Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden
Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden
zamanında bana da o sitelere arkadaşım kayıt olmuş denmişti, olayı deşince arkadaşın olmadığı çıkmıştı. Hiç beklemediğim biriydi oysaki.
Ben sizin yerinizde olsam çok hissettirmeden araştırırım. Arkadaşı yazsa ki bu zamanda kaldımı arkadaşın telefonundan yazmak falan ismini yazardı ben ahmet derdi örneğin. Bence biraz üzerinde durun zaten ummadığımız taşlar baş yarıyor
mrb;
eşinize güvenmeniz ne iyi..
ama dediğiniz gibi msj altına niye kendi adını yazmış bu biraz kafa karıştırıcı?
madem arıycakmış sizi bi arasın konuşun detaylı bakalım ne diyecek..
ayrıca madem yabancı biri yazdı, numarayı telefon defterinden bulmazdı ki? doğrudan numarayı girerdi? anlatabiliyormuyum. yabancı biri ablanın numarasını/ ismini neden aratsn ki?
aklını bulandırmak istemem. ancak bunu da değerlendir.
:-( üzüldüm sizin adiniza..evet benide bu isim süphelendirdi zaten yoksa olabilir deyip gecerdim.arastiracagim ;-)
Evet cok güveniyorum ama bu is kafami karistirdi acikcasi..arasinda bi sorayim neden arkadasi kendi ismini yazmamis
Evet ya neden rehberde arasinki demi direk numarayi yazsin suan cok tuhaf oldum :-( degerlendircem mutlaka arasin bi merak ediyorum cevaplarini
evli değilim ama sevgilimden bile şüphe ederim her zaman erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz
kesinlikle ipin ucunu kaçırma derim ve yinede biraz dikkatli ol nolur nolmaz
Ya hemen kotu bisi dusunmemeye calis ve biraz kontrol altinda tut. Ve guzelce al karsina konus. Ama suclamadan haksiz duruma dusme sonra. Cunku biraz supeli bir durum. Telefon rehberinde ne isi var ? Veya is yerinde hangi arkadasi bu onun telinden yazan.. hem ne munasebet evli bir adamin telinden bir bayana belliki mesaj atmak.. allah boyle olaylarda biraz sasirtiyor sasirmis belliki yanlislikla ablana gitmis. Arkasini ara ama buyuk kavgalar koparma sakin olursan herseyi daha iyi ogrenirsin
Asla suphelenmiyorsaniz bosverin gitsin ozaman neden kurcaliyorsunuz????
Bi de aslında şunu düşünün günlerdir okuduğumuz konulardan sonra size sormak istedim. Eğer o mesaj bir kadına gittiğse ne yaparsınız. Eğer sizde burda yazan(bazı kişiler) diğer aldatılmış yakalamış kişiler gibi aldatıldığınızı bilip affedicekseniz kesinlikle araştırmayın. Gururunuz kırılmasın, ama ben affetmem kesinlikle derseniz bu konuyu ona çok hissettirmeden irdeleyin. Altından çıkan şeyin size üzmemesi dileğiyle. Umarım olay göründüğü gibi değildir.
Eger birsey varsa gercekten büyük konusmayayim ama yüzüne bile bakmam agzimi bile yormam bunu oda biliyor emin olun affetmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?