Esimin mesaj aciklamasi

Ya ben olsam şüphelenirdim ne yalan söyleyeyim :26:
Arkadaşı atsa bile rehberden ablana nasıl atabilir ki ?
Arkadaşı atsa numara yazıp öyle atar ve dediğin gibi kendini tanıtır.
Demek ki mesajı attığı kişi rehberde kayıtlı olan birisi ve eşin direk el alışkanlığıyla rehbere girmiş atacağı kişi yerine ablanı tuşlamış
İnşallah kötü bi durum yoktur.

klasik yalanlar

yemeyin yutmayın takip edin didikleyin iletim raporları kısmına bakın belki unutmuştur silmeyi hangi numaraymış bi bakıverin yada online self servisten internet şifresiyle dökümlere bakın benden söylemesi

Olmaz diye birşey yok ama yanlışlık da olabilir. Belki mesaj çeken kişi unutmuştur ismini yazmayı ya da nasılsa anlaşılır diye yazmamıştır.
Akşam konusu bir şekilde açılırsa üstünde durmamış gibi yap. Eşin şüphelendiğini düşünüp tepki göstermesin. Ama kesinlikle takipte kal.
Numarayı öğren. Silinmiş mi bak bakalım. Akıllı telefonlarda mesaj çeken ve çekilen numaralar arama kaydında da görünüyor. Yani benimki öyle.

Şimdi olaya iki açıdan bakıyorum.

1. arkadaşı eşinizin telefonundan ilk kez mesaj atmıyordu, attığı kişi eşinizin numarasından gelen mesajın kimden geldiğini biliyordu.

2. ve kafamı karıştıran ise; arkadaşı arkadaşına mesaj gönderiyorsa kayıtlı bir numaraya yollamaz. numara tuşlar. eşiniz belkide kayıtlı birine mesaj yollarken yanlışlıkla ablanıza yolladı..

Hiç bir erkeğe gözler tamamen kapalı güvenmemek lazım.. Egolarını tatmin etmek için birileri ile takılmaktan kaçınmazlar..

Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?

Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?

örneğin vodafone self selvis diye bişey var. İnternet sitesinden giriyosun telefona bi sms geliyo şifre bir sefere mahsus, o şifreyi iyi ezberle telefon nosu ile girip bakabiliyosun herşeye
kimlerle kaç dk ne mesaj gitmiş falan onada bilgi gitmiyor. sadece bi boşluğunu yakalayıp şifre almanız lazım

Ilk sefer kişinin telefonuna gidiyor yani. Bu olmadı işte babamın telefonunda şifre var mesaj giderse ben bakamam o da anlar :/ ben de anlamadan oluyo sandım

Aynen..
Rehbere girmiş, yabancı biri rehberden yollamaz, numara yazar..

Ilk sefer kişinin telefonuna gidiyor yani. Bu olmadı işte babamın telefonunda şifre var mesaj giderse ben bakamam o da anlar :/ ben de anlamadan oluyo sandım

canım mesela babana bi arkadaşa mesaj atıcam dersin, sifre yazıp bişeye yolluyosun işte hemende cevap geliyo şifre şu diye o kadar. Sonra sen aynı şifre ile istediğin zaman babanın haberi olmadan girebilirsin.

Bence sakin kalip aksam esin eve gelince konuyu acar nasilsa. Mesajda ilgincmis, nolmus aralarinda, sevgilisi mi fln diye sanki yalana inanmis ama meraklanmis gibi sor ve muhabbeti devam ettir. Bu muhabbet arasinda caktirmadan kizin adini ogren, kizin adi ile ablanin adi yakinsa esin masum olabilir.. Tabi bu mesaj yanlislikla atilan bi mesajsa, gercek mesajlasma da esinin telefonunda vardir, birde ona bak bakalim..

Merhaba, benim dusuncem su

Arkadasi attiysa numarayi tuslar ve gonderir. Mesaj eger ablaniza gitmisse rehbere girmistir. Rehbere neden girsin? Demekki o kisi rehberinde bi isimle kayitli. Kiz veya erkek ismi bilemiyorum ama bence aklima bunlar geldi.

Bende esime sevgisine herseyine guvenirdim. Fceden hareketler dokumunden kimleri arattigini kimleri israrla takip ettigini ne isler cevirdigini ogrendim.

Guvenmek guzel bisey ama yanlis yapabiliyorlar

İnsallah sizinki yaniltir ve gercekten arkadasi atmistir ne diyim

Numara yazar eşin demiş çoğu kişi ama mesela benim telefonumda numara yazınca otomatik rehberden kişileri atabiliyor. Mesela son numarası falan yanlış yazdıysa konu sahibinin eşi numaralarda benzerlik de varsa otomatik ablasına gitmiştir

Ama ben olsam biraz eşelerdim.

canım bence eşin yakayı ele vermiş arkasını araştır kapatma konuyu bence

eşinizin açıklaması bana çok klasik geldi. klasiktir hep "arkadaşım yazdı, arkadaşım aradı, arkadaşım kayıt oldu." klasik bir bahane sundu size, çünkü o anda başka bir şey aklına gelmedi. zaman kazanmak ve bahane üretmek için de seni sonra ararım deyip kapatmış olma ihtimali var. eşiniz de muhtemelen akşama mesajları ve arama kayıtlarını silmiş olacak bence. rehberde ablanızın isminin altındaki üstündeki isimlere bakın demiş arkadaşlar ama erkek ismiyle de kayıtlı olabilir o şahıs. bütün numaraları tek tek arayacak değilsiniz ya. böyle durumlarda benim öğrendiğim ama asla uygulayamadığım tek yol inanmış gibi yapıp konuyu kapatıp tamamen bu konuda sessiz kalmak ama dipten ve derinden izlemek. hiç bu konuyu eşinize açmayın. akşam da sormayın. ama takibe başlayın bakalım. interneti face.i mailleri, ve hatta şu şifre olayını da halledip didik didik edin. kolay gelsin umarım sonuç olumlu olur

belkide arkasinin attığı ilk mesaj değildir
ilkinde soylemistir kim olduğunu.

banada kuzenlerim eşlerinin tlfnundan msj atar
altına ismini yazar.ama her msja isim yazmiyor.

eğer uzun uzun msjlasirsak ben kuzenin teline atarim msjlasir.
belki unutur silmez .kadın milletiyiz sonuçta.

canım bence eşin yakayı ele vermiş arkasını araştır kapatma konuyu bence

Ya var ya sinir oldum bende simdi. Ne anliyolar macera aramaktan niye boyle seylere gerek duyuyolar anlamiyorum izi acisi hic gecmiyo yasaninca. Allah kimseye yasatmasin konu sahibinin eside insallah bi yanlis yapmamistir.

"olumlu"derken??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…