- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden
Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?ARkadaşı daha önce de msj atmış olabilir kendini tekrar tekrar tanıtmasinın manası yok ama numarayı ezberden girer öyle olsa ablanın nosunu nerden bulacak? Akıllı telefon kullanıyorsa numarayı yazarken rehberden yazılan noya göre uygun kişileri bulur kısacası iki ucu pis değnek :) eşine çaktırmadan numarayı alsan arasan diyeceğim bu sefer ne diyeceksin... Eğer avea ise hattı internetten msj gönderdiği ve konuştuğu nolar görünüyor onu yapabilirsin ama önce o kişinin numarasını bilmen gerekiyor
Arkadaşım nasıl ogreniliyor kimlerle mesajlastigi filan? Goruluyorsa karşı tarafa msj filan gidiyor mu ayrıntı dökümü bakılıyor diye?
Ilk sefer kişinin telefonuna gidiyor yani. Bu olmadı işte babamın telefonunda şifre var mesaj giderse ben bakamam o da anlar :/ ben de anlamadan oluyo sandımörneğin vodafone self selvis diye bişey var. İnternet sitesinden giriyosun telefona bi sms geliyo şifre bir sefere mahsus, o şifreyi iyi ezberle telefon nosu ile girip bakabiliyosun herşeye
kimlerle kaç dk ne mesaj gitmiş falan onada bilgi gitmiyor. sadece bi boşluğunu yakalayıp şifre almanız lazım
ayrıca madem yabancı biri yazdı, numarayı telefon defterinden bulmazdı ki? doğrudan numarayı girerdi? anlatabiliyormuyum. yabancı biri ablanın numarasını/ ismini neden aratsn ki?
aklını bulandırmak istemem. ancak bunu da değerlendir.
Ilk sefer kişinin telefonuna gidiyor yani. Bu olmadı işte babamın telefonunda şifre var mesaj giderse ben bakamam o da anlar :/ ben de anlamadan oluyo sandım
Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.ablam tartistinizmi diye sordu ben yooo gayet iyiyiz ben bi arayip sorayim dedim.esimi aradim ve dediki arkadasim yolladi msji benim bedavam var diye.bende hmm peki dedim calisiyordu birazdan ariyacagim seni dedi.simdide aklima düstü madem arkadasi yazdi neden altina ismini yazmadi sonucta numara benim esimin??siz olsaniz ne düsünürdünüz.asla süphelenmiyorum ama sizin fikirlerinize ihtiyacim var suan cok sagolun simdiden
canım bence eşin yakayı ele vermiş arkasını araştır kapatma konuyu bence
"olumlu"derken??????eşinizin açıklaması bana çok klasik geldi. klasiktir hep "arkadaşım yazdı, arkadaşım aradı, arkadaşım kayıt oldu." klasik bir bahane sundu size, çünkü o anda başka bir şey aklına gelmedi. zaman kazanmak ve bahane üretmek için de seni sonra ararım deyip kapatmış olma ihtimali var. eşiniz de muhtemelen akşama mesajları ve arama kayıtlarını silmiş olacak bence. rehberde ablanızın isminin altındaki üstündeki isimlere bakın demiş arkadaşlar ama erkek ismiyle de kayıtlı olabilir o şahıs. bütün numaraları tek tek arayacak değilsiniz ya. böyle durumlarda benim öğrendiğim ama asla uygulayamadığım tek yol inanmış gibi yapıp konuyu kapatıp tamamen bu konuda sessiz kalmak ama dipten ve derinden izlemek. hiç bu konuyu eşinize açmayın. akşam da sormayın. ama takibe başlayın bakalım. interneti face.i mailleri, ve hatta şu şifre olayını da halledip didik didik edin. kolay gelsin umarım sonuç olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?