bir kac saat kosturmayla geciyor birsey anlamiyoruz sayilir....bu sabah esime sarildim o isten geldi bende yeni kalkmistim...seni cok ozledim diyebildim...boylece uzun evliligin sirrini bulmus durumdayim efenim.

Özellikle muhasebeciler kdv veya rapor dönemlerinde mesai yapması çok normal gece 2'lere kadar mesaiye kalan arkadaşlarım oluyordu

Back
X